Tο εχετε ξαναδει αυτο???

Γενικές ερωτήσεις και απαντήσεις που έχουν σχέση με το Internet και την καθημερινή του χρήση.

Συντονιστής: Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
e-times
Graphics Moderator
Δημοσιεύσεις: 1555
Εγγραφή: 13 Φεβ 2003 01:41
Τοποθεσία: Πειραιάς

Tο εχετε ξαναδει αυτο???

Δημοσίευση από e-times » 27 Φεβ 2003 20:05

Αυτο βγηκε τελειως ξαφνικα οταν ημουν μεσα στο freestuff.

Εικόνα

Εχετε καποια ιδεα για το τι ειναι?
Εικόνα

Good News For The Smokers, Non-Smokers Die Too

Άβαταρ μέλους
greekbytes
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 2438
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2002 15:42
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Tο εχετε ξαναδει αυτο???

Δημοσίευση από greekbytes » 27 Φεβ 2003 21:19

Αυτό το βγάζει ο ΙΕ ακόμα και στο site της Microsoft :P Δε μασάει ο ΙΕ ρε! Crashαρει παντού και πάντοτε !! (Καλά υπερβάλουμε και λίγο) . Κάνε update στην τελευταία έκδοση του ή βάλε mozilla (www.mozilla.org)

Άβαταρ μέλους
Enigma
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2271
Εγγραφή: 06 Δεκ 2002 02:46
Τοποθεσία: Athens

Tο εχετε ξαναδει αυτο???

Δημοσίευση από Enigma » 27 Φεβ 2003 23:00

Τον Ι.Ε 6 έχεις ?
Είχε κάτι προβληματάκια αυτός, δές εδώ για τα Critical Updates της Microsoft.
Τα κάνεις Download :wink:
http://www.microsoft.com/windows/ie/dow ... efault.asp


Όσοι δεν έχετε σωστά ενεργοποιημένα XP διαβάσατε για τα On-line Updates ?
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
e-times
Graphics Moderator
Δημοσιεύσεις: 1555
Εγγραφή: 13 Φεβ 2003 01:41
Τοποθεσία: Πειραιάς

Tο εχετε ξαναδει αυτο???

Δημοσίευση από e-times » 28 Φεβ 2003 10:08

greekbytes έγραψε:Αυτό το βγάζει ο ΙΕ ακόμα και στο site της Microsoft :P Δε μασάει ο ΙΕ ρε! Crashαρει παντού και πάντοτε !! (Καλά υπερβάλουμε και λίγο) . Κάνε update στην τελευταία έκδοση του ή βάλε mozilla (www.mozilla.org)
Τι εστι mozilla????..... ή μαλλον ξερω τι εστι αλλα το χρησιμοποιει καποιος και εχει προσωπικη εμπειρια να την παραθεσει?
Ειναι πιο αξιοπιστος απο τον ie? ....... καλα μην βαρατε, σιγα μην ειναι αξιοπιστος ο ie :lol: ....λεμε τωρα....
Εικόνα

Good News For The Smokers, Non-Smokers Die Too

Άβαταρ μέλους
e-times
Graphics Moderator
Δημοσιεύσεις: 1555
Εγγραφή: 13 Φεβ 2003 01:41
Τοποθεσία: Πειραιάς

Tο εχετε ξαναδει αυτο???

Δημοσίευση από e-times » 28 Φεβ 2003 10:17

Enigma έγραψε:Τον Ι.Ε 6 έχεις ?
Είχε κάτι προβληματάκια αυτός, δές εδώ για τα Critical Updates της Microsoft.
Τα κάνεις Download :wink:
http://www.microsoft.com/windows/ie/dow ... efault.asp


Όσοι δεν έχετε σωστά ενεργοποιημένα XP διαβάσατε για τα On-line Updates ?
Κατεβασα το τελευταιο Critical update αλλα δεν το φορτωνει γιατι ζηταει το προηγουμενο!!...κατεβασα ολα τα προηγουμενα, πεντε για του λογου το αληθες και ξεκινησα με το πρωτο.
Απαντηση: "This updates requires ie 6.0 to be installed"
Και εγω ποιο εχω αναρωτιεμαι???????.......ie6 εχω σιγουρα.
Μπορει ομως να μην το εχω φορτωσει καλα λεω!!!!!.......ξανακατεβαζω και τον "ie 6 service pack 1" και τον εγκαθηστω!!!
Ξεκιναω παλι με το πρωτο Critical update ......
Απαντηση: "This updates requires ie 6.0 to be installed"
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Τα νευρα μου!!!!!!!!!!!!!!
Εικόνα

Good News For The Smokers, Non-Smokers Die Too

Άβαταρ μέλους
Enigma
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2271
Εγγραφή: 06 Δεκ 2002 02:46
Τοποθεσία: Athens

Tο εχετε ξαναδει αυτο???

Δημοσίευση από Enigma » 28 Φεβ 2003 12:43

Κατι δεν έχει μπει σωστά.
Οταν πας στον Explorer στο about σου λέει ποιά Updates εχουν μπει.

Εαν δεν κάνω λάθος έχεις Win 98 τώρα.
Εχεις σίγουρα τον 6 βάλει ?
To SP1 το λέει οτι έχει μπει στο about ? Και σημείωσε τυχόν κωδικούς updates που έχουν μπει.

Δεν θέλω να σε κουράζω, να σου πώ πάντως αυτήν την σελίδα με κάποια
γενικά Updates που είχαν βγει.
Εαν δεν έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα άστο.

http://www.microsoft.com/windows/ie/dow ... efault.asp
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
greekbytes
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 2438
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2002 15:42
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Tο εχετε ξαναδει αυτο???

Δημοσίευση από greekbytes » 28 Φεβ 2003 13:45

Ο mozilla είναι πολύ καλός open source browser με πολύ καλά χαρακτηριστικά και δυνατότητες... Εχει
mail client, chat client, newsreader, tabbed browsing κ.α.! (Είναι όπως ο netscape) , Κατέβασέ τον (10 ΜΒ νομίζω) και θα σου αρέσει ;) ... Καταναλώνει βέβαια περισσότερους πόρους απο το σύστημα αλλά ειναι η καλύτερη εναλλακτική λύση (τον χρησιμοποιώ ώς default browser χωρίς κανένα πρόβλημα σε Celeron 850 / 256RAM)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος greekbytes την 28 Φεβ 2003 14:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
e-times
Graphics Moderator
Δημοσιεύσεις: 1555
Εγγραφή: 13 Φεβ 2003 01:41
Τοποθεσία: Πειραιάς

Tο εχετε ξαναδει αυτο???

Δημοσίευση από e-times » 28 Φεβ 2003 13:46

Enigma έγραψε:Κατι δεν έχει μπει σωστά.
Οταν πας στον Explorer στο about σου λέει ποιά Updates εχουν μπει.

Εαν δεν κάνω λάθος έχεις Win 98 τώρα.
Εχεις σίγουρα τον 6 βάλει ?
To SP1 το λέει οτι έχει μπει στο about ? Και σημείωσε τυχόν κωδικούς updates που έχουν μπει.
Εικόνα

Ετσι δεν θα επρεπε να δειχνει κανονικα?
Εικόνα

Good News For The Smokers, Non-Smokers Die Too

Άβαταρ μέλους
e-times
Graphics Moderator
Δημοσιεύσεις: 1555
Εγγραφή: 13 Φεβ 2003 01:41
Τοποθεσία: Πειραιάς

Tο εχετε ξαναδει αυτο???

Δημοσίευση από e-times » 28 Φεβ 2003 13:50

greekbytes έγραψε:(τον χρησιμοποιώ ώς default browser χωρίς κανένα πρόβλημα σε Celeron 850 / 256RAM)
Οποτε δεν θα εχει κανενα προβλημα με AMD +1900/512 DDR.. :wink:

Θα τον δοκιμασω και τηα σου πω!!!! :wink:
Εικόνα

Good News For The Smokers, Non-Smokers Die Too

Άβαταρ μέλους
Enigma
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2271
Εγγραφή: 06 Δεκ 2002 02:46
Τοποθεσία: Athens

Tο εχετε ξαναδει αυτο???

Δημοσίευση από Enigma » 28 Φεβ 2003 15:18

Απ΄οτι βλέπω φαίνεται εντάξει ο 6 με το SP1.
Τι να πώ δεν ξέρω...
Μήπως θέλει πρώτα το Update που είναι εδώ ?
http://www.microsoft.com/windows/ie/dow ... wnload.asp

Εγώ έχω τον 5.5 και έτσι δεν μπορώ να σου πω σίγουρα!
Μην σκοτίζεσαι πολύ!
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
e-times
Graphics Moderator
Δημοσιεύσεις: 1555
Εγγραφή: 13 Φεβ 2003 01:41
Τοποθεσία: Πειραιάς

Tο εχετε ξαναδει αυτο???

Δημοσίευση από e-times » 28 Φεβ 2003 15:55

Enigma έγραψε:Μήπως θέλει πρώτα το Update που είναι εδώ ?
http://www.microsoft.com/windows/ie/dow ... wnload.asp
Ναι οντως αυτο ηθελε πρωτα το 810847. Τωρα το πηρε!!! :wink:
Οταν μου ζητησε μετα την εγκατασταση να κανω restart και πατησα "ναι" τοτε μου εβγαλε μπλε οθονη.... :cry:

Βρε δεν παει να κοψει το λαιμο του!!!!!!!!
Δεν σκοτιζομαι αλλο, ετσι και αλλιος δουλευει καλα μεχρι στιγμης!!! :wink:
Εικόνα

Good News For The Smokers, Non-Smokers Die Too

Απάντηση

Επιστροφή στο “Internet Help”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες