Drivers για vista

Προβλήματα που αντιμετωπίζουμε χρησιμοποιώντας τα Windows και τα προγράμματά τους. Νέα & ειδήσεις.

Συντονιστές: Super-Moderators, Software & Hardware Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Stathis
Photography Moderator
Δημοσιεύσεις: 4841
Εγγραφή: 23 Απρ 2005 21:03
Τοποθεσία: http://127.0.0.0
Επικοινωνία:

Drivers για vista

Δημοσίευση από Stathis » 02 Σεπ 2007 04:29

Έχω το μοντεμ/ρουτερ siemens adsl cl-110 που έδινε η 4νετ στο πακετο dsl της.
Λόγω πιθανής μετακόμισης σε Vista για δοκιμές , ψάχνω τους οδηγους για να λειτουργεί κανονικά.

Έκανα κάποιες αναζητήσεις , αλλα δυστυχώς άκαρπες.

Έχετε να προτείνετε κάτι ή ξερετε αν λειτουργεί;

Άβαταρ μέλους
takis1985
Δημοσιεύσεις: 1206
Εγγραφή: 17 Μάιος 2001 03:00
Τοποθεσία: lesvos
Επικοινωνία:

Drivers για vista

Δημοσίευση από takis1985 » 02 Σεπ 2007 05:25

Εάν είναι ρούτερ όπως είπες εάν το συνδέσεις στην κάρτα δυκτίου και όχι στη θύρα usb θα είσαι οκ.Απλά θα πρέπει να κάνει κάποιες ρυθμίσεις.
Τώρα για drivers στα vista είχα και 'γω το ίδιο πρόβλημα, εάν θες ψάξε στο site της εταιρίας που έβγαλε το modem/router.

Άβαταρ μέλους
chaldofbh
Δημοσιεύσεις: 117
Εγγραφή: 01 Μαρ 2007 10:03
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

Drivers για vista

Δημοσίευση από chaldofbh » 02 Σεπ 2007 14:17

Windows Vista kai to siemens cl110 douleyw aftin tin stigmi, mesw Etherenet omos
I have no idea what i want... but i would do anything to get it...

Guild
Portfolio

Άβαταρ μέλους
Stathis
Photography Moderator
Δημοσιεύσεις: 4841
Εγγραφή: 23 Απρ 2005 21:03
Τοποθεσία: http://127.0.0.0
Επικοινωνία:

Drivers για vista

Δημοσίευση από Stathis » 02 Σεπ 2007 14:47

Οκ παίδες...οπότε θα αρκεστώ προς το παρόν στο ethernet ;)

id12586
στις καρδιές μας
Δημοσιεύσεις: 8387
Εγγραφή: 23 Ιουν 2003 23:28
Τοποθεσία: Far away
Επικοινωνία:

Drivers για vista

Δημοσίευση από id12586 » 02 Σεπ 2007 15:21

Στάθη, να αρκεστείς μόνιμα στο Ethernet.
Μην παίζεις με usb, δεν κερδίζεις τίποτα παραπάνω, ίσα ίσα που χάνεις :wink:
Chris at your Services
ΕικόναSacame de Aqui

Άβαταρ μέλους
Stathis
Photography Moderator
Δημοσιεύσεις: 4841
Εγγραφή: 23 Απρ 2005 21:03
Τοποθεσία: http://127.0.0.0
Επικοινωνία:

Drivers για vista

Δημοσίευση από Stathis » 02 Σεπ 2007 15:57

Απλά λόγω του ότι δεν έχω switch και το modemακι που δινει η 4νετ δεν έχει άλλες ethernet εξοδους , αναγκαστικά χρησιμοποιούσα το usb για το modem για να έχω και το δίκτυο.Αλλά φαίνεται είναι καιρός για αγορές :P

id12586
στις καρδιές μας
Δημοσιεύσεις: 8387
Εγγραφή: 23 Ιουν 2003 23:28
Τοποθεσία: Far away
Επικοινωνία:

Drivers για vista

Δημοσίευση από id12586 » 02 Σεπ 2007 15:59

Με 20Ε αγοράζεις switch 5θέσεων που θα σου μείνει κιόλας :wink:
Chris at your Services
ΕικόναSacame de Aqui

Άβαταρ μέλους
takis1985
Δημοσιεύσεις: 1206
Εγγραφή: 17 Μάιος 2001 03:00
Τοποθεσία: lesvos
Επικοινωνία:

Drivers για vista

Δημοσίευση από takis1985 » 02 Σεπ 2007 16:24

Με 18 ευρό δες αυτό που έχω με 8 θέσεις.
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.616019
Είμαι ευχαρηστημένος.

id12586
στις καρδιές μας
Δημοσιεύσεις: 8387
Εγγραφή: 23 Ιουν 2003 23:28
Τοποθεσία: Far away
Επικοινωνία:

Drivers για vista

Δημοσίευση από id12586 » 02 Σεπ 2007 16:25

Έπεσαν πολύ οι τιμές τελικά! :P
Chris at your Services
ΕικόναSacame de Aqui

Άβαταρ μέλους
Stathis
Photography Moderator
Δημοσιεύσεις: 4841
Εγγραφή: 23 Απρ 2005 21:03
Τοποθεσία: http://127.0.0.0
Επικοινωνία:

Drivers για vista

Δημοσίευση από Stathis » 02 Σεπ 2007 16:50

Ευχαριστώ για το λινκ Τάκη ;)

@id , just lol :P

Άβαταρ μέλους
Connor MacLeod
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 13372
Εγγραφή: 07 Φεβ 2005 13:36
Τοποθεσία: Κοζάνη
Επικοινωνία:

Drivers για vista

Δημοσίευση από Connor MacLeod » 03 Σεπ 2007 11:55

Kαι εγω αυτο χρισμοποιω.πολι καλο και φτινο.

Για το ρουτερ τόρα.Asto σαν ethernet.Καλητερα.
Απλα δε μπορω να καταλάβω που τα βρήσκει η forthnet αυτα τα πράματα.ούτε στο σιτε της siemens δεν το έχει!! :P
Meizu MX5(5.5"/8Core/3GB/32GB/Sony IMX220 20.7MP)
PC 27'' (3770@3.4/16GB/560SE/500GB SATA3/650W S12G)
Mac mini (2.5GHz/8GB/6630/90GB GorsairGT)

Άβαταρ μέλους
Stathis
Photography Moderator
Δημοσιεύσεις: 4841
Εγγραφή: 23 Απρ 2005 21:03
Τοποθεσία: http://127.0.0.0
Επικοινωνία:

Drivers για vista

Δημοσίευση από Stathis » 03 Σεπ 2007 14:08

Αυτα τα μοντεμ που δινουν σαν εξοπλισμο οι εταιρίες είναι στη παραγωγή μονο γι αυτο το σκοπό , και δε κυκλοφορούν στο εμπόριο τα περισσότερα , οπότε καταλαβαίνεις οτί για τα πιο πολλα ούτε drivers θα βρεις ούτε τιποτα.Eξαίρεση αποτελεί το μοντεμ που έδινε η Forthnet που όχι μονο βρήκα drivers για vista , αλλά ΚΑΙ για Λινουξ!

Άβαταρ μέλους
Alice_Cooper
Δημοσιεύσεις: 1947
Εγγραφή: 11 Μάιος 2007 00:33
Τοποθεσία: Ioannina
Επικοινωνία:

Drivers για vista

Δημοσίευση από Alice_Cooper » 04 Σεπ 2007 03:02

xmmm pantos praktika einai protimotera ta ethernet.....
kai poio stathera... kai den anevazeis kati prostheto sto pc ...
kai ena elefthero usb... + tou oti den travaei mia akoma syskevei ta 5 vlt

Άβαταρ μέλους
Stathis
Photography Moderator
Δημοσιεύσεις: 4841
Εγγραφή: 23 Απρ 2005 21:03
Τοποθεσία: http://127.0.0.0
Επικοινωνία:

Drivers για vista

Δημοσίευση από Stathis » 04 Σεπ 2007 03:22

+οτι δε σου τραβαει ισχυ , και στο κανει πιο αργο ;)

[αυτη τη στιγμη θα κανω φορματ , αν με χασετε ξερετε το λογο :P]

Απάντηση

Επιστροφή στο “Windows Software Guide”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες