html και php

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
katerina1123
Δημοσιεύσεις: 216
Εγγραφή: 11 Απρ 2007 03:02

html και php

Δημοσίευση από katerina1123 » 13 Ιούλ 2007 16:47

Παιδια καλημερα!
Δεν μπορω να βρώ πως θα κάνω κάτι

Εχω ενα textarea


Κώδικας: Επιλογή όλων

 <textarea name="title" cols="40" rows="3" value="title" ></textarea>
Mε το dreamweaver το κάνω
Θέλω οτι γράφει ο χρήστης εκει ας πούμε τιτλος να γινεται update στη βάση στο πεδίο τίλτος.
Η form ειναι Post αλλά δεν μου περναει τις μεταβλητες title οπως εδω στην επομενη σελιδα!! Τι εχω γραψει λάθος εδω???? :crybaby:

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

html και php

Δημοσίευση από fafos » 13 Ιούλ 2007 18:17

Den thelei value h textarea
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

katerina1123
Δημοσιεύσεις: 216
Εγγραφή: 11 Απρ 2007 03:02

html και php

Δημοσίευση από katerina1123 » 13 Ιούλ 2007 18:25

Και πως να το συνταξω????Να περνω τα Post θελω μόνο!!!!!!!

Άβαταρ μέλους
skeftomilos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 2888
Εγγραφή: 07 Ιαν 2005 07:22
Τοποθεσία: Αθήνα

html και php

Δημοσίευση από skeftomilos » 13 Ιούλ 2007 20:15

Λάθος:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<textarea name="title" value="VALUE"></textarea>
Σωστό:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<textarea name="title">VALUE</textarea>
The pure and simple truth is rarely pure and never simple. Ο μη νους δε σκέπτεται μη σκέψεις για το τίποτα.

katerina1123
Δημοσιεύσεις: 216
Εγγραφή: 11 Απρ 2007 03:02

html και php

Δημοσίευση από katerina1123 » 13 Ιούλ 2007 22:55

βασικά από τι είδα αυτό είναι αρκετό

Κώδικας: Επιλογή όλων


<textarea name="smalltext" cols="65" ></textarea>
Να ρωτήσω κατι στη βάση μου εχο ενα πεδίο που είναι longtext ,δεν μου κανει upload το κείμενο
το γυρνάω μετά σε varchar και του βαζω μηκος 1000 και μου βγάζει αυτο

Κώδικας: Επιλογή όλων

#1074 - Too big column length for column 'fulltext' &#40;max = 255&#41;. Use BLOB instead 
Ξέρει κανείς τι είναι?

Άβαταρ μέλους
Banavas
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1367
Εγγραφή: 21 Νοέμ 2004 20:25
Επικοινωνία:

html και php

Δημοσίευση από Banavas » 13 Ιούλ 2007 23:34

Τι δεν κατάλαβες, το λέει ξεκάθαρα. Για τύπο πεδίου VARCHAR δέχεται μέγιστο αριθμό χαρακτήρων 255.
Happy coding....
Μάρκος
http://lasernet.gr

katerina1123
Δημοσιεύσεις: 216
Εγγραφή: 11 Απρ 2007 03:02

html και php

Δημοσίευση από katerina1123 » 13 Ιούλ 2007 23:55

Ναι οk το βλέπω αυτό ...αλλά γιατί είναι το θέμα?Και πρέπει αυτο το παιδιο να είναι μεγάλο γιατι χρειαζωμαι να βαλω αρκετό κείμενο...και από τι είδα τώρα οτι και να βάλω και varchar μου βγάζει λάθος στο upload

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

html και php

Δημοσίευση από fafos » 14 Ιούλ 2007 00:23

katerina1123 έγραψε:Ναι οk το βλέπω αυτό ...αλλά γιατί είναι το θέμα?Και πρέπει αυτο το παιδιο να είναι μεγάλο γιατι χρειαζωμαι να βαλω αρκετό κείμενο...και από τι είδα τώρα οτι και να βάλω και varchar μου βγάζει λάθος στο upload
deikse mas ton kodika pou kaneis update sto pedio..
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

katerina1123
Δημοσιεύσεις: 216
Εγγραφή: 11 Απρ 2007 03:02

html και php

Δημοσίευση από katerina1123 » 14 Ιούλ 2007 00:57

an thes pigaine sti mysql giati skeftika oti den kolaei edo to post kai ekana thema ekei

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης