εμφανισει video στην σελιδα μου

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την HTML, XHTML και την κατασκευή σελίδων για το Web.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
cyberfreak
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3474
Εγγραφή: 08 Σεπ 2004 16:38
Τοποθεσία: Κρυα Βρυση
Επικοινωνία:

εμφανισει video στην σελιδα μου

Δημοσίευση από cyberfreak » 11 Ιούλ 2007 20:59

Πως μπορω να εχω στην σελιδα μου βιντεακια κ να παιζουν οπωσ το youtube αλλα δικα μου προσωπικα οχι να παιρνει απο αλλη σελιδα?einai 3gp θα πρεπει να τα κανω μετατροπη σε λω?...thanks

Άβαταρ μέλους
Killer13
Δημοσιεύσεις: 10
Εγγραφή: 10 Ιούλ 2007 02:18
Τοποθεσία: Menidi
Επικοινωνία:

εμφανισει video στην σελιδα μου

Δημοσίευση από Killer13 » 12 Ιούλ 2007 01:45

Ανέβασέ τα στο youtube,dailymotion κ.λ.π και πάρε τον κώδικα.
HAVE NO FEAR KILLER13 IS HERE!!!!!!

Άβαταρ μέλους
cyberfreak
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3474
Εγγραφή: 08 Σεπ 2004 16:38
Τοποθεσία: Κρυα Βρυση
Επικοινωνία:

εμφανισει video στην σελιδα μου

Δημοσίευση από cyberfreak » 12 Ιούλ 2007 01:58

δεν θελω ετσι..γαιτι θελω να ειναι ολα στον server που θα πληρωσω για να τ αλλαζω οποτε θελω κ οχι να παιρνει link απο αλλη σελιδα

Άβαταρ μέλους
fiskilis
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 14093
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2003 22:44
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

εμφανισει video στην σελιδα μου

Δημοσίευση από fiskilis » 12 Ιούλ 2007 13:15

λοιπον βαλε αυτο τον κωδικα και εισαι ετοιμος

Κώδικας: Επιλογή όλων

<object classid="clsid&#58;6BF52A52-394A-11D3-B153-00C04F79FAA6" id="WindowsMediaPlayer1">
<param name="URL" ref value="EDW VAZETE TO LINK TOU VIDEO">
<param name="rate" value="1">
<param name="balance" value="0">
<param name="currentPosition" value="0">
<param name="defaultFrame" value>
<param name="playCount" value="1">
<param name="autoStart" value="-1">
<param name="currentMarker" value="0">
<param name="invokeURLs" value="-1">
<param name="baseURL" value>
<param name="volume" value="50">
<param name="mute" value="0">
<param name="uiMode" value="full">
<param name="stretchToFit" value="0">
<param name="windowlessVideo" value="0">
<param name="enabled" value="-1">
<param name="enableContextMenu" value="-1">
<param name="fullScreen" value="0">
<param name="SAMIStyle" value>
<param name="SAMILang" value>
<param name="SAMIFilename" value>
<param name="captioningID" value>
<param name="enableErrorDialogs" value="0">
<param name="_cx" value="6482">
<param name="_cy" value="6350">
</object>

Άβαταρ μέλους
cyberfreak
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3474
Εγγραφή: 08 Σεπ 2004 16:38
Τοποθεσία: Κρυα Βρυση
Επικοινωνία:

εμφανισει video στην σελιδα μου

Δημοσίευση από cyberfreak » 12 Ιούλ 2007 13:33

στην θεση του λινκ μπορει να ναι απο το βιντεο που ειναι στον σερβερ κ οχι καποιο λινκ στο διαδικτυο

Άβαταρ μέλους
fiskilis
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 14093
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2003 22:44
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

εμφανισει video στην σελιδα μου

Δημοσίευση από fiskilis » 12 Ιούλ 2007 13:36

cyberfreak έγραψε:στην θεση του λινκ μπορει να ναι απο το βιντεο που ειναι στον σερβερ κ οχι καποιο λινκ στο διαδικτυο
αυτο τωρα ειναι ερωτηση η διαπιστωση ?

Άβαταρ μέλους
cyberfreak
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3474
Εγγραφή: 08 Σεπ 2004 16:38
Τοποθεσία: Κρυα Βρυση
Επικοινωνία:

εμφανισει video στην σελιδα μου

Δημοσίευση από cyberfreak » 12 Ιούλ 2007 13:40

:D ερωτηση...

Άβαταρ μέλους
Risk
Δημοσιεύσεις: 319
Εγγραφή: 02 Μάιος 2006 01:16
Τοποθεσία: Κάπου εδώ γύρω...
Επικοινωνία:

εμφανισει video στην σελιδα μου

Δημοσίευση από Risk » 12 Ιούλ 2007 13:47

Αφου σου λέει ρε που βάζεις το link.... :wink:

To link θα έχει το path του φακέλου όπου θα βρίσκεται το βιντεάκι, είτε αυτό το τραβάς από κάποια βάση είτε κατευθείαν από τον φάκελο! :D
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
cyberfreak
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3474
Εγγραφή: 08 Σεπ 2004 16:38
Τοποθεσία: Κρυα Βρυση
Επικοινωνία:

εμφανισει video στην σελιδα μου

Δημοσίευση από cyberfreak » 12 Ιούλ 2007 13:51

ok thanks for the help

NIkoz

εμφανισει video στην σελιδα μου

Δημοσίευση από NIkoz » 23 Ιούλ 2007 13:47

Δεν θα ήταν προτιμότερο να "ψαχτείς" για να εμφανίζεις streaming media (αν σαφώς υποστηρίζεται από το πακέτο φιλοξενίας σου) διαμέσου ενός online flv player?

P.S: στην προκειμένη ΝΑΙ απαιτείται μετατροπή των αρχείων εκτός κι αν αγοράσεις κανένα script που κάνει την μετατροπή server side αλλά σε αυτήν την περίπτωση απαιτούνται πολλά από μεριάς webserver.

Άβαταρ μέλους
cyberfreak
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3474
Εγγραφή: 08 Σεπ 2004 16:38
Τοποθεσία: Κρυα Βρυση
Επικοινωνία:

εμφανισει video στην σελιδα μου

Δημοσίευση από cyberfreak » 25 Ιούλ 2007 20:15

streaming video?????dld?? και κατι ακομα τα βιντεο θα ειναι κοντρεσ με μηχανακια θα εχω προβλημα???

Άβαταρ μέλους
cyberfreak
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3474
Εγγραφή: 08 Σεπ 2004 16:38
Τοποθεσία: Κρυα Βρυση
Επικοινωνία:

εμφανισει video στην σελιδα μου

Δημοσίευση από cyberfreak » 25 Ιούλ 2007 22:12

exete kapoio programa n mou protinete gia to convert se flv?


Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1950
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

εμφανισει video στην σελιδα μου

Δημοσίευση από vassilism » 09 Αύγ 2007 16:55

Φίλε fiskilis στον κώδικά που έδωσες για video:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<object classid="clsid&#58;6BF52A52-394A-11D3-B153-00C04F79FAA6" id="WindowsMediaPlayer1"> 
<param name="URL" ref value="EDW VAZETE TO LINK TOU VIDEO"> 
<param name="rate" value="1"> 
<param name="balance" value="0"> 
<param name="currentPosition" value="0"> 
<param name="defaultFrame" value> 
<param name="playCount" value="1"> 
<param name="autoStart" value="-1"> 
<param name="currentMarker" value="0"> 
<param name="invokeURLs" value="-1"> 
<param name="baseURL" value> 
<param name="volume" value="50"> 
<param name="mute" value="0"> 
<param name="uiMode" value="full"> 
<param name="stretchToFit" value="0"> 
<param name="windowlessVideo" value="0"> 
<param name="enabled" value="-1"> 
<param name="enableContextMenu" value="-1"> 
<param name="fullScreen" value="0"> 
<param name="SAMIStyle" value> 
<param name="SAMILang" value> 
<param name="SAMIFilename" value> 
<param name="captioningID" value> 
<param name="enableErrorDialogs" value="0"> 
<param name="_cx" value="6482"> 
<param name="_cy" value="6350"> 
</object>
όταν το ανοίγεις με mozilla δεν βγάζει τίποτα.
Γνωρίζεις τι φταίει?


Απάντηση

Επιστροφή στο “HTML και XHTML”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης