Νεο Μηχάνημα!

Προβλήματα που αντιμετωπίζουμε χρησιμοποιώντας κάποια από τις συσκευές που απαρτίζουν τους Η/Υ μας.

Συντονιστές: Super-Moderators, Software & Hardware Moderators

Απάντηση
id12586
στις καρδιές μας
Δημοσιεύσεις: 8387
Εγγραφή: 23 Ιουν 2003 23:28
Τοποθεσία: Far away
Επικοινωνία:

Νεο Μηχάνημα!

Δημοσίευση από id12586 » 07 Σεπ 2007 16:05

Ήρθε ο καιρός για νέο υπολογιστή! :yea:

Παράγγειλα ήδη:

CPU: Intel Core 2 Duo 4500 (s775/2,20GHz) Tray
M/B: Asus P5N-E SLI (s775, DDR2, SLI)
RAM: Supertalent Ram 1GB DDR-2 667MHz CL5

Κάρτα γραφικών, θα κρατήσω για την ώρα την nvidia 6600-GT που έχω. Τον επόμενο μήνα θα χτυπήσω κανένα καλό "κομμάτι".
Τροφοδοτικό έχω ένα καινούργιο Chieftec 450W. Φαντάζομαι με 4 SATA και 2 EIDE θα φτάσει... :-?

Τέλος μόλις πληρωθώ, θα αγοράσω άλλη μια identical Supertalent γιατί με 1GB, δεν φτάνουν ούτε τα vmware να τρέχουν. :kaloe:

Και τώρα η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου:

Να το clockarw ή δεν θα παίξει σωστά?

*CPU FAN, κλασσικά http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=27143
Chris at your Services
ΕικόναSacame de Aqui

Άβαταρ μέλους
GeoStuff
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 7496
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2005 03:12
Τοποθεσία: Στα αλατορυχεία της Ζουαζιλάνδης...

Νεο Μηχάνημα!

Δημοσίευση από GeoStuff » 07 Σεπ 2007 16:12

Καλορίζικοοοοοοοοο!!!!

Αν αλλάξεις και το αυτοκινητάκι σου όλα καλά!!!

Λοιπόν.. Αν αλλάξεις κάρτα γραφικών δεν θα φτάνει το τροφοδοτικό... Και νομίζω ότι και τώρα με το ζόρι την παλεύει...

Αλλαγή άμεσα... ή προσθήκη δεύτερου... Ανάλογα τα γούστα...

Να μην το clockάρεις αν δεν αλλάξεις τροφοδοσία...

EDIT

Οι μεγάλες αγάπες...

http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... uct=903647

http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... uct=903620
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GeoStuff την 07 Σεπ 2007 16:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
takis1985
Δημοσιεύσεις: 1206
Εγγραφή: 17 Μάιος 2001 03:00
Τοποθεσία: lesvos
Επικοινωνία:

Νεο Μηχάνημα!

Δημοσίευση από takis1985 » 07 Σεπ 2007 16:13

Γιατί δεν πέρνεις ddr-2 στα 800mzh;

Άβαταρ μέλους
Connor MacLeod
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 13372
Εγγραφή: 07 Φεβ 2005 13:36
Τοποθεσία: Κοζάνη
Επικοινωνία:

Νεο Μηχάνημα!

Δημοσίευση από Connor MacLeod » 07 Σεπ 2007 16:14

Εχεις λόγο που θες να το κάνεις η απλα να πιραματιστεις και να δεις αποτελεσματα?

Πάντος ορεα η σινθεση.
Αν και δεν ειμαι intel- boy.Οι συγγεκριμενοι επεξεργαστες ειναι τρομεροι.
Η μιτρικη..καλα φτανει μονο που λέμε ASUS.
στη μνιμη λιγο τα χαλαμε.Παντα twinmos χρισμποποιω, απτο 2001

Δε γράφεις κατι για ψίκτρα και ανεμιστίρα..
πια θα χρεισμοποιεις?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Connor MacLeod την 07 Σεπ 2007 16:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Meizu MX5(5.5"/8Core/3GB/32GB/Sony IMX220 20.7MP)
PC 27'' (3770@3.4/16GB/560SE/500GB SATA3/650W S12G)
Mac mini (2.5GHz/8GB/6630/90GB GorsairGT)

id12586
στις καρδιές μας
Δημοσιεύσεις: 8387
Εγγραφή: 23 Ιουν 2003 23:28
Τοποθεσία: Far away
Επικοινωνία:

Νεο Μηχάνημα!

Δημοσίευση από id12586 » 07 Σεπ 2007 16:16

@Geo
Στάνταρ αυτό?
Ακόμα και αν μειώσω τους δίσκους σε 2 SATA και 2 EIDE (DVD + HDD)?


Το αυτοκίνητο, μικρέ μπαίνει στο συνεργείο για να βγεί με δίλιτρο μοτέρ, οπότε :shhh: :P


@Connor

Δες το τελευταίο λινκ που δίνω στο αρχικό ποστ. Την Zalman 7700 θα χρησιμοποιήσω με ένα 12'' ανεμιστήρα και 2-3 9" zalman.
Chris at your Services
ΕικόναSacame de Aqui

Άβαταρ μέλους
Connor MacLeod
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 13372
Εγγραφή: 07 Φεβ 2005 13:36
Τοποθεσία: Κοζάνη
Επικοινωνία:

Νεο Μηχάνημα!

Δημοσίευση από Connor MacLeod » 07 Σεπ 2007 16:17

Ακυρο
Λες.
μια χαρα.

Απλα πρόσεχε με το OO Που θα κάνεις.
Ανεβαζε σιγα σιγα.μεχρι να δεις που φτάνει.
Η μιτρικη εχει καλες ιδιότιτες για OC?
Γιατι και εγω άσους έχω αλλα δεν ειναι για OC.
(Ασχετα με τις επιδόσης που ειναι πολυ καλες)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Connor MacLeod την 07 Σεπ 2007 16:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

id12586
στις καρδιές μας
Δημοσιεύσεις: 8387
Εγγραφή: 23 Ιουν 2003 23:28
Τοποθεσία: Far away
Επικοινωνία:

Νεο Μηχάνημα!

Δημοσίευση από id12586 » 07 Σεπ 2007 16:18

@takis

Γιατί αυτή την στιγμή δεν βγαίνω οικονομικά να πάρω 2GB Pack. Βλέπεις το πλαίσιο δεν έχει supertalent ddr2 dimm των 1GB στα 800...
Και δεν ήθελα σε καμία περίπτωση 2*512
Chris at your Services
ΕικόναSacame de Aqui

Άβαταρ μέλους
GeoStuff
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 7496
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2005 03:12
Τοποθεσία: Στα αλατορυχεία της Ζουαζιλάνδης...

Νεο Μηχάνημα!

Δημοσίευση από GeoStuff » 07 Σεπ 2007 16:19

Έχεις πάνω 6 συσκευές και ένα επεξεργαστή...

Υπάρχει μια 6600 GT...

Αν πάρεις κάποια κάρτα που θα απαιτεί επιπλέον παροχή ενέργειας νομίζω θα γονατίσει...

Κάνε το κλασσικό τεστάκι... Βάλε να γράψεις DVD και κοίτα τάσεις...
Κούκλα Μου Φρεγάτα Σκίζεις Τον Ωκεανό... Μοιάζεις Στον Τιτανικό!!!

Άβαταρ μέλους
deninho
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 7066
Εγγραφή: 17 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: σ'άλλη διάσταση
Επικοινωνία:

Νεο Μηχάνημα!

Δημοσίευση από deninho » 07 Σεπ 2007 16:34

Οι τάσεις πάντα με πολύμετρο
Με αυτό το PSU όχι O/C. Για ότι χρειαστείς με ρωτάς, ξέρεις
Όχι OCZ σε ddr2. Είναι very deadable
Κάνει η Ζαλμαν αυτή για 775?

id12586
στις καρδιές μας
Δημοσιεύσεις: 8387
Εγγραφή: 23 Ιουν 2003 23:28
Τοποθεσία: Far away
Επικοινωνία:

Νεο Μηχάνημα!

Δημοσίευση από id12586 » 07 Σεπ 2007 16:36

Μάλιστα.
Αν στο 450W βάλω και άλλο ένα 350 για όλα τα περιφερειακά (SATA, VGA, fans)?

Δεν ειχα σκοπο να μπερδέψω τις μαρκες στις μνήμες. Απλώς θα βάλω άλλο ένα ολοίδιο dimm της supertalent.

Ναι η ZM 7700 κανει και για s775 :yea: Για αυτο την αγόρασα :wink: Υποστηρίζει ακόμα και 939
Chris at your Services
ΕικόναSacame de Aqui

Άβαταρ μέλους
deninho
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 7066
Εγγραφή: 17 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: σ'άλλη διάσταση
Επικοινωνία:

Νεο Μηχάνημα!

Δημοσίευση από deninho » 07 Σεπ 2007 16:55

χμμμ.. αν έχει μεγάλη 12άρα, τότε ναι, κάνει (αρκετά Αμπέρ)

Άντε με το καλό :D

id12586
στις καρδιές μας
Δημοσιεύσεις: 8387
Εγγραφή: 23 Ιουν 2003 23:28
Τοποθεσία: Far away
Επικοινωνία:

Νεο Μηχάνημα!

Δημοσίευση από id12586 » 07 Σεπ 2007 17:29

18A @ 12V
Νομίζω ότι είναι ικανοποιητικό..
Chris at your Services
ΕικόναSacame de Aqui

Άβαταρ μέλους
deninho
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 7066
Εγγραφή: 17 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: σ'άλλη διάσταση
Επικοινωνία:

Νεο Μηχάνημα!

Δημοσίευση από deninho » 07 Σεπ 2007 17:32

για 350W είναι πολύ καλά :D

id12586
στις καρδιές μας
Δημοσιεύσεις: 8387
Εγγραφή: 23 Ιουν 2003 23:28
Τοποθεσία: Far away
Επικοινωνία:

Νεο Μηχάνημα!

Δημοσίευση από id12586 » 07 Σεπ 2007 19:53

Και βλέπω ότι το 450W βγάζει μόνο 15Α @ 12V :hammer:

Δεν το γλυτώνω το 600W τροφοδοτικό! :)
Chris at your Services
ΕικόναSacame de Aqui

Άβαταρ μέλους
deninho
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 7066
Εγγραφή: 17 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: σ'άλλη διάσταση
Επικοινωνία:

Νεο Μηχάνημα!

Δημοσίευση από deninho » 07 Σεπ 2007 20:04

To 350w ειναι γνωστο? Γτ παιζει να βρισκεται εκει η ουσιαστικη διαφορα

Απάντηση

Επιστροφή στο “PC Hardware”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης