Sessions

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
katerina1123
Δημοσιεύσεις: 216
Εγγραφή: 11 Απρ 2007 03:02

Sessions

Δημοσίευση από katerina1123 » 06 Σεπ 2007 21:58

Kάλησπέρα σας! Εχω ένα προβλαματάκι!!
Εχώ στην σελίδα μου αφου έχουν κάνει login oi χρήστες ,μια επιλόγη logout με τημ χρήση session destroy η οποια τους πηγαινει στην index σελίδα.Επισης οι χρήστες χώριζονται σε 3 ομάδες
Το θέμα ειναι οτι θέλω να κρατάει μια μέταβλητή μέτα το Logout και αναλογα την τιμη να δειχνει και άλλα πράγματα σε κάθε ομάδα αφού έχει γινει logout.
Πως μπορώ να το κάνω αυτο???

Άβαταρ μέλους
Alice_Cooper
Δημοσιεύσεις: 1947
Εγγραφή: 11 Μάιος 2007 00:33
Τοποθεσία: Ioannina
Επικοινωνία:

Sessions

Δημοσίευση από Alice_Cooper » 07 Σεπ 2007 02:47

xmmm sta svalta....

Κώδικας: Επιλογή όλων

$metav=$_Session['tade'];
....
destroy ta session sou
....
session start();
$_session['edonakrataei']=$metav;
an skefto kati allo sou leo......

katerina1123
Δημοσιεύσεις: 216
Εγγραφή: 11 Απρ 2007 03:02

Sessions

Δημοσίευση από katerina1123 » 07 Σεπ 2007 03:44

Ξέχασα πριν να ανάφερω ότι χρησιμοποιυσα και header και οπως έψαχνα τώρα είδα οτι υπάρχει πρόβλημα με session Και header.
Eπειδη οταν έκανε Login o χρήστης εδείνα true απλά στη session και οταν χρησιμοποιυσα την session_destroy κατεστρεφε και τις 2 session το εγραφα ετσι δηλαδη

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?
session_start&#40;&#41;;
session_destroy&#40;&#41;;
?>


<?
session_start&#40;&#41;;
$_SESSION&#91;'unregister'&#93;=2;
?>



Eτσι και με άλλους τροπους δεν τα καταφερνα γιαυτο το έκανα ετσι

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?
session_start&#40;&#41;;
$_SESSION&#91;'register'&#93;=false;

$location="Location&#58;http&#58;//mysite/index.php";

header &#40; $location&#41;;

?>
<?
session_start&#40;&#41;;
$_SESSION&#91;'unregister'&#93;=2;
session_write_close&#40;&#41;;
?>




Ψηλό μπακαλίστικο μου μοίζει βεβαια...ε?? :-?

Άβαταρ μέλους
cpulse
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1527
Εγγραφή: 21 Μαρ 2006 19:30
Τοποθεσία: Αθήνα village
Επικοινωνία:

Sessions

Δημοσίευση από cpulse » 07 Σεπ 2007 15:08

Δεν κατάλαβα ακριβώς τι θες να κάνεις, αλλά μια ωραία ιδέα είναι να χρησιμοποιήσεις τις μεταβλητές $_GET για την μεταφορά δεδομένων.

Άλλη ιδέα είναι αντί για session_destroy() απλά να κάνεις reset το session με
$_SESSION = array();

katerina1123
Δημοσιεύσεις: 216
Εγγραφή: 11 Απρ 2007 03:02

Sessions

Δημοσίευση από katerina1123 » 09 Σεπ 2007 00:49

Γιατι να το κάνω αυτό αφου δεν την χρείαζωμαι αλλο την session?
Παιδαι να ρωτησω κάτι άλλο?
Μπορώ μέσα σε header να πω οτι αυτο που κάλείτε πρέπει να ανοιξει στο mainframe? :-?

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες