DB view problem..

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
p_pan
Δημοσιεύσεις: 1248
Εγγραφή: 11 Φεβ 2007 20:45
Τοποθεσία: Άστεγος!

DB view problem..

Δημοσίευση από p_pan » 29 Ιούλ 2007 19:04

hello...
loipon exo to ejeis problhma..
exo ena table stin basi mou stin opoia katagrafonte h episkeptes.. ego auto to table 8elo na to emfaniso se mia page oste na min xriazete ka8e fora na mpo sto phpmyadmin gia na to do...
eftiaja ton ejis kodika:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
$conn = mysql_connect&#40;"localhost", "user", "****"&#41;;
mysql_select_db&#40;"some_db",$conn&#41;;
$sql = "SELECT * FROM access_tracker order by date_accessed";
$result = mysql_query&#40;$sql, $conn&#41; or die&#40;mysql_error&#40;&#41;&#41;;
if &#40;mysql_num_rows&#40;$result&#41; < 1&#41; &#123;
$ola = "<div class=text>no visitors.</div>";
&#125;else&#123;
while &#40;$kala = mysql_fetch_array&#40;$result&#41;&#41; &#123;
    $id  = $kala&#91;'id'&#93;;
    $hmera = $kala&#91;'date_accessed'&#93;;
	$hmera = date&#40;"d.m.Y", strtotime&#40;$hmera&#41;&#41;;
   $poios = $kala&#91;'ip'&#93;;
		 
	   $ola.="<tr>
    <td>$id</td>
	   <td>$hmera</td>
	      <td>$poios</td>
	  <td><a href=remove.php?id=$id>delete</a></td>
  </tr>";
&#125;&#125;


?>
*prototipes metablhtes.. den sumfonite..??xaxaxa*

to problhma mou einai oti ola kala emfanizei tis eggrafes.. alla autes pou egina apo tin stigmi pou to anebasa sto script.. oxi tis 4000 kai kati pou exo sto table apo prin... mipos jerei kanenas ti ftaiei??? telos to eidio srcipt to douleuo kai se allh page tis selidas mou asxeti me auth kai douleuei kanonika.. apla ta ekana copy paste kai eftiaja kai to delete part se auto... alla oti kai na dokimaso tpt... emfanizei apo ekeini tin stigmi kai meta eggrafes..
plz help me...
bye..!!!
Αγράματος...

Άβαταρ μέλους
MaZz
Script Master
Δημοσιεύσεις: 345
Εγγραφή: 20 Ιούλ 2005 19:41
Τοποθεσία: Beyond the dark sun
Επικοινωνία:

DB view problem..

Δημοσίευση από MaZz » 29 Ιούλ 2007 19:58

Ο κώδικας δε φαίνεται να έχει λάθος, μήπως χρησιμοποιείς διαφορετικούς πίνακες και σου βγάζει μόνο τις τελευταίες εγγραφές?
Όσο για τις μεταβλητές είναι καλύτερα να τις ονομάζεις με αγγλικές λέξεις όπως $all, $query, $id, $date κτλ. ώστε αν διαβάσει τον κώδικά σου κάποιος άλλος προγραμματιστής από άλλη χώρα να βγάλει άκρη. Αν όλοι ονόμαζαν τις μεταβλητές με λέξεις των χωρών τους (με λατινικούς χαρακτήρες) θα υπήρχε ένα χάος...
If nothing in the world can change our children will inherit nothing.

Άβαταρ μέλους
papatzas
Δημοσιεύσεις: 227
Εγγραφή: 03 Δεκ 2005 14:23

DB view problem..

Δημοσίευση από papatzas » 29 Ιούλ 2007 20:04

Δώσε λίγο και πως το καταχωρείς κάθε visitor, ..update..
:-)

Άβαταρ μέλους
MaZz
Script Master
Δημοσιεύσεις: 345
Εγγραφή: 20 Ιούλ 2005 19:41
Τοποθεσία: Beyond the dark sun
Επικοινωνία:

DB view problem..

Δημοσίευση από MaZz » 29 Ιούλ 2007 20:08

papatzas έγραψε:Δώσε λίγο και πως το καταχωρείς κάθε visitor, ..update..
Από τη στιγμή που έχει 4000 εγγραφές ο πίνακας κατά τα λεγόμενα του p_pan δε νομίζω να έχει σημασία πως εισάγει τις εγγραφές στον πίνακα...
If nothing in the world can change our children will inherit nothing.

Άβαταρ μέλους
p_pan
Δημοσιεύσεις: 1248
Εγγραφή: 11 Φεβ 2007 20:45
Τοποθεσία: Άστεγος!

DB view problem..

Δημοσίευση από p_pan » 29 Ιούλ 2007 21:23

euxaristo gia to endiaferon... kala ta les mazz..............!!! EIXA 4000 EGGRAFES...
DIEGRACA KATALA8OS 4428 EGGRAFES APO TIN BASI MOU.... GIA AUTO DEN MOU DIXNEI ALLES...!!!!!!!!!!!!!!
Αγράματος...

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες