Μεταφορά σε άλλο folder

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
nickop
Δημοσιεύσεις: 72
Εγγραφή: 03 Μάιος 2006 19:35
Επικοινωνία:

Μεταφορά σε άλλο folder

Δημοσίευση από nickop » 22 Σεπ 2007 20:13

Έχω ένα site με domain www.mydomain.gr
Εχώ θέλω όταν ο χρήστης πληκτρολογει στον explorer www.mydomain.gr/news να τον πηγαίνει σε ένα link που θέλω εγώ.Έχω κάνει ένα folder μεσα στο public_html με όνομα news.Εκεί μέσα στο φάκελο έχω ένα αρχείο index.php με το link που θέλω να με φορτώνει.Γιατί βγάζει σφάλμα?

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
header &#40; "Location&#58; http&#58;//www.mydomain.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=28&Itemid=42"&#41;;
?>
Θέλω να πηγαίνει στο link www.mydomain.gr/index.php?option=com_co ... &Itemid=42

Άβαταρ μέλους
papatzas
Δημοσιεύσεις: 227
Εγγραφή: 03 Δεκ 2005 14:23

Μεταφορά σε άλλο folder

Δημοσίευση από papatzas » 22 Σεπ 2007 23:05

Yπάρχουν αρκετοί τρόποι , κάτι απλό είναι να χρησιμοποιήσεις στο meta tag

Κώδικας: Επιλογή όλων

<meta http-equiv="REFRESH" content="0;url=http&#58;//www.mydomain.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=28&Itemid=42">
:-)

Άβαταρ μέλους
CyberCr33p
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3194
Εγγραφή: 06 Νοέμ 1999 01:00
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Μεταφορά σε άλλο folder

Δημοσίευση από CyberCr33p » 23 Σεπ 2007 01:15

Δοκίμασε το:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?
Header&#40; "HTTP/1.1 301 Moved Permanently" &#41;;
Header&#40; "Location&#58; http&#58;//www.site.gr/" &#41;;
?>


nickop
Δημοσιεύσεις: 72
Εγγραφή: 03 Μάιος 2006 19:35
Επικοινωνία:

Μεταφορά σε άλλο folder

Δημοσίευση από nickop » 23 Σεπ 2007 23:54

Έκανα αυτό που είπε ο CyberCr33p και δούλεψε


jimvrasna
Δημοσιεύσεις: 48
Εγγραφή: 21 Απρ 2006 23:57
Τοποθεσία: ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΚΡΙΑ
Επικοινωνία:

Μεταφορά σε άλλο folder

Δημοσίευση από jimvrasna » 24 Σεπ 2007 11:29

για δες μια λυση!!!

Κώδικας: Επιλογή όλων

<html>
<?php
ob_start&#40;&#41;;
header&#40; "Location&#58; http&#58;//www.site.gr/" &#41;;
ob_end_flush&#40;&#41;;
?>
</html>


Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης