Πως θα το κάνω αυτό

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
spithas
Δημοσιεύσεις: 99
Εγγραφή: 23 Δεκ 2003 16:53
Τοποθεσία: Alexandroupoli

Πως θα το κάνω αυτό

Δημοσίευση από spithas » 18 Σεπ 2007 02:01

Θέλω να βάλω ένα flash να ανοίγει στην κεντρική σελίδα σαν popup όπως έχει και εδώ


http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse

Άβαταρ μέλους
Knorcedger
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1226
Εγγραφή: 18 Μάιος 2004 04:29
Επικοινωνία:

Πως θα το κάνω αυτό

Δημοσίευση από Knorcedger » 18 Σεπ 2007 04:34

Η σελίδα που έδωσες δεν λειτουργεί
Εικόνα
myUbuntu.gr[Ελληνικός οδηγός για Ubuntu]

Άβαταρ μέλους
xultimatex
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2505
Εγγραφή: 26 Ιούλ 2003 13:02
Τοποθεσία: Ξάνθη
Επικοινωνία:

Πως θα το κάνω αυτό

Δημοσίευση από xultimatex » 18 Σεπ 2007 05:00

Σ'εμένα λειτουργεί και βλέπω και το flash. Νομίζω ότι δεν είναι θέμα flash αλλά θέμα javascript.

Περίμενε όμως να μιλήσουν οι ειδικοί! :)
:arrow: Αν προσπαθείς πολύ για να πετύχεις κάτι, ίσως το κάνεις με λάθος τρόπο...

Άβαταρ μέλους
dimsis
Reporter
Δημοσιεύσεις: 7994
Εγγραφή: 25 Ιούλ 2001 03:00

Πως θα το κάνω αυτό

Δημοσίευση από dimsis » 18 Σεπ 2007 12:26

Ένα floatting div χρειάζεσαι και λίγο javascript αν θέλεις να έχεις κουμπάκι να το κρύβει...

Δες:
http://www.codeproject.com/useritems/js ... ng_div.asp

σε γενικές γραμμές το παρακάτω σου κάνει:
<div style="width: 402px; height: 344px; position: absolute; visibility: visible; z-index:999; top: 1px; left: 1px; background:#fff;" id="flash_div">
<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shoc ... on=8,0,0,0" width="402" height="344" align="middle">
<param name="allowScriptAccess" value="sameDomain">
<param name="movie" value="to_flashaki_sou.swf">
<param name="quality" value="high">
<param name="bgcolor" value="#ffffff">
<embed src="Iereis.swf" quality="high" align="middle" bgcolor="#ffffff" width="402" height="344" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer">
</object>
</div>


Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποίησε και το παρακάτω :
http://blog.deconcept.com/swfobject/

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες