call html in a flash layer

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
fahreneit_26
Δημοσιεύσεις: 18
Εγγραφή: 13 Φεβ 2007 18:47

call html in a flash layer

Δημοσίευση από fahreneit_26 » 09 Ιουν 2007 23:03

kalispera pedes...

thello na kaleso mia php selida mesa apo to leyer enos flash..

ginete?

euxaristo prokataqvolika kai signomi gia ta greeklish

Άβαταρ μέλους
tsiger
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1431
Εγγραφή: 11 Νοέμ 2002 13:40
Τοποθεσία: Thessaloniki Observation Center
Επικοινωνία:

call html in a flash layer

Δημοσίευση από tsiger » 10 Ιουν 2007 13:38

φτιαξε ενα κουμπι στο flash και στον κωδικα του:

on (release) {
getURL("http://www.mydomain.com/page.php");
}

fahreneit_26
Δημοσιεύσεις: 18
Εγγραφή: 13 Φεβ 2007 18:47

call html in a flash layer

Δημοσίευση από fahreneit_26 » 10 Ιουν 2007 13:57

tsiger έγραψε:φτιαξε ενα κουμπι στο flash και στον κωδικα του:

on (release) {
getURL("http://www.mydomain.com/page.php");
}
ne alla me auton ton tropo den tha mou petaei oli tin selida php?
ego thello tin php na tin kanei load se ena tixeo layer
diladi na exo mia main selida stin opia patontas ena koumpi na allazei mono to layer i frame
na min xanete to allo meros tis selidas...

polla zitao e?
:kaloe: xexe
thanx anyway

filthmaniac
Δημοσιεύσεις: 80
Εγγραφή: 26 Μαρ 2005 03:52
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

call html in a flash layer

Δημοσίευση από filthmaniac » 12 Ιουν 2007 01:03

Κώδικας: Επιλογή όλων

on (release) {
     getURL("http://www.mydomain.com/page.php","toOnomaToyFrame");
}
Αν θυμάμαι καλά και αν έχω καταλάβει αυτό που θες να κάνεις, γίνεται έτσι αυτό που θές. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.

filthmaniac
Δημοσιεύσεις: 80
Εγγραφή: 26 Μαρ 2005 03:52
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

call html in a flash layer

Δημοσίευση από filthmaniac » 12 Ιουν 2007 01:05

Εκτός αν θέλεις να περνάς όλη τη σελίδα PHP μέσα στο Flash που δεν γίνεται. Και τώρα που το ξανασκέφτομαι αυτό θες να κάνεις. Το πιό κοντινό σε αυτό που θές να κάνεις είναι να περάσεις σε ένα textfield κώδικα html με κάποια βασικά tags και να τα κάνει render ως html. Ελπίζω να βοήθησα.

fahreneit_26
Δημοσιεύσεις: 18
Εγγραφή: 13 Φεβ 2007 18:47

call html in a flash layer

Δημοσίευση από fahreneit_26 » 13 Ιουν 2007 22:50

filthmaniac έγραψε:Εκτός αν θέλεις να περνάς όλη τη σελίδα PHP μέσα στο Flash που δεν γίνεται. Και τώρα που το ξανασκέφτομαι αυτό θες να κάνεις. Το πιό κοντινό σε αυτό που θές να κάνεις είναι να περάσεις σε ένα textfield κώδικα html με κάποια βασικά tags και να τα κάνει render ως html. Ελπίζω να βοήθησα.
thanx na se kala

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης