πως ανεβαζω site φτιαγμενο αποκλειστικα σε flash??

Από που να ξεκινήσω; Που θα βρω; κ.α. γενικές ερωτήσεις για την δημιουργία μιας ιστοσελίδας.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Hollowman
Δημοσιεύσεις: 55
Εγγραφή: 30 Δεκ 2005 01:22
Τοποθεσία: Anw Kupselh

πως ανεβαζω site φτιαγμενο αποκλειστικα σε flash??

Δημοσίευση από Hollowman » 13 Ιουν 2007 01:36

Καλησπέρα σε ολους ! :) οσοι πιστοι βοηθείστε με! :arrow: Λοιπόν έχω φτιάξει ενα site αποκλειστικα σε flash και δεν ξερω πως να το ανεβασω στον ftp .για να το προσδιορίσω πιο πολυ το προβλημά μου αναφέρω το εξής: οταν φτιάχνεις site σε html ανεβαζεις στον ftp την κεντρικη σου σελίδα ως index...οταν ομως ειναι ολο σε flash??? πως γινεται το αντιστοιχό! :question: :question:

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

πως ανεβαζω site φτιαγμενο αποκλειστικα σε flash??

Δημοσίευση από EkLekTos » 13 Ιουν 2007 01:41

Βάλε ένα index.html βάλε τον κώδικα του flash μέσα πέτα και στο root το flash και όταν ο άλλος πατάει http://yourname.gr θα πηγαίνει στο flash..
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

Hollowman
Δημοσιεύσεις: 55
Εγγραφή: 30 Δεκ 2005 01:22
Τοποθεσία: Anw Kupselh

πως ανεβαζω site φτιαγμενο αποκλειστικα σε flash??

Δημοσίευση από Hollowman » 13 Ιουν 2007 01:47

οκ μισο με μπερδεψες..φτιαχνς μια index..μετα πως βαζω τον κωδικα μεσα του flash? που τον βρίσκω..? δεν ειναι μικρο το φλας! ειναι ολοκληρο site με κινηση και τα σχετικα..

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

πως ανεβαζω site φτιαγμενο αποκλειστικα σε flash??

Δημοσίευση από EkLekTos » 13 Ιουν 2007 01:59

μέσα στο index θα βάλεις αυτό το κώδικα

Κώδικας: Επιλογή όλων

<object width="500" height="400">
<param name="movie" value="name.swf">
<embed src="name.swf" width="500" height="400">
</embed>
</object>
Όπου width πλάτος όπου height ύψος του flash
Θα αλλάξεις το name.swf σε όνομα που είναι το flash και θα το βάλεις στο root του server σου ;)
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

Hollowman
Δημοσιεύσεις: 55
Εγγραφή: 30 Δεκ 2005 01:22
Τοποθεσία: Anw Kupselh

πως ανεβαζω site φτιαγμενο αποκλειστικα σε flash??

Δημοσίευση από Hollowman » 13 Ιουν 2007 03:28

Και τωρα πες μου τι εννοεις με το route γιατι δεν το καταλαβαινω..τον προορισμο εννοεις?

Akis_gr49
Δημοσιεύσεις: 266
Εγγραφή: 07 Ιουν 2007 13:49

πως ανεβαζω site φτιαγμενο αποκλειστικα σε flash??

Δημοσίευση από Akis_gr49 » 13 Ιουν 2007 04:18

To root είναι ο φάκελος του server σου όπου τοποθετείς τα αρχεία που ανεβάζεις. Πολλές φορές είναι httpdocs

Άβαταρ μέλους
JimKarvo
Δημοσιεύσεις: 497
Εγγραφή: 23 Ιούλ 2005 17:10
Τοποθεσία: Εξάρχεια!
Επικοινωνία:

πως ανεβαζω site φτιαγμενο αποκλειστικα σε flash??

Δημοσίευση από JimKarvo » 04 Ιούλ 2007 01:26

httpdocs?

Σε όσους servers έχω είναι το public_html ή το www (το οποιό είναι redirect...)

Hollowman
Δημοσιεύσεις: 55
Εγγραφή: 30 Δεκ 2005 01:22
Τοποθεσία: Anw Kupselh

πως ανεβαζω site φτιαγμενο αποκλειστικα σε flash??

Δημοσίευση από Hollowman » 04 Ιούλ 2007 02:13

ki egw to httpdocs 3erw..mou to eixe kanei etsi mia fora o idios o provider pou eixa..ti einai to rediretct??

Άβαταρ μέλους
Kainourios
Ruby Moderator
Δημοσιεύσεις: 504
Εγγραφή: 18 Μάιος 2005 16:20
Τοποθεσία: Κορυδαλλός
Επικοινωνία:

πως ανεβαζω site φτιαγμενο αποκλειστικα σε flash??

Δημοσίευση από Kainourios » 04 Ιούλ 2007 02:24

Αν το έχεις φτιάξει με το macromedia flash το κανονικό, υπάρχει επιλογή στο file->publish settings όπουμπορείς να επιλέξεις να σου κάνει generate αυτόματα το κώδικα του html (στη περίπτωση σου θα το ονομάσεις index.html), εσύ μετά απλά ανεβάζεις και το swf και το html και όλα καλά.

debonair86
Δημοσιεύσεις: 26
Εγγραφή: 19 Φεβ 2009 19:57

πως ανεβαζω site φτιαγμενο αποκλειστικα σε flash??

Δημοσίευση από debonair86 » 19 Μαρ 2009 11:58

Μα το έχω βάλει ήδη εδώ C:\wamp\www\images\flash\Architecture.swf πάλι λάθος είμαι?

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

πως ανεβαζω site φτιαγμενο αποκλειστικα σε flash??

Δημοσίευση από EkLekTos » 19 Μαρ 2009 12:02

Κώδικας: Επιλογή όλων

<object width="500" height="400"> 
<param name="movie" value="name.swf"> 
<embed src="C&#58;\wamp\www\images\flash\Architecture.swf" width="500" height="400"> 
</embed> 
</object>
Βάλε αυτό να δοκιμάσεις και άλλαξε μόνο τις διαστάσεις από αυτές width="500" height="400" στις δικές σου...
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικές ερωτήσεις κατασκευής ιστοσελίδων”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες