component StringGrid tis Borland

Συζητήσεις για την γλώσσα C και C++

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
kostasevosm
Δημοσιεύσεις: 85
Εγγραφή: 01 Νοέμ 2006 12:16
Τοποθεσία: Salonica

component StringGrid tis Borland

Δημοσίευση από kostasevosm » 20 Ιουν 2007 15:31

xanaipovallo tin eritisi dioti merikoi isos parexigisan tin onomasia tou component.
Stin form exo valei ena StringGrid thelo otan trexei to programma o xristis na epilegei mia stili tou sting grid kai to programma na diavazei sira sira aftins tin stili kai na kanei grafiki parastasi sira sira me ta stixei mias allis stilis i ipioa einai statheri.
p.x anti na kano
for(i=1;i<= StringGrid1-rowcount;i++)
{
a=StringGrid1->cells[2];
b=StringGrid1->cells[2];
Series1->AddXY(a,b,"","clblue");
}
na epilego mia stili kai aftomata na diavazei sira sira ta stixia tis
efxaristo ek ton proteron

Απάντηση

Επιστροφή στο “C, C++”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες