διαστασεις εξωτερικου .swf

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
wwf
Δημοσιεύσεις: 593
Εγγραφή: 16 Οκτ 2005 15:13
Τοποθεσία: THESS
Επικοινωνία:

διαστασεις εξωτερικου .swf

Δημοσίευση από wwf » 13 Σεπ 2007 17:40

γεια σας..
μια απορια που εχω..
ειναι ,πως γινετε να καλέσω ενα εξωτερικο swf να φορτώσει, αλλα να του ορίσω και σε τι διαστάσεις θα εμφανιστεί..

πχ.///

Κώδικας: Επιλογή όλων

on (release)
{
    loadMovieNum("home.swf", 1);
}
Width: 500px Height: 300px

γίνετε..?

Άβαταρ μέλους
Knorcedger
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1226
Εγγραφή: 18 Μάιος 2004 04:29
Επικοινωνία:

διαστασεις εξωτερικου .swf

Δημοσίευση από Knorcedger » 13 Σεπ 2007 23:16

Δοκίμασε να δημιουργήσεις ένα κενό movieclip, και να φορτώσεις εκει μέσα το swf που θες, και μετά να αλλάξεις τις διαστάσεις του movieclip. Δεν είμαι σίγουρος αν θα λειτουργήσει όμως
Εικόνα
myUbuntu.gr[Ελληνικός οδηγός για Ubuntu]

filthmaniac
Δημοσιεύσεις: 80
Εγγραφή: 26 Μαρ 2005 03:52
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

διαστασεις εξωτερικου .swf

Δημοσίευση από filthmaniac » 14 Σεπ 2007 00:40

Φτιάξε ένα button στο stage. Δώσε instance name yourButton και κάνε copy paste τον παρακάτω κώδικα. Θα φωρτώσει ένα movie clip με όνομα movie.swf και θα του δώσει διαστάσεις 1024χ768. Ελπίζω να βοήθησα.

Κώδικας: Επιλογή όλων

yourButton.onRelease = function(){
	imgLoader = _root.createEmptyMovieClip("imgLoader",_root.getNextHighestDepth());
        ldr = new MovieClipLoader();
        imgListener = new Object();
	ldr.addListener(imgListener);
	ldr.loadClip(movie.swf,imgLoader);
	imgListener.onLoadInit= function(mc:MovieClip) {
		mc._width = 1024
		mc._height = 768
	};
};

Άβαταρ μέλους
wwf
Δημοσιεύσεις: 593
Εγγραφή: 16 Οκτ 2005 15:13
Τοποθεσία: THESS
Επικοινωνία:

διαστασεις εξωτερικου .swf

Δημοσίευση από wwf » 14 Σεπ 2007 12:23

προσπαθησα να το κανω αλλα δεν δουλεψε...
δες λιγο εχω κανει καποιο λαθος...
Συνημμένα
tests.rar
(3.97 KiB) Μεταφορτώθηκε 364 φορές

filthmaniac
Δημοσιεύσεις: 80
Εγγραφή: 26 Μαρ 2005 03:52
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

διαστασεις εξωτερικου .swf

Δημοσίευση από filthmaniac » 14 Σεπ 2007 20:22

Έκανα εγώ λάθος γιατί δεν σου ξεκαθάρησα ότι τον κώδικα αυτόν πρέπει να τον βάλεις πάνε σε frame και όχι πάνω στο κουμπί σου. Απλά δημιούργησε ένα νεο layer πάνω από το layer με τον κύκλο και βάλε τον κώδικά σου στο πρώτο keyframe.

Γενικά να αποφεύγεις να βάζεις κώδικα πάνω - μεσα σε symbols. Το καλύτερο είναι να έχεις όλο τον κώδικά που απαιτεί η εφαρμογή σε ένα μέρος το οποίο συνήθως είναι στο πρώτο frame.

Άβαταρ μέλους
wwf
Δημοσιεύσεις: 593
Εγγραφή: 16 Οκτ 2005 15:13
Τοποθεσία: THESS
Επικοινωνία:

διαστασεις εξωτερικου .swf

Δημοσίευση από wwf » 17 Σεπ 2007 11:07

gmt pali den to epoiase ti kano lathos...
A kai kati akoma mipos ston kodika...

Κώδικας: Επιλογή όλων

yourButton.onRelease = function(){
   imgLoader = _root.createEmptyMovieClip("imgLoader",_root.getNextHighestDepth());
        ldr = new MovieClipLoader();
        imgListener = new Object();
   ldr.addListener(imgListener);
   ldr.loadClip(movie.swf,imgLoader);
   imgListener.onLoadInit= function(mc:MovieClip) {
      mc._width = 1024;
      mc._height = 768;
   };
};
prepei na balo sto

Κώδικας: Επιλογή όλων

mc._width = 1024;
      mc._height = 768;
; sto telos giati allios den to trexei katholou...
na se rotiso einai diskolo na mou kaneis ena etsi sta grigora...
leo ego tora....?


eyxaristo

filthmaniac
Δημοσιεύσεις: 80
Εγγραφή: 26 Μαρ 2005 03:52
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

διαστασεις εξωτερικου .swf

Δημοσίευση από filthmaniac » 17 Σεπ 2007 13:14

Στείλε μου με pm το mail σου και θα σου στείλω το αρχείο.

Άβαταρ μέλους
wwf
Δημοσιεύσεις: 593
Εγγραφή: 16 Οκτ 2005 15:13
Τοποθεσία: THESS
Επικοινωνία:

διαστασεις εξωτερικου .swf

Δημοσίευση από wwf » 19 Σεπ 2007 10:28


Άβαταρ μέλους
wwf
Δημοσιεύσεις: 593
Εγγραφή: 16 Οκτ 2005 15:13
Τοποθεσία: THESS
Επικοινωνία:

διαστασεις εξωτερικου .swf

Δημοσίευση από wwf » 20 Σεπ 2007 12:49

den mou exei erthei to exeis steilei...

filthmaniac
Δημοσιεύσεις: 80
Εγγραφή: 26 Μαρ 2005 03:52
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

διαστασεις εξωτερικου .swf

Δημοσίευση από filthmaniac » 20 Σεπ 2007 13:36

το έστειλα. Σίγουρα είναι σωστό το mail αυτό?

Άβαταρ μέλους
wwf
Δημοσιεύσεις: 593
Εγγραφή: 16 Οκτ 2005 15:13
Τοποθεσία: THESS
Επικοινωνία:

διαστασεις εξωτερικου .swf

Δημοσίευση από wwf » 20 Σεπ 2007 15:08

den pira tipora mporeis se parakalo na to steilei xana i na to anebaseis edo,,
euxaristo gia tin ipomoni.

Άβαταρ μέλους
wwf
Δημοσιεύσεις: 593
Εγγραφή: 16 Οκτ 2005 15:13
Τοποθεσία: THESS
Επικοινωνία:

διαστασεις εξωτερικου .swf

Δημοσίευση από wwf » 20 Σεπ 2007 15:20

ok. to brika den xero giati alla eixa paei sta spam..
auto pou thelo na se rotiso kati otan trabei ekei tin photo ginete na min kanei auto to efedaki?

mou fente einai kapou edo..?se auton ton kodika?

Κώδικας: Επιλογή όλων

imgListener.onLoadInit = function (mc)

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης