Δυναμική δημιουργία πινακα html με php

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
katerina1123
Δημοσιεύσεις: 216
Εγγραφή: 11 Απρ 2007 03:02

Δυναμική δημιουργία πινακα html με php

Δημοσίευση από katerina1123 » 28 Αύγ 2007 16:06

Καλήσπερα σας,εχω την εξής απορία:Eχω μια βάση στην οποία καταχωρώ καποίες παρατηρησεις υπαρχει το πέδιο id το πεδιο titile,description,οpendate,closedate και visibilty
Στον παρακάτω κωδίκα εμφανιζεται ενας πίνακας με το id title description date και καποιες επίλογες για την διαχειριση τους.

Κώδικας: Επιλογή όλων

include 'auth.php';

echo"<table cellpadding='5' cellspacing='2' width='600'>";
echo"
<tr>
<th bgcolor='#9292c9' width=40 > <font bg color='#FFFFFF' >Α/Α</font></th>
<th bgcolor='#9292c9' width=280 <font bg color='#FFFFFF'>Hμ.Παρατήρησης</font></th>
<th bgcolor='#9292c9' width=280> <font  bg color='#FFFFFF'>Περιγραφή</font></th>
<th bgcolor='#9292c9' width=280> <font  bg color='#FFFFFF'>Eπιλογές</font></th>";


$query="SELECT * FROM groupnotes ";


 $result1=mysql_query&#40;$query,$mysql&#41;;
 $num_results=mysql_num_rows&#40;$result1&#41;;
 for&#40;$i=0; $i <$num_results; $i++&#41;


&#123;

 $row=mysql_fetch_array&#40;$result1&#41;;
echo"<tr>               
<th bgcolor='#9292c9' width=40><font size=1 >$row&#91;note_id&#93;</font></th>
<th bgcolor='#ffdead' width=280><font size=1 > $row&#91;opendate&#93;</font></th>
<th bgcolor='#ffdead' width=280><font size=2 face=arial ><a href=description.php?read=1&note_id=".$row&#91;'note_id'&#93;."\">".$row&#91;title&#93;."</a></font></th>
<th bgcolor='#ffdead' width=280><font size=2 face=arial ><a href=\"edit.php?read=1&note_id=".$row&#91;'note_id'&#93;."\">Eπεξαργασία</a><p><a href=\"noteoff.php?read=1&note_id=".$row&#91;'note_id'&#93;."\">Απενεργοποίηση</a><p>
<a href=\"noteon.php?read=1&note_id=".$row&#91;'note_id'&#93;."\">Ενεργοποίηση</a>
</font></th><tr>";
&#125;

echo"</table>";


?>

Αυτό που δεν μπορω να κατάφερω απο το πρωι είναι οτι πρέπει να κοιταω το visibility και αν αυτο ειναι ας πουμε 1 να εμφανιζεται μονο το απεναιργοποιηση και επεξεργασια ας πουμε
και το αντιθετο ή να εχει αλλο χρωμα το ενεργοποιηση απο το απεναιργοποιηση αναλογα το
status του visibilty.
Εκανα αρκετες προσπαθειες απο το πρωι αλλα..... :hammer:
Μηπως μπορείται να μου δωσετε λιγο βοήθεια?

Άβαταρ μέλους
Alice_Cooper
Δημοσιεύσεις: 1947
Εγγραφή: 11 Μάιος 2007 00:33
Τοποθεσία: Ioannina
Επικοινωνία:

Δυναμική δημιουργία πινακα html με php

Δημοσίευση από Alice_Cooper » 28 Αύγ 2007 17:03

gia pekse me kati tetoio

Κώδικας: Επιλογή όλων

...
echo"<tr>
<th bgcolor='#9292c9' width=40><font size=1 >$row&#91;note_id&#93;</font></th>
<th bgcolor='#ffdead' width=280><font size=1 > $row&#91;opendate&#93;</font></th>
<th bgcolor='#ffdead' width=280><font size=2 face=arial ><a href=description.php?read=1&note_id=".$row&#91;'note_id'&#93;."\">".$row&#91;title&#93;."</a></font></th><th bgcolor='#ffdead' width=280>";
if &#40;$row&#91;'visibility'&#93;>=1&#41; &#123;
    echo "<font size=2 face=arial ><a href=\"edit.php?read=1&note_id=".$row&#91;'note_id'&#93;."\">Eπεξαργασία</a>";
&#125;
if &#40;$row&#91;'visibility'&#93;>=1&#41; &#123;
   echo "<p><a href=\"noteoff.php?read=1&note_id=".$row&#91;'note_id'&#93;."\">Απενεργοποίηση</a>";
&#125;
if &#40;$row&#91;'visibility'&#93;>=2&#41; &#123;
echo "<p><a href=\"noteon.php?read=1&note_id=".$row&#91;'note_id'&#93;."\">Ενεργοποίηση</a>";
</font></th><tr>";
...

katerina1123
Δημοσιεύσεις: 216
Εγγραφή: 11 Απρ 2007 03:02

Δυναμική δημιουργία πινακα html με php

Δημοσίευση από katerina1123 » 28 Αύγ 2007 18:03

Λοίπον κάτι τέτοιο είχα γράψει στην αρχή αλλα δεν δουλευε ειχα κάτι λαθάκια
Τώρα ετσι δουλεύει σωστά

Κώδικας: Επιλογή όλων


echo"<tr>
<th bgcolor='#9292c9' width=40><font size=1 >$row&#91;note_id&#93;</font></th>
<th bgcolor='#ffdead' width=280><font size=1 > $row&#91;opendate&#93;</font></th>
<th bgcolor='#ffdead' width=280><font size=2 face=arial ><a href=description.php?read=1&note_id=".$row&#91;'note_id'&#93;."\">".$row&#91;title&#93;."</a></font></th><th bgcolor='#ffdead' width=280>";

 if &#40;$row&#91;visibility&#93;==1&#41; &#123;
 echo "<p><a href=\"noteoff.php?read=1&note_id=".$row&#91;'note_id'&#93;."\">Aπεργοποίηση</a>
   <a href=\"edit.php?read=1&note_id=".$row&#91;'note_id'&#93;."\">Eπεξαργασία</a>";
&#125;

if &#40;$row&#91;visibility&#93;==0&#41; &#123;
   echo "<p><a href=\"noteon.php?read=1&note_id=".$row&#91;'note_id'&#93;."\">Eνεργοποίηση</a>
   <a href=\"edit.php?read=1&note_id=".$row&#91;'note_id'&#93;."\">Eπεξαργασία</a>";
&#125;

echo"</font></th><tr>";


&#125;
echo"</table>";



Θα μπόρουσα να το γράψω και με αλλο τρόπο?

Άβαταρ μέλους
Alice_Cooper
Δημοσιεύσεις: 1947
Εγγραφή: 11 Μάιος 2007 00:33
Τοποθεσία: Ioannina
Επικοινωνία:

Δυναμική δημιουργία πινακα html με php

Δημοσίευση από Alice_Cooper » 28 Αύγ 2007 21:52

to visibility pos pernei times????
kai ti thes na kanei????

an thes analoga me thn timh na emfanizei /mhn emfanizei alazei colors ktl
kane elegxous tis morfhs

vis>=1
vis>=2
vis>=3
ktl .... kai analoga na emfanizeis....

px

Κώδικας: Επιλογή όλων

if &#40;$row&#91;'visibility'&#93;>=1&#41; &#123;
   echo "<p><font size=1 ";
   if &#40;$row&#91;'visibility'&#93;>=3&#41; echo 'color="#FF0000" ';
   echo "><a href=\"noteoff.php?read=1&note_id=".$row&#91;'note_id'&#93;."\">Απενεργοποίηση</a>";
&#125; 

katerina1123
Δημοσιεύσεις: 216
Εγγραφή: 11 Απρ 2007 03:02

Δυναμική δημιουργία πινακα html με php

Δημοσίευση από katerina1123 » 28 Αύγ 2007 22:01

To visibility αναλογα την τιμή που πέρνει 0 ή 1 εμφανιζεται στον χρήστη η σελιδα που ειδες ειναι η admin ας πούμε, το visibility περνει την τίμη 1 με το που το ανέβαζω και απο τον παραπάνω κώδικα κανω την διαχείρηση τους :D

katerina1123
Δημοσιεύσεις: 216
Εγγραφή: 11 Απρ 2007 03:02

Δυναμική δημιουργία πινακα html με php

Δημοσίευση από katerina1123 » 28 Αύγ 2007 22:10

To visibility αναλογα την τιμή που πέρνει 0 ή 1 εμφανιζεται στον χρήστη
Κατι ξέχασα..
Εμφανιζει σε μια αλλη σελιδα καποιες παρατηρήσεις και απο τον παραπάνω κωδικα κάνω την διαχείρηση τους

Άβαταρ μέλους
Alice_Cooper
Δημοσιεύσεις: 1947
Εγγραφή: 11 Μάιος 2007 00:33
Τοποθεσία: Ioannina
Επικοινωνία:

Δυναμική δημιουργία πινακα html με php

Δημοσίευση από Alice_Cooper » 28 Αύγ 2007 22:27

e ok to exeis tote ...
apla mporeis na apofygeis mia line

Κώδικας: Επιλογή όλων

 if &#40;$row&#91;visibility&#93;==1&#41; &#123;
 echo "<p><a href=\"noteoff.php?read=1&note_id=".$row&#91;'note_id'&#93;."\">Aπεργοποίηση</a>
&#125;
if &#40;$row&#91;visibility&#93;==0&#41; &#123;
   echo "<p><a href=\"noteon.php?read=1&note_id=".$row&#91;'note_id'&#93;."\">Eνεργοποίηση</a>
&#125;
echo"<a href=\"edit.php?read=1&note_id=".$row&#91;'note_id'&#93;."\">Eπεξεργασία</a></font></th><tr>";
&#125; 

katerina1123
Δημοσιεύσεις: 216
Εγγραφή: 11 Απρ 2007 03:02

Δυναμική δημιουργία πινακα html με php

Δημοσίευση από katerina1123 » 28 Αύγ 2007 23:06

Ναί σώστα γιατι το θέλω Επεξαργασία εμφανιζεται ετσι και αλλιώς..καλά πάμε.... :D

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες