pause loop

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
filthmaniac
Δημοσιεύσεις: 80
Εγγραφή: 26 Μαρ 2005 03:52
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

pause loop

Δημοσίευση από filthmaniac » 04 Ιουν 2007 15:35

Καλησπέρα σε όλους.

Σε ένα project που δουλεύω αυτή την περίοδο τα έχω βρεί λίγο μπαστούνια. Αυτό που θέλω να κάνω νομίζω ότι είναι σχετικά απλό, αλλά δεν έχω βρεί ακόμα την "σωστή λύση". Έχω μια λούπα και θέλω σε κάθε επανάληψη να σταματάει και να περιμένει μέχρι να εκτελεστεί ο κώδικας που έχω βάλει. Όταν γίνει executed ο κώδικας να συνεχίζει στο επόμενο κλπ.

Έχει κανένας καμιά ιδέα πώς μπορεί να γίνει αυτό?
Ελπίζω να είμαι σαφής για το πρόβλημά μου.

Άβαταρ μέλους
tsiger
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1431
Εγγραφή: 11 Νοέμ 2002 13:40
Τοποθεσία: Thessaloniki Observation Center
Επικοινωνία:

pause loop

Δημοσίευση από tsiger » 05 Ιουν 2007 00:40

χμ.. οχι και τοσο σαφης.. λουπα; εννοεις εσωτερικο Movieclip? και σε καθε επαναληψη; να εκτελει κατι αλλο;

για πε..

filthmaniac
Δημοσιεύσεις: 80
Εγγραφή: 26 Μαρ 2005 03:52
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

pause loop

Δημοσίευση από filthmaniac » 05 Ιουν 2007 03:42

Αν και βρήκα αυτό που θέλω να κάνω, η λύση δεν με ικανοποιεί.
Για να γίνω λοιπόν λίγο πιό σαφής, εχω ένα αρχείο xml το οποίο περιέχει αρκετά πεδία και μια φωτογραφεία για κάθε ένα από αυτά. Αυτό που θέλω είναι να μου κάνει attach ένα movie clip για κάθε childnode του xml και μετά να μου φωρτώνει σταδιακά μια μια τις φωτογραφίες, εχοντας φυσικά και ένα preloader για κάθε μια από αυτές.

Κώδικας: Επιλογή όλων

var picNames:Array = new Array();
var projectDetails:Array = new Array();
var PICPATH:String = "../_images/projects/";
var NPICS:Number = picNames.length;
var ipic:Number;
var myListener = new Object();
var navigation_aRR:Array = new Array();
var loader:MovieClipLoader = new MovieClipLoader();
loader.addListener(myListener);
mainMenu = new XML();
mainMenu.ignoreWhite = true;
mainMenu.load("../_xml/portfolioWD.xml");
mainMenu.onLoad = function(success) {
		NPICS = this.firstChild.childNodes.length;
		for &#40;i=0; i<NPICS; i++&#41; &#123;
                        var mc&#58;MovieClip = contentWindows.attachMovie&#40;"portfolioAsset", i, i+1&#41;;
                        imgToLoad = mainMenu.firstChild.childNodes&#91;i&#93;.attributes.image;
			picNames.push&#40;imgToLoad&#41;;
                        loader.loadClip&#40;PICPATH+picNames&#91;i&#93;, contentWindows&#91;i&#93;.imgContainer&#41;;
		&#125;
&#125;
Με αυτό το κώδικα ξεκινάει να φωρτώσει όλες τις φωτογραφίες ταυτόχρονα ενώ εγώ θέλω όταν τελειώσει η πρώτη να πάει στην δεύτερη κλπ. Δοκίμασα με onLoadComplete και onLoadInit αλλά δεν είδα φώς. Την βοήθειά σας παρακαλώ γιατί πρόκειτε για αρκετά απαιτητικό project ώς αναφορά τον όγκο των φωτογραφειών που θα φωρτώνει.

Υ.Γ. Αυτό είναι ένα μέρος του κώδικα που απομώνωσα για να μην σας πήξω με ατελείωτες γραμμές κώδικα. Αν κάτι δεν πάει καλά μάλλον το έχω ξεχάσει να το κάνω paste.

filthmaniac
Δημοσιεύσεις: 80
Εγγραφή: 26 Μαρ 2005 03:52
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

pause loop

Δημοσίευση από filthmaniac » 06 Ιουν 2007 01:24

κανείς δεν μπορεί να βοηθήσει???

Άβαταρ μέλους
tsiger
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1431
Εγγραφή: 11 Νοέμ 2002 13:40
Τοποθεσία: Thessaloniki Observation Center
Επικοινωνία:

pause loop

Δημοσίευση από tsiger » 06 Ιουν 2007 08:56


filthmaniac
Δημοσιεύσεις: 80
Εγγραφή: 26 Μαρ 2005 03:52
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

pause loop

Δημοσίευση από filthmaniac » 06 Ιουν 2007 15:26

thanx mate.

Μάλλον μπορεί να με βοηθήσει αυτός ο κώδικας. Μόνο που δεν προλαβαίνω τώρα να τον τσεκάρω αναλητικά. Σύντομα θα τον κοιτάξω όμως. Thanx anyway..

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες