Css Link Problem..

Ας μάθουμε πως να κάνουμε τις σελίδες μας με στιλ. Τα Cascading Style Sheets είναι ο τρόπος για να το επιτύχουμε.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
p_pan
Δημοσιεύσεις: 1248
Εγγραφή: 11 Φεβ 2007 20:45
Τοποθεσία: Άστεγος!

Css Link Problem..

Δημοσίευση από p_pan » 08 Ιούλ 2007 17:53

hello...
loipon exo to ejhs problhma.. 8elo stin selida m sto menu otan kapoios pernaei to mouse apo epano na allazei kai to background tou sugkekrimenou "td" tou "table"... to problhma einai omos to ejhs..:

Css code:

Κώδικας: Επιλογή όλων

.menu a:hover {
font-weight:;
color:#9CBB3E;
text-decoration:none; 
background-color:#333333;
padding-left:5px;
padding-bottom:2px;
padding-right:5px;
padding-top:5px;}

.menu a{
font-weight:bold;
color:#000000;
text-decoration: none;
}
kai kato to ejhs mesa stin selida to orizo sto table san class kai se ka8e td orizo kapoio allo class... douleuei mia xara se oti afora thn allagh tou xromatos tis gramatosiras.. alla den usxiei to idio kai sto background.. allazei mono to xroma piso apo ta gramata kai oxi olou tou "td"...

dokimasa kai na to kano san div alla mataia...:

Κώδικας: Επιλογή όλων

#menu a:hover {
font-weight:;
color:#9CBB3E;
text-decoration:none; 
background-color:#333333;
padding-left:5px;
padding-bottom:2px;
padding-right:5px;
padding-top:5px;}

#menu a{
font-weight:bold;
color:#000000;
text-decoration: none;
}
alla kai pali to idio ginotan..
to oriza me ena div san id="menu" alla pali ta idia
dokimasa na to kano kai san class gia to div alla pali ta idia...

Κώδικας: Επιλογή όλων

div.menu a:hover {
font-weight:;
color:#9CBB3E;
text-decoration:none; 
background-color:#333333;
padding-left:5px;
padding-bottom:2px;
padding-right:5px;
padding-top:5px;}

div.menu a{
font-weight:bold;
color:#000000;
text-decoration: none;
}
an kapoios mporei na boh8isei 8a htan polu xrisimo..
euxaristo..[/code]
Αγράματος...

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27617
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

Css Link Problem..

Δημοσίευση από cordis » 21 Ιούλ 2007 22:02

αν δε κάνω λάθος θα χρειαστείς την onmouseover της javascript για να κάνεις κάτι τέτοιο...
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Άβαταρ μέλους
cherouvim
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3137
Εγγραφή: 13 Ιούλ 2005 22:56
Τοποθεσία: Athens, Greece
Επικοινωνία:

Css Link Problem..

Δημοσίευση από cherouvim » 21 Ιούλ 2007 22:09

Θα κάνεις το <a> σου να πιάνει όλο το χόρο του td. Έτσι με το hovering θα συμβεί αυτό που θέλεις.

Πάντως, γιατί να τυλίξεις το menu σου μέσα σε ένα table;
http://css.maxdesign.com.au/listutorial/roll_master.htm

Άβαταρ μέλους
p_pan
Δημοσιεύσεις: 1248
Εγγραφή: 11 Φεβ 2007 20:45
Τοποθεσία: Άστεγος!

Css Link Problem..

Δημοσίευση από p_pan » 22 Ιούλ 2007 15:34

den jero m fenete poio sosto na einai se ena table... esu 8a protines na einai se lista e??? to suntanto se opoio site mpeno alla den jero de m poli kolaei..
Αγράματος...

Άβαταρ μέλους
cherouvim
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3137
Εγγραφή: 13 Ιούλ 2005 22:56
Τοποθεσία: Athens, Greece
Επικοινωνία:

Css Link Problem..

Δημοσίευση από cherouvim » 22 Ιούλ 2007 17:32

Τα οριζόντια, κατακόρυφα και τα δενδρικής μορφής menus, εκφράζονται καλύτερα με <ul> και nested <ul>s.

Άβαταρ μέλους
p_pan
Δημοσιεύσεις: 1248
Εγγραφή: 11 Φεβ 2007 20:45
Τοποθεσία: Άστεγος!

Css Link Problem..

Δημοσίευση από p_pan » 22 Ιούλ 2007 17:44

OK MAM....
tsekara to link p m edoses kai ta leei polu analitika.. kai oraia.. kai ejigi ti kanei to ke8e ti... very good..!!!!!!
euxaristo..!!
to cilo dokimasa na kano kapoia pragmata me list kai allaja kapoia pragamata stin page mou p ta eixa me tables kai ta ekana me list... ama 8es tsekare www.olyplant.gr/sitemap..
bye....
Αγράματος...

Άβαταρ μέλους
cherouvim
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3137
Εγγραφή: 13 Ιούλ 2005 22:56
Τοποθεσία: Athens, Greece
Επικοινωνία:

Css Link Problem..

Δημοσίευση από cherouvim » 22 Ιούλ 2007 19:40

Ωραίο!

Πρόσεξε μόνο, στα links μέσα στις λίστες δεν χρειάζεται να βάζεις bulltet με το χέρι. Δηλαδή &middot;...

Υπάρχει η ίδια η λίστα και το css για αυτή τη δουλειά.
Δες εδώ: http://www.simplebits.com/notebook/2003 ... lists.html

Απάντηση

Επιστροφή στο “CSS - Cascading Style Sheets”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες