Πέρασμα πολλαπλών τιμών από φόρμα

Συζητήσεις για την Java

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Khronos
Δημοσιεύσεις: 754
Εγγραφή: 11 Δεκ 2006 14:43
Τοποθεσία: Ηράκλειο

Πέρασμα πολλαπλών τιμών από φόρμα

Δημοσίευση από Khronos » 22 Ιούλ 2007 14:20

Γειά σας,

έχω μια φόρμα με μια select list(multiple) οπου κάθε <option> έχει ενα id,
και θέλω οταν επιλέγω κάποια στοιχεία να διαγράφονται.
Αυτο που δεν ξέρω είναι πως θα περάσω πχ 2 ή περισσότερα id στην function μου.

Ευχαριστώ

Άβαταρ μέλους
skeftomilos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 2888
Εγγραφή: 07 Ιαν 2005 07:22
Τοποθεσία: Αθήνα

Πέρασμα πολλαπλών τιμών από φόρμα

Δημοσίευση από skeftomilos » 22 Ιούλ 2007 16:56

Και τι σχέση έχει αυτό με τη γλώσσα Java; :-)
The pure and simple truth is rarely pure and never simple. Ο μη νους δε σκέπτεται μη σκέψεις για το τίποτα.

Άβαταρ μέλους
Khronos
Δημοσιεύσεις: 754
Εγγραφή: 11 Δεκ 2006 14:43
Τοποθεσία: Ηράκλειο

Πέρασμα πολλαπλών τιμών από φόρμα

Δημοσίευση από Khronos » 22 Ιούλ 2007 17:59

Μήπως έχει σχέση επειδή θέλω να το κάνω αυτό με java...?

Άβαταρ μέλους
cherouvim
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3137
Εγγραφή: 13 Ιούλ 2005 22:56
Τοποθεσία: Athens, Greece
Επικοινωνία:

Πέρασμα πολλαπλών τιμών από φόρμα

Δημοσίευση από cherouvim » 22 Ιούλ 2007 20:22

HTML:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<select name="foo" id="foo" multiple="multiple">
  <option value="0">google</option>
  <option value="1">yahoo</option>
  <option value="2">freestuff</option>
</select>
Θα χρησιμοποιήσεις το request.getParameterValues("foo")

Άβαταρ μέλους
Khronos
Δημοσιεύσεις: 754
Εγγραφή: 11 Δεκ 2006 14:43
Τοποθεσία: Ηράκλειο

Πέρασμα πολλαπλών τιμών από φόρμα

Δημοσίευση από Khronos » 22 Ιούλ 2007 20:38

Ευχαριστώ cherouvim! Θα το κοιτάξω.

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27622
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

Πέρασμα πολλαπλών τιμών από φόρμα

Δημοσίευση από cordis » 22 Ιούλ 2007 20:59

μεταφορά στο javascript...
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Άβαταρ μέλους
cherouvim
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3137
Εγγραφή: 13 Ιούλ 2005 22:56
Τοποθεσία: Athens, Greece
Επικοινωνία:

Πέρασμα πολλαπλών τιμών από φόρμα

Δημοσίευση από cherouvim » 22 Ιούλ 2007 21:25

Java δεν είναι το θέμα;

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27622
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

Πέρασμα πολλαπλών τιμών από φόρμα

Δημοσίευση από cordis » 22 Ιούλ 2007 23:59

sorry.. η ζέστη.. :P
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Απάντηση

Επιστροφή στο “Java”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες