Cookies

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
p_pan
Δημοσιεύσεις: 1248
Εγγραφή: 11 Φεβ 2007 20:45
Τοποθεσία: Άστεγος!

Cookies

Δημοσίευση από p_pan » 12 Ιουν 2007 12:09

hello..
exo enan pinaka stin basi m o opoios katagrafi ton ka8e episkepti. 8a h8ela na ftiajo ena cookie to opoio na epitrepei tin proti fora pou mpeneis kapoios gia ekeini tin hmera na eggrrafi stin basi alla meta na min ton jana grafi.. diabasa liga pragmata gia ta cookies stin php alla mataia...
euxaristo..
Αγράματος...

Άβαταρ μέλους
dik_
Δημοσιεύσεις: 476
Εγγραφή: 07 Ιουν 2007 11:28

Cookies

Δημοσίευση από dik_ » 12 Ιουν 2007 21:45

Κάτι τέτοιο ίσως...

Κώδικας: Επιλογή όλων

function setMyCookie(){
	$t = time();
	setcookie('mycookie', $t, $t+86400);
}

if (isset($_COOKIE['mycookie'])){
	if(time()-$_COOKIE['mycookie']>86400){
		// eggrafi sti DB
		setMyCookie();
	}
}
else setMyCookie();

Άβαταρ μέλους
p_pan
Δημοσιεύσεις: 1248
Εγγραφή: 11 Φεβ 2007 20:45
Τοποθεσία: Άστεγος!

Cookies

Δημοσίευση από p_pan » 13 Ιουν 2007 00:53

ok den poli katalaba alla den exei simasia.. mporeis na gineis ligo poio periliptikos gia na katalabo ti akribos prepei na allajo gia na to topo8etiso stin selida m kai na douleuei????????? euxaristo polu
Αγράματος...

Άβαταρ μέλους
cpulse
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1527
Εγγραφή: 21 Μαρ 2006 19:30
Τοποθεσία: Αθήνα village
Επικοινωνία:

Cookies

Δημοσίευση από cpulse » 13 Ιουν 2007 19:19

Ποιο σημείο σε αυτό τον κώδικα σε δυσκολεύει;

Άβαταρ μέλους
p_pan
Δημοσιεύσεις: 1248
Εγγραφή: 11 Φεβ 2007 20:45
Τοποθεσία: Άστεγος!

Cookies

Δημοσίευση από p_pan » 13 Ιουν 2007 21:32

olo xaxaxaxaxaxax
Αγράματος...

Άβαταρ μέλους
cpulse
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1527
Εγγραφή: 21 Μαρ 2006 19:30
Τοποθεσία: Αθήνα village
Επικοινωνία:

Cookies

Δημοσίευση από cpulse » 13 Ιουν 2007 22:07

Τα cookies είναι κάτι σαν πληροφορίες μιας φόρμας, απλά αποθηκεύονται στον υπολογιστή μας, έχουν ημερομηνία λήξης, και συνδέονται με συγκεκριμένα domains.

Μέσω της PHP τα διαχειριζόμαστε μέσω του array $_COOKIE και όταν θέλουμε να φτιάξουμε ένα νέο cookie το κάνουμε με την setcookie() για να οριστούνε σωστά το domain και η ημερομηνία λήξης.

Διάβασε και το manual για περισσότερες πληροφορίες.. και τώρα ξαναδες τον κώδικα του dik_ :)

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες