ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
jimvrasna
Δημοσιεύσεις: 48
Εγγραφή: 21 Απρ 2006 23:57
Τοποθεσία: ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΚΡΙΑ
Επικοινωνία:

ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ

Δημοσίευση από jimvrasna » 14 Αύγ 2007 10:51

ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΒΓΑΖΕΙ ?????
ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ?

Άβαταρ μέλους
marconis
Δημοσιεύσεις: 81
Εγγραφή: 08 Σεπ 2005 22:34
Τοποθεσία: Ιωάννινα
Επικοινωνία:

ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ

Δημοσίευση από marconis » 14 Αύγ 2007 14:31

Gia na katalaboume kai ti theleis na kaneis gia bale

Άβαταρ μέλους
soteres2002
S. & H. Moderator
Δημοσιεύσεις: 1524
Εγγραφή: 05 Μαρ 2004 22:17
Τοποθεσία: Ιωάννινα

ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ

Δημοσίευση από soteres2002 » 15 Αύγ 2007 04:50

Με ποιο extension διαχειρίζεσαι εικόνες στην PHP? GD, imlib, ή τί; Εν πάσει περιπτώσει, βρές κάποια σειρά Ελληνικών fonts και χρησιμοποίησέ τα μέσα στον κώδικά σου. Αυτό μπορείς να το κάνεις με τα περισσότερα ευρέως διαδεδομένα πακέτα επεξεργασίας εικόνας, όπως GD, imlib, cairo κτλ. Ελπίζω να βοήθησα μέχρι εδω. :)

Άβαταρ μέλους
mrpc
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3393
Εγγραφή: 03 Μάιος 2000 03:00
Τοποθεσία: Εξάρχεια
Επικοινωνία:

ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ

Δημοσίευση από mrpc » 15 Αύγ 2007 10:57

Και please... μη φωνάζεις... τα κεφαλαία στα forum εκτός ότι είναι δυσανάγνωστα, στην "γλώσσα" του internet δείχνουν ότι ΦΩΝΑΖΕΙΣ... :p

jimvrasna
Δημοσιεύσεις: 48
Εγγραφή: 21 Απρ 2006 23:57
Τοποθεσία: ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΚΡΙΑ
Επικοινωνία:

ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ

Δημοσίευση από jimvrasna » 16 Αύγ 2007 12:39

Κώδικας: Επιλογή όλων

$image = imagecreate(400,200);
    $bg = imagecolorallocate($image, 255, 255, 255);
    $textcolor = imagecolorallocate($image, 0, 0, 255);
    imagestring($image, 5, 10, 20, "ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ΕΔΩ!!", $textcolor);
    header("Content-type: image/png");
    imagepng($image);
με GD τις χειρίζομαι!!!

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6230
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ

Δημοσίευση από fafos » 16 Αύγ 2007 19:12

jimvrasna έγραψε:

Κώδικας: Επιλογή όλων

$image = imagecreate(400,200);
    $bg = imagecolorallocate($image, 255, 255, 255);
    $textcolor = imagecolorallocate($image, 0, 0, 255);
    imagestring($image, 5, 10, 20, "ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ΕΔΩ!!", $textcolor);
    header("Content-type: image/png");
    imagepng($image);
με GD τις χειρίζομαι!!!
anevase apo to pc sou mia ellhnikh grammatoseira se .ttf (p.x. Arial Greek) se enan fakelo (p.x. fonts).. rename thn grammatosseira se kati pou tha thymasai (p.x. greek.ttf)

tora kane to imagestring kapos etsi:

imagestring($image, 5, 10, 20,"fonts/greek.ttf", "ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ΕΔΩ!!", $textcolor);


eisai etoimos... psakse sto google pos mporeis na oriseis megethi, xromata transparent klp..
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

jimvrasna
Δημοσιεύσεις: 48
Εγγραφή: 21 Απρ 2006 23:57
Τοποθεσία: ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΚΡΙΑ
Επικοινωνία:

ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ

Δημοσίευση από jimvrasna » 17 Αύγ 2007 10:39

εγινε ευχαριστω αρχηγε μου!!!

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες