ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ $_session ΟΤΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ header(location:...)

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
george_r1977
Δημοσιεύσεις: 9
Εγγραφή: 15 Αύγ 2007 15:30

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ $_session ΟΤΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ header(location:...)

Δημοσίευση από george_r1977 » 15 Αύγ 2007 18:32

Παιδιά,έχω το εξής σπαστικό πρόβλημα στην php και δεν μπορώ να βρώ λύση πουθενά!

Έστω το αρχείο index.html όπου ο χρήστης εισάγει το username και το password.

Κώδικας: Επιλογή όλων

<form action="connect.php" method="post">
    <td id="tdusername">Username &#58;</td>
    <td id="username">        <input name="username" type="text">      

      <td id="tdpassword">Password &#58;</td>
    <td id="password">        <input name="password" type="password">      

  <td colspan="2" id="tdsubmit"> <input name="submit" type="submit" value="Proceed"></td>
</tr>
</table>
</form>
<span class="style2">*if you're not the administrator,you must enter<br>
guest as username and password to proceed</span></div>	


Postaρω τις μεταβλητές username και password στο connect.php ->

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php 
session_start&#40;&#41;; 
if &#40;isset&#40;$_POST&#91;'username'&#93;&#41; && isset&#40;$_POST&#91;'password'&#93;&#41;&#41; &#123;


$connect=mysql_connect&#40;"myconnect","myusername","mypass"&#41;;
mysql_select_db&#40;"mydb"&#41;;

$user_auth="select username,usercode,master,userid from users where &#40;username='".$_POST&#91;'username'&#93;."' AND usercode='".$_POST&#91;'password'&#93;."'&#41;;";
$user_auth_res=mysql_query&#40;$user_auth&#41;;
$user_num_rows=mysql_num_rows&#40;$user_auth_res&#41;;
	if &#40;$user_num_rows==1&#41;&#123;
	while &#40;$row=mysql_fetch_row&#40;$user_auth_res&#41;&#41;
	&#123;$_SESSION&#91;'master'&#93;=$row&#91;2&#93;;
    $_SESSION&#91;'userid'&#93;=$row&#91;3&#93;;
	&#125;

	$_SESSION&#91;'db_ok'&#93;=true;
	$_SESSION&#91;'username'&#93;=$_POST&#91;'username'&#93;;


header &#40;"Location&#58;main.php"&#41;;
exit;
	&#125;
	else &#123;	
	$_SESSION&#91;'db_ok'&#93;=false;
?> 

<div id="warning">Pls Insert valid username & password</div>	

<?php
session_destroy&#40;&#41;;
unset&#40;$_SESSION&#91;'db_ok'&#93;&#41;; ?>
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ header ("Location:main.php") ΟΙ ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ $_SESSION['DB_OK'],$_SESSION['USERNAME'] KAI OI ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ! (ΤΙΣ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ECHO). ΜΟΛΙΣ ΟΜΩΣ ΠΑΩ ΣΤΟ MAIN.PHP ΑΥΤΕΣ ΜΗΔΕΝΙΖΟΝΤΑΙ !!!(ΑΝ ΚΑΝΩ ECHO ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΩ!!)

ΜΑΙΝ.PHP

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
session_start&#40;&#41;
if &#40;!isset&#40;$_SESSION&#91;'db_ok'&#93;&#41; || $_SESSION&#91;'db_ok'&#93;!=true&#41;&#123;
header &#40;"location&#58;index.html"&#41;;
exit;
&#125;
AKOLUTHEI HTML....
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ $_SESSION['DB_OK'] ΕΧΕΙ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΞΑΝΑΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ!!!ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ LOCALHOST. ΑΝΕΒΑΣΑ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΕ ΕΝΑ FREE HOSTING PHP-MYSQL ΚΑΙ ΣΕ MOZILLA ΔΟΥΛΕΟΥΝ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΣΤΟΝ ΙΝΤΕRNET EXPLORER ΟΜΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ!ΝΑ ΜΟΥ ΣΒΗΝΕΙ ΤΑ $_SESSIONS. ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΨΑΧΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΥΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ????

Άβαταρ μέλους
mrpc
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3393
Εγγραφή: 03 Μάιος 2000 03:00
Τοποθεσία: Εξάρχεια
Επικοινωνία:

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ $_session ΟΤΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ header(location:...)

Δημοσίευση από mrpc » 16 Αύγ 2007 08:25

Μήπως οι ρυθμίσεις του IE σου κόβουν τα cookies; δοκίμασε να αλλάξεις επίπεδο ασφαλείας ή να βάλεις το site σου σε trusted zone.

Σε παρακαλώ επίσης να μη χρησιμοποιείς κεφαλαία στα μηνύματά σου γιατί είναι δυσανάγνωστα και δηλώνουν ότι φωνάζεις (άρα είναι και αγένεια, σύμφωνα με τη γλώσσα του net).
Σου έβαλα τον κώδικα σε [ code ] [ /code ] tags για να είναι πιο ευανάγνωστος. Καλό είναι να τα χρησιμοποιούμε για να μπορούν οι άλλοι να μας βοηθάνε πιο εύκολα ;)
Φιλικά πάντα :)

Άβαταρ μέλους
george_r1977
Δημοσιεύσεις: 9
Εγγραφή: 15 Αύγ 2007 15:30

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ $_session ΟΤΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ header(location:...)

Δημοσίευση από george_r1977 » 16 Αύγ 2007 16:33

Sorry gia tis "fones"....Kai efxaristw gia to souloupoma tou post mou.
Ta cookies mou einai enabled ston IE. Allaksa kai to epipedo asfaleias alla pali tipota.
To provlima einai oti meta to header,allazei to SESSION_ID (pragma pou den tha eprepe).

alla eksafanizei ta $_SESSION['my var'].
Se search pou ekana sto google to exei to provlima afto kosmos kai kosmakhs alla den vrika pouthena safh apanthsh kai lysh!!!
:-(

Άβαταρ μέλους
Alice_Cooper
Δημοσιεύσεις: 1947
Εγγραφή: 11 Μάιος 2007 00:33
Τοποθεσία: Ioannina
Επικοινωνία:

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ $_session ΟΤΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ header(location:...)

Δημοσίευση από Alice_Cooper » 16 Αύγ 2007 20:20

xmmm to

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
session_destroy&#40;&#41;;
...
malon thelei sto logout
kai ki oxi sto telos tou script ....
otan den xriazesai poia tis times

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες