Πως μπορω να αλλαξω μεγεθος σε τροχους?

Γενικά θέματα και ερωτήσεις σχετικά με τα προγράμματα επεξεργασίας εικόνας, video και ήχου.

Συντονιστές: Super-Moderators, Graphics Moderators

Απάντηση
saxo_silver
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: 04 Ιουν 2007 15:21

Πως μπορω να αλλαξω μεγεθος σε τροχους?

Δημοσίευση από saxo_silver » 04 Ιουν 2007 15:26

Καλησπερα σε ολους στο forum

Το ερωτημα μου ειναι πως μπορω να αλλαξω το μεγεθος των τροχων σε εικονες αυτοκινητων,να προσθεσω εφε(carbon,καθρεπτες κτλ). Πιο πολυ με ενδιαφερει να αλλαζω το μεγεθος των τροχων και να μπορω να αλλαζω τις ζαντες με διαφορετικο σχεδιο καθε φορα,ξερει κανεις πως γινεται ?

Ευχαριστω!

Άβαταρ μέλους
ArchangelX
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2430
Εγγραφή: 24 Μαρ 2004 13:33
Τοποθεσία: 7ος Ουρανός
Επικοινωνία:

Πως μπορω να αλλαξω μεγεθος σε τροχους?

Δημοσίευση από ArchangelX » 04 Ιουν 2007 17:58

Με photoshop και πολύ υπομονή.
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
telas
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1594
Εγγραφή: 12 Μαρ 2004 12:54
Τοποθεσία: Kastoria
Επικοινωνία:

Πως μπορω να αλλαξω μεγεθος σε τροχους?

Δημοσίευση από telas » 04 Ιουν 2007 19:42

ψάχνεις το ζαντικό που σου αρέσει τραβηγμένο σε γωνία ίδια με της φωτογραφίας που θέλεις να αλλάξεις το κόβεις γύρω γύρω (το ζαντικό) και το κοτσάρεις επάνω στο αμάξι που θέλεις.

με photoshop. δες το παραδειγμα μου
Συνημμένα
before_after.jpg
πριν & μετά
Web Design - Δημιουργία Ιστοσελίδας - http://www.computerman.gr/
My Photography - http://www.tilaveridis.com/
Τεχνολογικά προιόντα - http://www.bigbox.gr/

saxo_silver
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: 04 Ιουν 2007 15:21

Πως μπορω να αλλαξω μεγεθος σε τροχους?

Δημοσίευση από saxo_silver » 04 Ιουν 2007 21:46

ArchangelX έγραψε:Με photoshop και πολύ υπομονή.
Μαλλον εγω φταιω που δεν το διευκρινησα....Εννοω στο photoshop ποια ειναι η διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω?

saxo_silver
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: 04 Ιουν 2007 15:21

Πως μπορω να αλλαξω μεγεθος σε τροχους?

Δημοσίευση από saxo_silver » 05 Ιουν 2007 14:17

Κανεις ρε παιδια?
ποια εργαλεια πρεπει να χρησιμοποιησω?

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

Πως μπορω να αλλαξω μεγεθος σε τροχους?

Δημοσίευση από EkLekTos » 05 Ιουν 2007 15:38

Κόβεις με το lasso ή pen tool τις ζάντες που θες, και τις "κολλάς" στην photo σου ... Μετά ανάλογα με την φώτο χρησιμοποιείς τα ανάλογα εφέ για να γίνει πιο ρεαλιστικό..
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter


saxo_silver
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: 04 Ιουν 2007 15:21

Πως μπορω να αλλαξω μεγεθος σε τροχους?

Δημοσίευση από saxo_silver » 06 Ιουν 2007 17:25

Ευχαριστω για την βοηθεια σας,αλλα δεν μπορω να τα καταφερω...ανοιγω την εικονα που θελω απο τις ζαντες παιρνω το lasso tool αλλα μετα δεν μπορω την κανω επικολληση στην εικονα του αυτοκινητου...τι κανω λαθος?

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

Πως μπορω να αλλαξω μεγεθος σε τροχους?

Δημοσίευση από EkLekTos » 06 Ιουν 2007 17:30

Όταν την τελειώσεις με το lasso και θα σου επιλεχθεί η ζάντα θα πάρεις τον κέρσορα θα πας πάνω στο επιλεγμένο σημείο και θα το σύρεις εκεί που θες ;)
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

saxo_silver
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: 04 Ιουν 2007 15:21

Πως μπορω να αλλαξω μεγεθος σε τροχους?

Δημοσίευση από saxo_silver » 06 Ιουν 2007 17:53

EkLekTos έγραψε:Όταν την τελειώσεις με το lasso και θα σου επιλεχθεί η ζάντα θα πάρεις τον κέρσορα θα πας πάνω στο επιλεγμένο σημείο και θα το σύρεις εκεί που θες ;)
file EKLEKTOS το κανω αυτο που λες και μου βγαζει μονο το περιγραμμα της ζαντας στην αλλη φωτογραφια και δεν δειχνει την ζαντα...εκει ειναι που κολλαω...

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

Πως μπορω να αλλαξω μεγεθος σε τροχους?

Δημοσίευση από EkLekTos » 06 Ιουν 2007 17:58

Για δοκίμασε αφού έχει επιλεχθεί η ζάντα να πατήσεις μετά το κουμπί V και να πας να σύρεις το επιλεγμένο σημείο..
Αν δεν γίνει και πάλι, αφού το έχεις επιλέξει πάτα Edit>Copy και μετά Edit>Paste στην εικόνα που θες.
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

saxo_silver
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: 04 Ιουν 2007 15:21

Πως μπορω να αλλαξω μεγεθος σε τροχους?

Δημοσίευση από saxo_silver » 06 Ιουν 2007 18:04

EkLekTos έγραψε:Για δοκίμασε αφού έχει επιλεχθεί η ζάντα να πατήσεις μετά το κουμπί V και να πας να σύρεις το επιλεγμένο σημείο..
Αν δεν γίνει και πάλι, αφού το έχεις επιλέξει πάτα Edit>Copy και μετά Edit>Paste στην εικόνα που θες.
εισαι αρχηγος Thanks :victory: :respect:

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

Πως μπορω να αλλαξω μεγεθος σε τροχους?

Δημοσίευση από EkLekTos » 06 Ιουν 2007 18:13

;)
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

Απάντηση

Επιστροφή στο “επεξεργασία εικόνας, video & ήχου - γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες