flash button

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
mairi
Δημοσιεύσεις: 20
Εγγραφή: 18 Αύγ 2007 16:47
Επικοινωνία:

flash button

Δημοσίευση από mairi » 28 Σεπ 2007 09:52

Pedia tha ithela na kano mia erotisi. Tha ithela na kano ena button se flash to opio otan to patame na anoigei ena kainourgio fla arxeio. Auto ilopieite me tin geturl?

Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1950
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

flash button

Δημοσίευση από vassilism » 01 Οκτ 2007 15:36

Αν ενοείς κάτι τέτοιο στο Actions του button βάζεις

Κώδικας: Επιλογή όλων

on (press) 
{
getURL("fla2.swf","_self");
}
Συνημμένα
fla1.zip
(103.23 KiB) Μεταφορτώθηκε 389 φορές

mairi
Δημοσιεύσεις: 20
Εγγραφή: 18 Αύγ 2007 16:47
Επικοινωνία:

flash button

Δημοσίευση από mairi » 01 Οκτ 2007 16:11

mesa sti geturl mporei na mpei kai i dieuthinsi opou briskete to sigkekrimeno arxeio fla? diladi C:/fla2.swf?

Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1950
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

flash button

Δημοσίευση από vassilism » 01 Οκτ 2007 17:18

Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις?
Θέλεις να ανοίγεις ένα αρχείο .fla από τον σκληρό δίσκο για να το επεξεργαστείς ή θες να ανοίγεις το εκτελέσιμο του .fla που είναι το .swf?

mairi
Δημοσιεύσεις: 20
Εγγραφή: 18 Αύγ 2007 16:47
Επικοινωνία:

flash button

Δημοσίευση από mairi » 01 Οκτ 2007 21:28

na anoigei ena to swf,oxi gia epejsergsia, to opio einai apothikeumeno kapou mesa sto skliro.

Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1950
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

flash button

Δημοσίευση από vassilism » 02 Οκτ 2007 00:17

Φτιάχνεις ένα button και στο Action βάζεις τον εξής κώδικα.

Κώδικας: Επιλογή όλων

on (release) 
{
loadMovie("fla2.swf",0);
}
Αν το fla1 είναι αποθηκευμένο πχ. στην επιφάνεια εργασίας και το fla2 είναι στο C:\ τότε γράφεις:

Κώδικας: Επιλογή όλων

on (release) 
{
loadMovie("C:fla2.swf",0);
}

mairi
Δημοσιεύσεις: 20
Εγγραφή: 18 Αύγ 2007 16:47
Επικοινωνία:

flash button

Δημοσίευση από mairi » 03 Οκτ 2007 21:48

to release ti diafora exei me to press?

Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1950
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

flash button

Δημοσίευση από vassilism » 03 Οκτ 2007 22:15

Τίποτα, το ίδιο είναι.
Εντάξει το έφτιαξες?

mairi
Δημοσιεύσεις: 20
Εγγραφή: 18 Αύγ 2007 16:47
Επικοινωνία:

flash button

Δημοσίευση από mairi » 07 Οκτ 2007 22:32

ok to ekana. S euxaristo poli. Tha ithela na se rotiso omos kai kati akoma... Thelo s auto to neo parathiro pou tha anoigei na iparxei ena koumpi exit to opio na kleinei to parathiro. Auto mporei na ilopiithei?

Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1950
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

flash button

Δημοσίευση από vassilism » 08 Οκτ 2007 10:57

Φτιάχνεις ένα button και στο Action βάζεις τον εξής κώδικα.

Κώδικας: Επιλογή όλων

on (press) 
{
	fscommand("quit", "true");
}

mairi
Δημοσιεύσεις: 20
Εγγραφή: 18 Αύγ 2007 16:47
Επικοινωνία:

flash button

Δημοσίευση από mairi » 10 Οκτ 2007 21:19

S euxaristo poli.Poli politimi i boithia sou.

Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1950
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

flash button

Δημοσίευση από vassilism » 12 Οκτ 2007 14:00

Σιγά το πράγμα!
Άσε 200 € και ήμαστε εντάξει.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες