Προβλημα με frames

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την HTML, XHTML και την κατασκευή σελίδων για το Web.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
anvc
Δημοσιεύσεις: 25
Εγγραφή: 21 Σεπ 2007 18:12

Προβλημα με frames

Δημοσίευση από anvc » 21 Σεπ 2007 18:25

Γεια σας παιδια! Δεν ξερω πολλα απο html και εχω δυσκολευτει αρκετα με τα frames.

Θελω να κανω το εξης:

Εικόνα


Δεν ξερω αν τα frames ειναι τα σωστα γι'αυτο που θελω (μπορει να ειναι και πινακας)... θελω απλα αυτο να ειναι ενα πραγματακι στη σελιδα (θελω να το βαλω στην κεντρικη)... οχι να πιανει ολη τη σελιδα!

Ευχαριστω!!

Άβαταρ μέλους
patriot
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1590
Εγγραφή: 20 Αύγ 2002 19:21
Τοποθεσία: Σπίτι μου!

Προβλημα με frames

Δημοσίευση από patriot » 22 Σεπ 2007 02:29

Γιατί να χρησιμοποιήσεις τα πανάρχαια και παλαιολιθικά frames; Ποιο λογικό είναι να χρησιμοποιήσεις τα παλιά αλλά καλά tables. Και ακόμα ποιο λογικό ειναι να χρησιμοποιήσεις τα σημερινά και μοντέρνα css....
1) Για όποιον γράφει με πολυτονικά....
2) Καλά ακόμα να συνηθίσετε την ιδέα ότι δεν γράφουμε ούτε με greeklish ούτε με κεφαλαία;

kosmas
Δημοσιεύσεις: 75
Εγγραφή: 16 Ιουν 2007 17:01

Προβλημα με frames

Δημοσίευση από kosmas » 25 Σεπ 2007 21:01

Αυτό που περιγράφεις γίνεται με tables ή css. Είναι απλό γενικά. Κοίτα αυτό http://www.w3schools.com/html/html_tables.asp και θα σε βοηθήσει σίγουρα να φτιάξεις αυτό που θέλεις!

Άβαταρ μέλους
dikere
Δημοσιεύσεις: 158
Εγγραφή: 18 Ιουν 2006 23:46
Τοποθεσία: Τhessaloniki,Serres kai sta Sinnefa
Επικοινωνία:

Προβλημα με frames

Δημοσίευση από dikere » 04 Οκτ 2007 06:01

αυτο που θελεις να κανεις γινεται με table κυριως, οπως ειπε και ο κοσμας, καπως ετσι:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<html>

<head>

<title>tablopage</title>

</head>

<body>

<table border="1" width="100%" height="100%">
  <tr height="10">
   <td >
    <h1>Fan club Box</h1>
   </td>
  </tr>

  <tr>
   <td>
 <table border="1" width="100%" height="100%">
   <tr>
    <td>
     <h3>youtube video<h3>
    </td>
	
    <td width="10%" height="100%">
      &nbsp;
    </td>

   <td width="40%" height="100%">
     <h3>Kanonismoi<br/>
     kalws irthate sto club</h3>
   </td>
   
   </tr>
  </table>


   </td>
  </tr>
 </table>


</body>

</html>
μπορεις με css να το κανεις πολυ ομορφο και πιο σωστο, και μεσα στα κελια απο τους πινακες μπορεις να βαλεισ κι αλλους πινακες και να γινει ακομα πιο ομορφο, δες το!
hasta la victoria siempre

Απάντηση

Επιστροφή στο “HTML και XHTML”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης