Πρόβλημα μα session

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
jimanis86
Δημοσιεύσεις: 52
Εγγραφή: 14 Ιουν 2007 01:29
Επικοινωνία:

Πρόβλημα μα session

Δημοσίευση από jimanis86 » 16 Αύγ 2007 22:30

Γεια σας παιδιά χρησιμοποίησα session για να κλειδώσω την σελίδα μου. Στο Localhost έτρεχε κανονικά αλλά όταν πήγα να το ανεβάσω στον server μου μου βγάζει το εξής σφάλμα όταν πάω να μπω στο μενού διαχείρισης.
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at C:\Inetpub\wwwroot\ad-street\users\deletecustomer.php:4) in C:\Inetpub\wwwroot\ad-street\users\deletecustomer.php on line 20

Μήπως γνωρίζει κανείς την λύση γι' αυτό το πρόβλημα;

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6230
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Πρόβλημα μα session

Δημοσίευση από fafos » 16 Αύγ 2007 23:39

Oi sessions prepei na einai to proto pragma stis selides sou.. prin apo autes tha prepei na yparxei mono to <? ... mhn afhneis oute keno..
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

jimvrasna
Δημοσιεύσεις: 48
Εγγραφή: 21 Απρ 2006 23:57
Τοποθεσία: ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΚΡΙΑ
Επικοινωνία:

Πρόβλημα μα session

Δημοσίευση από jimvrasna » 17 Αύγ 2007 11:16

Ετσι ακριβώς ειναι!!!

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
session_start&#40;&#41;;
?>
<html>
........

Άβαταρ μέλους
mrpc
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3393
Εγγραφή: 03 Μάιος 2000 03:00
Τοποθεσία: Εξάρχεια
Επικοινωνία:

Πρόβλημα μα session

Δημοσίευση από mrpc » 17 Αύγ 2007 14:42

Ναι αλλά μήπως το συγκεκριμένο αρχείο γίνεται include από κάποιο άλλο;

Άβαταρ μέλους
cpulse
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1527
Εγγραφή: 21 Μαρ 2006 19:30
Τοποθεσία: Αθήνα village
Επικοινωνία:

Πρόβλημα μα session

Δημοσίευση από cpulse » 17 Αύγ 2007 15:25

Ή μήπως το αρχείο αυτό είναι γραμμένο σε utf-8 ;
Αν ναι, ψάξε στον editor που χρησιμοποιείς από που μπορείς να βγάζεις κάτι χαρακτήρες που δεν εμφανίζονται μεν αλλά υπάρχουν στην αρχή του αρχείου. Το γνωστό BOM.

Αν δεν βρίσκεις άκρη κατέβασε το Notepad++, άνοιξε το αρχείο σου, πάτα
menu > Format > UTF-8 without BOM
και κάνε save.

Άβαταρ μέλους
avr_freak
Δημοσιεύσεις: 70
Εγγραφή: 13 Αύγ 2006 18:58
Επικοινωνία:

Πρόβλημα μα session

Δημοσίευση από avr_freak » 17 Αύγ 2007 21:59

cpulse έγραψε:Ή μήπως το αρχείο αυτό είναι γραμμένο σε utf-8 ;
Αν ναι, ψάξε στον editor που χρησιμοποιείς από που μπορείς να βγάζεις κάτι χαρακτήρες που δεν εμφανίζονται μεν αλλά υπάρχουν στην αρχή του αρχείου. Το γνωστό BOM.

Αν δεν βρίσκεις άκρη κατέβασε το Notepad++, άνοιξε το αρχείο σου, πάτα
menu > Format > UTF-8 without BOM
και κάνε save.
Αφου επιλεξεις πρωτα encode in ANSI...

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες