Programma gia periorismo sto transfer

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
apar
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: 09 Απρ 2002 03:00

Programma gia periorismo sto transfer

Δημοσίευση από apar » 18 Μαρ 2003 01:30

Psaxnw ena programma pou na periorizei tis ip na kanoun download arxeia panw apo ena noumero se kathimerini vasi
Kati antistoixo pou leitourgei sto streamload
An kapoios kserei kati an uparxei i kati pou mporei na me boithisei (giati oso epsaksa den brika tipote) as mou apantisei
Euxaristw ek twn prwterwn :)

Άβαταρ μέλους
iNDEFiX
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2569
Εγγραφή: 20 Δεκ 2002 00:48
Τοποθεσία: κλειστή λόγω έργων
Επικοινωνία:

Programma gia periorismo sto transfer

Δημοσίευση από iNDEFiX » 18 Μαρ 2003 01:37

Apo oti 3ero den yparxei kati tetoio se free scripts. Ostoso mporeis na to ftiakseis me PHP poli eykola.

Άβαταρ μέλους
hellas
Δημοσιεύσεις: 372
Εγγραφή: 15 Αύγ 2001 03:00
Τοποθεσία: Athens, Greece

Programma gia periorismo sto transfer

Δημοσίευση από hellas » 18 Μαρ 2003 03:32

Ego ksero enan filo mou pou eixe afto pou thes. Eixe valei periorismo sto bandwidth. Den ksero pos, alla ksero oti ena apo ta pragmata pou xrisimopoiouse itan se afto edo to site: http://schlabo.com/ Isos na exei afto pou zitas

Άβαταρ μέλους
tsiger
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1431
Εγγραφή: 11 Νοέμ 2002 13:40
Τοποθεσία: Thessaloniki Observation Center
Επικοινωνία:

Programma gia periorismo sto transfer

Δημοσίευση από tsiger » 18 Μαρ 2003 07:27

Εφοσων λες πως θελεις κατι σαν το Streamload σημαινει πως απευθυνεσαι για registered χρηστες στο site σου. Αυτο κατα συνεπεια σημαινει πως αποθηκευεις τους χρηστους σου σε μια βαση.
Μια λογικη εξηγηση που μπορω να δωσω ειναι η εξης:

Δημιουργησε ενα πεδιο ακομα στον πινακα με τους χρηστες και πεστο πχ download_quota και δωσε σε ολους τους χρηστες τον αριθμο των downloads που θελεις να κανουν πχ 5

Δημιουργησε ενα ακομη πεδιο με το ονομα last_visited και εκει κρατησε το time stamp της τελευταιας εμφανισης του χρηστη.

Οταν ενας χρηστης μπαινει στο site και θελει να μπει στην περιοχη "download" στειλτον σε μια σελιδα που εχεις φτιαξει για να κανει Login.

Οταν κανει Login συγκρινε την ημερομηνια της τελευταιας του επισκεψης με την σημερινη. Αν ειναι διαφορετικη δωσε την δυνατοτητα download.
Αν οχι αλλα εχει διαθεσιμα downloads (δες παρακατω) δωσε την δυνατοτητα download. Αν η ημερομηνια δεν ειναι ιδια αλλα δεν εχει και υπολοιπο στα downloads που απεμειναν να κανει τοτε εμφανισε το αντιστοιχο μηνυμα.

Σε περιπτωση που εχει την δυνατοτητα να κανει download , τα κουμπια η Links που οταν πατηθουν εμφανιζουν το παραθυρο αποθηκευσης του αρχειου ΜΗΝ τα στελνεις κατευθειαν στο αρχειο δηλ. ΟΧΙ <a href="myfile.exe"> download me</a> αλλα κανε το εξης:

Δημιουργησε μια νεα σελιδα οπου σε αυτη μεσω URL θα περνας το user_id απο την βαση σου. Εκει βαση του user_id απλα κανε ενα UPDATE τον πινακα users και μειωσε τον αριθμο των downloads κατα ενα. Αφου γινει αυτο ανακατευθεινε τον παλι στην σελιδα απο την οποια ηρθε.

Οταν ο αριθμος γινει μηδεν εμφανισε το αντιστοιχο μυνημα.

Μη ξεχασεις οταν κανεις τον ελεγχο της ημερομηνιας σε περιπτωση που ειναι διαφορετικη απο την σημερινη να ξαναορισεις τον αριθμο των downloads.

Sorry ειπαμε freestuff αλλα τετοιο κωδικα δε μπορω να τον δωσω for free. Αν μεταφρασεις τα παραπανω σε κωδικα θα εχεις εναν πoλυ δυνατο download quota manager.

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης