κώδικας επικοινωνίας rs232 με πλακέτα σε c++

Συζητήσεις για την γλώσσα C και C++

Συντονιστές: Super-Moderators, WebDev Moderators

Απάντηση
mixalhs_m
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: 22 Αύγ 2007 14:08

κώδικας επικοινωνίας rs232 με πλακέτα σε c++

Δημοσίευση από mixalhs_m » 22 Αύγ 2007 14:32

geia sas
xreiazomai voh8eia me thn ptuxiakh mou
exw ftiaxei plaketa me microcontroler
kai 8elw na stelnw kapoious ari8mous sthn plaketa apo thn rs-232
apow kai na pairnw kapoies apanthseis
an xerei kapoios routina se c++ na to kanei me Win Xp
kai se B.R. 9600
8a to ektimousa
euxaristw

Άβαταρ μέλους
tix-3-
Δημοσιεύσεις: 827
Εγγραφή: 25 Μαρ 2004 05:12
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη-Καβαλα-βεροια(το τριγωνο της καταρας)
Επικοινωνία:

κώδικας επικοινωνίας rs232 με πλακέτα σε c++

Δημοσίευση από tix-3- » 22 Αύγ 2007 15:05

Πλακετα δικα σου;
Ψαξε για USART η UART (αναλογα των microcontroller).
Πρεπει απλα να τον κανεις Init() και μετα με το interrupt θα διαβαζεις και θα στελνεις στο αντιστοιχο stack
Αν δεν υπήρχανε οι κνίτες κι'η ηρωίνη...

mixalhs_m
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: 22 Αύγ 2007 14:08

κώδικας επικοινωνίας rs232 με πλακέτα σε c++

Δημοσίευση από mixalhs_m » 22 Αύγ 2007 15:22

h plaketa einai dikia mou.
aplws 8elw mia routina se C++ wste na stelnw kapoious ari8mous sthn plaketa
me B.R. 9600
ekei pou mou les na koitaxw aplws exoun etoima systhmata....
euxaristw pantws gia to endiaferwn

Άβαταρ μέλους
tix-3-
Δημοσιεύσεις: 827
Εγγραφή: 25 Μαρ 2004 05:12
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη-Καβαλα-βεροια(το τριγωνο της καταρας)
Επικοινωνία:

κώδικας επικοινωνίας rs232 με πλακέτα σε c++

Δημοσίευση από tix-3- » 22 Αύγ 2007 15:29

Κατσε για να καταλαβω.
Θελεις να στελνεις απο τα win;
Στον micro το εχεις υλοποιησει;
Αν δεν υπήρχανε οι κνίτες κι'η ηρωίνη...

mixalhs_m
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: 22 Αύγ 2007 14:08

κώδικας επικοινωνίας rs232 με πλακέτα σε c++

Δημοσίευση από mixalhs_m » 22 Αύγ 2007 15:33

to micro ton programmatisa
twra 8elw se perivallon windows na stelnw kapoious ari8mous giati 8a ftiaxw interface se C++
kai h plaketa syndeetai me thn rs-232
an 8eleis ela sto msn mpeladakis_mix@yahoo.com
na sou exhghsw
pantws,euxaristw kai pali re file

Άβαταρ μέλους
tix-3-
Δημοσιεύσεις: 827
Εγγραφή: 25 Μαρ 2004 05:12
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη-Καβαλα-βεροια(το τριγωνο της καταρας)
Επικοινωνία:

κώδικας επικοινωνίας rs232 με πλακέτα σε c++

Δημοσίευση από tix-3- » 22 Αύγ 2007 15:43

Με τι γραφεις;
Η VC6 η βuilder και τα λοιπα εργαλεια μπορουν να χρησιμοποιησουν windows api.
Δες εδω.
Μπορεις επισης να χρησιμοποιησεις το MSComm control που ειναι ActiveX.
Αν θελεις να το κανεις χωρις API δες αυτο το tutorial.
[/code]
Αν δεν υπήρχανε οι κνίτες κι'η ηρωίνη...

Απάντηση

Επιστροφή στο “C, C++”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες