Πρόγραμμα για ομάδα ποδοσφαίρου

Γενικά θέματα για τις γλώσσες προγραμματισμού που δεν καλύπτονται από τις άλλες περιοχές της κατηγορίας.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Akis_gr49
Δημοσιεύσεις: 266
Εγγραφή: 07 Ιουν 2007 13:49

Πρόγραμμα για ομάδα ποδοσφαίρου

Δημοσίευση από Akis_gr49 » 22 Ιουν 2007 14:32

Παιδιά καλησπέρα.

Ψάχνω να βρώ ένα πρόγραμμα για ομάδα ποδοσφαίρου, δηλαδή μια βάση δεδομένων όπου θα καταχωρούνται κάποια στοιχεία για τους ποδοσφαιριστές, π.χ. φωτογραφία, προφίλ, χρόνος συμμετοχής, κίτρινες-κόκκινες κάρτες, γκόλ που έχει πετύχει, τραυματισμοί κτλ.

Κάτι άκουσα για Microsoft Access. Ποια η γνώμη σας?

Γνωρίζεται κανένα άλλο παρόμοιο που να κάνει αυτή την δουλειά?

Υ.Γ. Δεν αναφέρομαι για ιστοσελίδα, αλλά για πρόγραμμα κανονικό.

Περιμένω τις απαντήσεις σας. Ευχαριστώ πολύ!

xanthi
Δημοσιεύσεις: 5
Εγγραφή: 20 Απρ 2007 19:40

Πρόγραμμα για ομάδα ποδοσφαίρου

Δημοσίευση από xanthi » 22 Ιουν 2007 22:11

Mporeis na to kaneis se C++ glwssa... Einai mia apo tis kaluteres glwsses programmatismou... Omws to provlhma einai oti den kserw pws kataxwreis tis fotografies twn podosfairistwn alla sugoura 8a uparxei tropos....

Άβαταρ μέλους
cherouvim
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3137
Εγγραφή: 13 Ιούλ 2005 22:56
Τοποθεσία: Athens, Greece
Επικοινωνία:

Πρόγραμμα για ομάδα ποδοσφαίρου

Δημοσίευση από cherouvim » 23 Ιουν 2007 00:06

Το ότι η C++ είναι μία από τις καλύτερες γλώσσες προγραμματισμού, δεν πάει να πει οτι είναι και η καλύτερη λύση για να λύσει αυτό το πρόβλημα. Ένα Access "application" είναι καλύτερη ιδέα.

Akis_gr49
Δημοσιεύσεις: 266
Εγγραφή: 07 Ιουν 2007 13:49

Πρόγραμμα για ομάδα ποδοσφαίρου

Δημοσίευση από Akis_gr49 » 23 Ιουν 2007 00:32

Πιο συγκεκριμμένα τι προτείνεται για το ACCESS
?

Άβαταρ μέλους
ksarm
Δημοσιεύσεις: 915
Εγγραφή: 22 Μάιος 2007 10:47

Πρόγραμμα για ομάδα ποδοσφαίρου

Δημοσίευση από ksarm » 23 Ιουν 2007 10:10

η access είναι η καλύτερη λύση :)
Θα φτιάξεις μια φόρμα με τα πεδία που θέλεις και θα καταχωρήσεις τις πληροφορίες για όλους τους αθλητές που σε ενδιαφέρουν. Μετά πάρε τηλέφωνο τον Σωτηρακόπουλο και παίξτο εξυπνάκιας :p

Άβαταρ μέλους
_tasos
Δημοσιεύσεις: 116
Εγγραφή: 03 Μάιος 2007 15:06
Επικοινωνία:

Πρόγραμμα για ομάδα ποδοσφαίρου

Δημοσίευση από _tasos » 23 Ιουν 2007 14:46

Από ότι κατάλαβα ψάχνεις να βρεις κάτι έτοιμο, και όχι να υλοποιήσεις κάτι. Αν θέλεις να το φτιάξεις εσύ η Access είναι η πιο πρακτική λύση διότι έτσι μπορείς να σχεδιάσεις τους πίνακες με τα στοιχεία και τα στατιστικά των παιχτών, και πολύ γρήγορα να δημιουργήσεις φόρμες για να βλέπεις, εισάγες διορθώνεις δεδομένα. Απλά η Access δεν μπορεί να διαχειριστεί πάρα πολλά δεδομένα, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν ξέρω αν θα σε απασχολήσει ποτέ.. :wink:

Akis_gr49
Δημοσιεύσεις: 266
Εγγραφή: 07 Ιουν 2007 13:49

Πρόγραμμα για ομάδα ποδοσφαίρου

Δημοσίευση από Akis_gr49 » 24 Ιουν 2007 08:02

Παιδιά Ευχαριστώ. Θα ξοιτάξω το Access

Απάντηση

Επιστροφή στο “γλώσσες προγραμματισμού - γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες