Problem with header

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
jimvrasna
Δημοσιεύσεις: 48
Εγγραφή: 21 Απρ 2006 23:57
Τοποθεσία: ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΚΡΙΑ
Επικοινωνία:

Problem with header

Δημοσίευση από jimvrasna » 09 Ιουν 2007 23:50

Κώδικας: Επιλογή όλων

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<html>
<head>
<title> New Document </title>
<meta name="Generator" content="EditPlus">
<meta name="Author" content="">
<meta name="Keywords" content="">
<meta name="Description" content="">
</head>
<?php
if&#40;true&#41;
&#123;
header&#40;"Location&#58; http&#58;//www.example.com"&#41;;
&#125;
else
&#123;
header&#40;"Location&#58; http&#58;//www.example2.com"&#41;;
&#125;
//ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Η ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ header ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΞΟΔΟ HTML ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ?
?>
<body>
</body>
</html>

Άβαταρ μέλους
Banavas
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1367
Εγγραφή: 21 Νοέμ 2004 20:25
Επικοινωνία:

Problem with header

Δημοσίευση από Banavas » 10 Ιουν 2007 09:02

Μπορείς να αντικαταστήσεις την header με ένα javascript(ακι) που να κάνει ανακατεύθυνση.
Happy coding....
Μάρκος
http://lasernet.gr

Άβαταρ μέλους
cpulse
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1527
Εγγραφή: 21 Μαρ 2006 19:30
Τοποθεσία: Αθήνα village
Επικοινωνία:

Problem with header

Δημοσίευση από cpulse » 10 Ιουν 2007 15:01

Κώδικας: Επιλογή όλων

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<html>
<head>
<title> New Document </title>
<meta name="Generator" content="EditPlus">
<meta name="Author" content="">
<meta name="Keywords" content="">
<meta name="Description" content="">
<?php if&#40;true&#41; &#123; ?>
<meta http-equiv="refresh" content="0;URL=http&#58;//www.example.com">
<?php &#125; else &#123; ?>
<meta http-equiv="refresh" content="0;URL=http&#58;//www.example2.com">
<?php &#125; ?>
</head>
<body>
</body>
</html>

jimvrasna
Δημοσιεύσεις: 48
Εγγραφή: 21 Απρ 2006 23:57
Τοποθεσία: ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΚΡΙΑ
Επικοινωνία:

Problem with header

Δημοσίευση από jimvrasna » 10 Ιουν 2007 21:57

ok ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ :kaloe:

Akis_gr49
Δημοσιεύσεις: 266
Εγγραφή: 07 Ιουν 2007 13:49

Problem with header

Δημοσίευση από Akis_gr49 » 11 Ιουν 2007 03:12

Που χρησιμεύει αυτό?

panosru
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 1885
Εγγραφή: 13 Σεπ 2005 16:13
Τοποθεσία: Camp

Problem with header

Δημοσίευση από panosru » 11 Ιουν 2007 03:31

Kat' arxh tous kodikes tous bazoume se code tags tou bbcode.

Tora gi' ayto pou zhtas yparxei ena kolpo me to buffer.

Px, to parakato:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http&#58;//www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http&#58;//www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Header</title>
<?php
if &#40;true&#41;
&#123;
	header&#40;"Location&#58; http&#58;//www.example.com "&#41;; 
&#125; 
else 
&#123; 
	header&#40;"Location&#58; http&#58;//www.example2.com "&#41;; 
&#125; 

?>
</head>

<body>
</body>
</html>
tha apodosei to mynhma
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /path/to/file.php:6) in /path/to/file.php on line 9

Bazontas ena buffer omos to script douleyei opos to perimenes ;)

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php ob_start&#40;&#41;; ?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http&#58;//www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http&#58;//www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Header</title>
<?php
if &#40;true&#41;
&#123;
	header&#40;"Location&#58; http&#58;//www.example.com "&#41;; 
&#125; 
else 
&#123; 
	header&#40;"Location&#58; http&#58;//www.example2.com "&#41;; 
&#125;
?>
</head>

<body>
</body>
</html>
<?php ob_end_flush&#40;&#41;; ?>
Ayto pou prepei na kaneis einai na prostheseis sthn arxh ths selidas sou ena ob_start() kai sto telos ena ob_end_flush().

Akis_gr49
Δημοσιεύσεις: 266
Εγγραφή: 07 Ιουν 2007 13:49

Problem with header

Δημοσίευση από Akis_gr49 » 11 Ιουν 2007 04:04

Παιδιά που χρησιμεύει αυτό?

jimvrasna
Δημοσιεύσεις: 48
Εγγραφή: 21 Απρ 2006 23:57
Τοποθεσία: ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΚΡΙΑ
Επικοινωνία:

Problem with header

Δημοσίευση από jimvrasna » 11 Ιουν 2007 14:01

ok to ob_start()... BOΗΘΑΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.
ΤΙ ΧΡΕΕΙΑΖΕΤΑΙ?
Π.Χ. ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ ΚΛΠ.
ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΘΗΝΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΚΛΠ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΦΩΡΤΩΝΕΤΕ Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΖΑΒΑΣΚΡΙΠΤ ΣΙ ΕΣ ΕΣ ΚΛΠ.

Άβαταρ μέλους
skeftomilos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 2888
Εγγραφή: 07 Ιαν 2005 07:22
Τοποθεσία: Αθήνα

Problem with header

Δημοσίευση από skeftomilos » 11 Ιουν 2007 14:59

Δε μου φαίνεται και πολύ secure αυτό. :-)
The pure and simple truth is rarely pure and never simple. Ο μη νους δε σκέπτεται μη σκέψεις για το τίποτα.

jimvrasna
Δημοσιεύσεις: 48
Εγγραφή: 21 Απρ 2006 23:57
Τοποθεσία: ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΚΡΙΑ
Επικοινωνία:

Problem with header

Δημοσίευση από jimvrasna » 11 Ιουν 2007 15:15

ΠΑΛΙ ΓΙΝΕΤΕ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ REGISTER(AN ΥΠΑΡΧΕΙ TO $SESSION['VISITOR'] ΤΟ ΟΡΙΣΑ ΕΓΩ ΔΗΛ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ REGISTER).
SIMONE
a star is.... created!!!!!!

Άβαταρ μέλους
skeftomilos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 2888
Εγγραφή: 07 Ιαν 2005 07:22
Τοποθεσία: Αθήνα

Problem with header

Δημοσίευση από skeftomilos » 11 Ιουν 2007 16:25

Τότε ο έλεγχος στην πρώτη σελίδα δεν είναι περιττός;

Στη δεύτερη σελίδα αν δεν υπάρχει $SESSION['VISITOR'] τι συμβαίνει;
The pure and simple truth is rarely pure and never simple. Ο μη νους δε σκέπτεται μη σκέψεις για το τίποτα.

nastis
Δημοσιεύσεις: 124
Εγγραφή: 16 Φεβ 2005 16:28
Επικοινωνία:

Problem with header

Δημοσίευση από nastis » 11 Ιουν 2007 16:49

@jimvrasna o skeftomilos λέει ότι ίσως να πρέπει να σκεφτείς λίγο καλύτερα τον τρόπο που κάνεις διαπίστευση στον χρήστη σου. Σκέψου αμα αρκεί ο έλεγχος μιας μεταβλητής είτε στο GET είτε στο POST είτε στο SESSION είτε φυσικά στο script απευθείας που δίνεις μέσω url εάν θα μπορούσε να αλλάξει.

Να ξέρεις από τα ευκολότερα πράγματα είναι να αλλάξει κάποιος το SESSION['visitor'] από true σε false.

Επίσης για κάνε ένα search στο forum του freestuff για τα παρακάτω keywords "μη γράφεις κεφαλαία" να δεις αμα βγάζει τίποτα ;)

Φιλικά
Β.
www.oktonia.com - Παγκόσμιο Χωριό Γνώσης Λυμένα Θέματα Εξετάσεων - Ασκήσεις

jimvrasna
Δημοσιεύσεις: 48
Εγγραφή: 21 Απρ 2006 23:57
Τοποθεσία: ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΚΡΙΑ
Επικοινωνία:

Problem with header

Δημοσίευση από jimvrasna » 12 Ιουν 2007 13:44

ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ. ΜΕ ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ?
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ SESSION?
SIMONE
a star is.... created!!!!!!

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες