Μετατροπή απο Php Nuke σε ???

Βοήθεια λύσεις και νέα από τον χώρο των open source ή έτοιμων εφαρμογών που έχουν φτιαχτεί με την PHP όπως oscommerce, κ.α.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
themata
Δημοσιεύσεις: 9
Εγγραφή: 10 Ιούλ 2007 09:35
Επικοινωνία:

Μετατροπή απο Php Nuke σε ???

Δημοσίευση από themata » 20 Αύγ 2007 00:08

Εχοντας στησει ενα site σε phpnuke, μπορω να μεταφερω όλο το περιεχόμενό του σε
καποιο άλλο CMS σχετικά εύκολα? Με ενδιαφερει να μην χαθούν ειδικά τα forum posts και οι users...

κάποια πρόταση?

ευχαριστώ 8)

Άβαταρ μέλους
ksarm
Δημοσιεύσεις: 915
Εγγραφή: 22 Μάιος 2007 10:47

Μετατροπή απο Php Nuke σε ???

Δημοσίευση από ksarm » 20 Αύγ 2007 01:36

μάλλον όχι....

Άβαταρ μέλους
Alice_Cooper
Δημοσιεύσεις: 1947
Εγγραφή: 11 Μάιος 2007 00:33
Τοποθεσία: Ioannina
Επικοινωνία:

Μετατροπή απο Php Nuke σε ???

Δημοσίευση από Alice_Cooper » 20 Αύγ 2007 01:52

os exoun ta progs den ginetai logika opos leei kai o ksarm
alla an exeis kapoia epafh ... kai xrono ...
look me poion tropo xrisimopoih thn vash to men kai look pos thn xrisimopoih to the ....
kai ftiakse scriptakia na kaneis metafores apo thn mia db sthn allh... logika ginetai ..... alla den to exo prospathish na
sou po vathmo diskolias h tyxon probs......

Άβαταρ μέλους
ksarm
Δημοσιεύσεις: 915
Εγγραφή: 22 Μάιος 2007 10:47

Μετατροπή απο Php Nuke σε ???

Δημοσίευση από ksarm » 20 Αύγ 2007 02:19

εάν όντως σκέφτεσαι σοβαρά να ξεκινήσεις μεταφορά δεδομένων από μια βάση δεδομένων όπως αυτή του PhpNuke σε μια άλλη, σου συνιστώ Λουμίδη. Θα χρειαστείς 2 κιλά τουλάχιστον.

Άβαταρ μέλους
Alice_Cooper
Δημοσιεύσεις: 1947
Εγγραφή: 11 Μάιος 2007 00:33
Τοποθεσία: Ioannina
Επικοινωνία:

Μετατροπή απο Php Nuke σε ???

Δημοσίευση από Alice_Cooper » 20 Αύγ 2007 02:41

xexexex nai tha xriastei polh kafe :p
leei men alla pou xronos gia tetoia ....
an eimoun foitiths tha ton voithousa ki'olas ....
alla tora me to magazi .... pane aftoi oi psixakismoi :p

panosru
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 1885
Εγγραφή: 13 Σεπ 2005 16:13
Τοποθεσία: Camp

Μετατροπή απο Php Nuke σε ???

Δημοσίευση από panosru » 20 Αύγ 2007 04:26

Ego pou prospathisa na metafero ena nuke platinum se joomla apetyxa patagodos me ta eidh yparxonta scripts... :/ alla kai se otidhpote allo kai na thes na metafereis to nuke sou na ksereis pos den tha breis script pou na sou kanei olh thn douleia opos ths thes, an kai emena prosopika ayto pou tha me enoiaze einai na krathso users & posts ta alla ola an ginete na kraththoun kraththikan allios ksanaperasma me to xeri.

Άβαταρ μέλους
telas
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1594
Εγγραφή: 12 Μαρ 2004 12:54
Τοποθεσία: Kastoria
Επικοινωνία:

Μετατροπή απο Php Nuke σε ???

Δημοσίευση από telas » 20 Αύγ 2007 04:43

ψάξε για migration scripts από phpnuke σε joomla
Web Design - Δημιουργία Ιστοσελίδας - http://www.computerman.gr/
My Photography - http://www.tilaveridis.com/
Τεχνολογικά προιόντα - http://www.bigbox.gr/

Άβαταρ μέλους
mrpc
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3393
Εγγραφή: 03 Μάιος 2000 03:00
Τοποθεσία: Εξάρχεια
Επικοινωνία:

Μετατροπή απο Php Nuke σε ???

Δημοσίευση από mrpc » 20 Αύγ 2007 06:46

Βασικά η δομή της βάσης του nuke είναι αρκετά απλή. Δεν ξέρω σε τι θέλεις να πας, αλλά με λίγο διάβασμα ίσως να μπορείς να κάνεις και μόνος σου μετατροπή, όλα γίνονται. Εξαρτάται όμως και από το πως δουλεύει το άλλο cms που θες.
Καλή τύχη όπως και να έχει, και έχε πρόχειρο αρκετό καφέ, θα σου χρειαστεί :p

themata
Δημοσιεύσεις: 9
Εγγραφή: 10 Ιούλ 2007 09:35
Επικοινωνία:

Μετατροπή απο Php Nuke σε ???

Δημοσίευση από themata » 20 Αύγ 2007 11:40

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντησεις...

δεν ειμαι ψυχακιας να ψαχνω να βρω δουλειες να κανω
αφου κι εγω εργαζομενος ειμαι και ο χρονος μου (όσο λουμιδη
και να διαθεσω), δεν φτανει...

επειδη όμως απο το Nuke που χρησιμοποιω τα τελευταια χρονια στην εκδοση 7.9 που χρησιμοποιω εχω
προβληματα με τα Ελληνικα σε διαφορα modules,
http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=29868
σκεφτηκα μηπως θα ηταν καλο να κανω την αλλαγη
που αναφερω...

ψαχνω το θεμα των migration scripts αλλα δεν ειμαι εξπερ στην sql για να κανω τροποιησεις κλπ....

panosru
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 1885
Εγγραφή: 13 Σεπ 2005 16:13
Τοποθεσία: Camp

Μετατροπή απο Php Nuke σε ???

Δημοσίευση από panosru » 20 Αύγ 2007 18:07

telas έγραψε:ψάξε για migration scripts από phpnuke σε joomla
Ta exo dei ola mate trust me.. An do oti den brhsko kati allo poia kai oti prepei oposdhpote na ginei h metafora tha katso na ftiakso kati custom.

Άβαταρ μέλους
tix-3-
Δημοσιεύσεις: 827
Εγγραφή: 25 Μαρ 2004 05:12
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη-Καβαλα-βεροια(το τριγωνο της καταρας)
Επικοινωνία:

Μετατροπή απο Php Nuke σε ???

Δημοσίευση από tix-3- » 20 Αύγ 2007 18:39

Νεα και μελη σχετικα απλα το εχω κανει.
Forum κλπ μπορεις να το γυρισεις σε phpbb standalone.
Αν δεν υπήρχανε οι κνίτες κι'η ηρωίνη...

Άβαταρ μέλους
CyberCr33p
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3195
Εγγραφή: 06 Νοέμ 1999 01:00
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Μετατροπή απο Php Nuke σε ???

Δημοσίευση από CyberCr33p » 21 Αύγ 2007 01:11

Κοίτα εγώ αυτό που είχα κάνει πριν πολύ καιρό ήταν να μεταφέρω μέλη και posts σε phpbb και μετά από αυτό με bridge σε Joomla.

panosru
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 1885
Εγγραφή: 13 Σεπ 2005 16:13
Τοποθεσία: Camp

Μετατροπή απο Php Nuke σε ???

Δημοσίευση από panosru » 21 Αύγ 2007 02:28

meloi nai kai go sxetika apla htan alla ta posts htan palouki.

Cyber, paizei bridge apo bb se fireboard tou joomla?

themata
Δημοσιεύσεις: 9
Εγγραφή: 10 Ιούλ 2007 09:35
Επικοινωνία:

Μετατροπή απο Php Nuke σε ???

Δημοσίευση από themata » 21 Αύγ 2007 09:40

Παιδια και παλι ευχαριστώ

Η ιδεα του tix-3- νομιζω ειναι καλή...
Δλδ αν καταλαβα καλά να δημιουργησω το Site π.χ. σε Joomla ή Drupal ή Xoops (μεταξυ αυτων ειμαι)
και το forum να ειναι σε phpbb (όπως αυτο που περιεχει το phpnuke)

να ρωτησω και κατι επειδη το αναφερετε παραπανω:

τα scripts στην sql πως τα "τρεχετε"?
εννοω μεσω του phpmyadmin ή με άλλο τρόπο?

(σας ειπα, δεν ξερω και πολλά)

Άβαταρ μέλους
Alice_Cooper
Δημοσιεύσεις: 1947
Εγγραφή: 11 Μάιος 2007 00:33
Τοποθεσία: Ioannina
Επικοινωνία:

Μετατροπή απο Php Nuke σε ???

Δημοσίευση από Alice_Cooper » 21 Αύγ 2007 11:26

analoga ti permition exeis ston server.....
ginetai kai me phpmyadmin nomizo...
ego doulevo me shell synithos
yparxoun diaforoi tropoi ...
akoma kai programatakia ... sta opoia
kaneis doulies me drag drop kai trexeis scripts
(vlepe HeidiSQL)

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP έτοιμες εφαρμογές”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες