Τypo3

Βοήθεια λύσεις και νέα από τον χώρο των open source ή έτοιμων εφαρμογών που έχουν φτιαχτεί με την PHP όπως oscommerce, κ.α.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
katerina1123
Δημοσιεύσεις: 216
Εγγραφή: 11 Απρ 2007 03:02

Τypo3

Δημοσίευση από katerina1123 » 28 Σεπ 2007 17:46

Κάλησπέρα παιδία.
Εχει εγκαταστσησει κάνεις το typo 3?
Exω κάποιες δυσκολειες...

id12586
στις καρδιές μας
Δημοσιεύσεις: 8387
Εγγραφή: 23 Ιουν 2003 23:28
Τοποθεσία: Far away
Επικοινωνία:

Τypo3

Δημοσίευση από id12586 » 28 Σεπ 2007 17:50

Απο τα πιο δύσκολα, σε όλους τους τομείς CMS.

Το είχα χρησιμοποιήσει για ένα διάστημα, σε μια δουλειά, αλλά τελικώς καταλήξαμε σε mambo.

Δεν μπορώ να βοήθησω ουσιαστικά, αλλά υπάρχει κάποιος λόγος που κοιτάς μόνο το Typo3?
Chris at your Services
ΕικόναSacame de Aqui

katerina1123
Δημοσιεύσεις: 216
Εγγραφή: 11 Απρ 2007 03:02

Τypo3

Δημοσίευση από katerina1123 » 28 Σεπ 2007 17:58

Ναι που να μην είχα.
Μου είπανε κατσε μαθε το λέω και εγώ βεβαια.
Και τώρα?
Δεν ξέρω η εγώ απο τα νεύρα μου δεν μπορώ να το βάλω απο το πρώι η δεν ξέρω και εγώ τι.

id12586
στις καρδιές μας
Δημοσιεύσεις: 8387
Εγγραφή: 23 Ιουν 2003 23:28
Τοποθεσία: Far away
Επικοινωνία:

Τypo3

Δημοσίευση από id12586 » 28 Σεπ 2007 18:02

Πές μας σε τί σύστημα το εγκαθιστάς και τί πρόβλημα συναντάς..

Αλλά εγώ την έκανα με ελαφρά, μόλις πήρα ιδέα τί παίζει :lol:
Και μάλιστα το έχω δει και in-action, που είναι κορυφαίο : http://www.mesema.info/
Chris at your Services
ΕικόναSacame de Aqui

eBoxNet
Δημοσιεύσεις: 136
Εγγραφή: 17 Σεπ 2007 18:34
Επικοινωνία:

Τypo3

Δημοσίευση από eBoxNet » 28 Σεπ 2007 18:11

Ti provlima antimetopizeis me tin egkatastash tou?

katerina1123
Δημοσιεύσεις: 216
Εγγραφή: 11 Απρ 2007 03:02

Τypo3

Δημοσίευση από katerina1123 » 28 Σεπ 2007 18:28

Σε windows xp.
Να τα παρω απο την αρχη..
Πρωτον κατέβασα από εδώ

http://typo3.org/download/packages/
Το
Source with Dummy site ZIP

Το κάνω extract στο htdocs
Σου λέει για τα 3 βηματα.
Για το καλημέρα πέρνω αυτ'ο το λάθος

Warning: mysql_list_tables(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in C:\Program Files\Apache Group\Apache2\htdocs\typo\t3lib\class.t3lib_db.php on line 966

Δοκιμαστηκα δείνω username και password
Συνεχιζεται όλα καλά.Ψτιαχνει και τη βάση ολα οκ
Μετα οπως λεέι το tutorial πατάς εδώ

Go to the frontend pages

και εμενα μου βγάζει

Error!

No pages are found on the rootlevel!
Το ψάξα δεν είναι οτι δεν το ψάξα αλλά τώρα...τα νεύρα μου είναι.. :violi:


Μετά που τα ξανάκοιταξα μπερδευτικα και άλλο...

eBoxNet
Δημοσιεύσεις: 136
Εγγραφή: 17 Σεπ 2007 18:34
Επικοινωνία:

Τypo3

Δημοσίευση από eBoxNet » 28 Σεπ 2007 18:38

tha prepei na dimiourgiseis mia nea selida...(apo th grigora matia pou eriksa giati to perasa ki ego edo isa isa na to do alla ki emena pou mou to evgaze ayto ekana create a page.)

katerina1123
Δημοσιεύσεις: 216
Εγγραφή: 11 Απρ 2007 03:02

Τypo3

Δημοσίευση από katerina1123 » 28 Σεπ 2007 18:40

Τι εννοεις να δημιουργισω νέα σέλιδα?Πως θα το κάνω αφου δεν με αφήνει.

eBoxNet
Δημοσιεύσεις: 136
Εγγραφή: 17 Σεπ 2007 18:34
Επικοινωνία:

Τypo3

Δημοσίευση από eBoxNet » 28 Σεπ 2007 18:50

ayto pou sou vgazei den einai "error" einai h logikh ekseliksei ths egkatastaseis tou typo tora tha prepei na deis kapia tutorials etsi oste na "ftiakeis" to template sou prota kai meta tis "selides" sou.

katerina1123
Δημοσιεύσεις: 216
Εγγραφή: 11 Απρ 2007 03:02

Τypo3

Δημοσίευση από katerina1123 » 28 Σεπ 2007 18:51

Εχεις κάποιο τετοιο υποψη σου?

eBoxNet
Δημοσιεύσεις: 136
Εγγραφή: 17 Σεπ 2007 18:34
Επικοινωνία:

Τypo3

Δημοσίευση από eBoxNet » 28 Σεπ 2007 18:54

dokimase ayto http://www.typo3wizard.com elpizo na se voithisei.
pantos..kalytera na grapseis diko sou cms para na katseis na rithmiseis ayto!

katerina1123
Δημοσιεύσεις: 216
Εγγραφή: 11 Απρ 2007 03:02

Τypo3

Δημοσίευση από katerina1123 » 28 Σεπ 2007 19:01

καλά δεν είναι μόνο εκει το προβλημα
οταν του λέω να ανοίξει νέο παραθυρο για to admin και βάζω τον κωδικο και Pass δεν το παίρνει και βγάζει αυτό
Your login attempt did not succeed. Make sure to spell your username and password correctly, including upper/lowercase characters
Αλλά ο κωδικός ειναι σωστός.

Απο τι είδα κάτι με τα δικαιώματα πρέπει να είναι γιατί δεν βλέπω και καμια εγγραφή στη βάση.
Αλλά πως θα δώσώ δικαιώματα

eBoxNet
Δημοσιεύσεις: 136
Εγγραφή: 17 Σεπ 2007 18:34
Επικοινωνία:

Τypo3

Δημοσίευση από eBoxNet » 28 Σεπ 2007 19:06

an milas gia dikeomata sth vash ta exeis sigoura giati afou kaneis setup local ara sindeese os root sthn mysql ara exeis full access) oso gia ta pass an de ta exeis alaksei einai ayta :

* The password of your Install Tool is still using the default value "joh316"
* The backend user "admin" with password "password" is still existing

katerina1123
Δημοσιεύσεις: 216
Εγγραφή: 11 Απρ 2007 03:02

Τypo3

Δημοσίευση από katerina1123 » 28 Σεπ 2007 19:10

Ναι το έχω αλλάξει αυτό το είδα στο επιίσημο site.
Aλλα αυτό που δεν βρίσκω είναι το πως να ξεκινησω με αυτο

Error!

No pages are found on the rootlevel!



:evil:

eBoxNet
Δημοσιεύσεις: 136
Εγγραφή: 17 Σεπ 2007 18:34
Επικοινωνία:

Τypo3

Δημοσίευση από eBoxNet » 28 Σεπ 2007 19:41


Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP έτοιμες εφαρμογές”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες