FIREFOX vs EXPLORER

Από που να ξεκινήσω; Που θα βρω; κ.α. γενικές ερωτήσεις για την δημιουργία μιας ιστοσελίδας.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
sapsman
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 30 Σεπ 2007 16:02

FIREFOX vs EXPLORER

Δημοσίευση από sapsman » 30 Σεπ 2007 16:06

λοιπον δείτε στο neolaia.gr
αλλιώς με mozilla αλλιως με explorer
Mε τον mozilla δειχνει την σελιδα κανονικά στο κέντρο. Mε τον ie, στα αριστερά.
Όλα στη θέση τους δεν διαπιστώνω κάποιο πρόβλημα και το w3.org είναι valid.
Kαμμιά ιδέα;

Άβαταρ μέλους
EneMe
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 13307
Εγγραφή: 09 Ιούλ 2002 13:29
Τοποθεσία: Στο κέντρο της Ελλάδας!
Επικοινωνία:

FIREFOX vs EXPLORER

Δημοσίευση από EneMe » 30 Σεπ 2007 17:02

Eμένα μου τα δείχνει ακριβώς τα ίδια! :D
Όλα στο κέντρο, όλα τακτοποιημένα, όλα μια χαρά!

Eντόπισα όμως άλλο πρόβλημα...

Μόλις έβαλα το ποντίκι μου πάνω από το flash στο πρώτο θέμα, κράσαρε ο Internet Explorer! :-o

sapsman
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 30 Σεπ 2007 16:02

FIREFOX vs EXPLORER

Δημοσίευση από sapsman » 30 Σεπ 2007 17:21

εκανα αναβαθμιση και ξαναχτίζω το template
το βλέπω και σου λέω...

Άβαταρ μέλους
xmavidis
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1217
Εγγραφή: 02 Δεκ 2003 19:59
Τοποθεσία: Ηράκλειο

FIREFOX vs EXPLORER

Δημοσίευση από xmavidis » 30 Σεπ 2007 20:08

Eneme έχεις ΙΕ7; Στον IE7 όντως δεν έχει πρόβλημα. Ίσως το πρόβλημα είναι στον ΙΕ6 ή πιο παλιό.
I want to know God’s thoughts; the rest are details.
Albert Einstein

sibas
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1853
Εγγραφή: 21 Φεβ 2003 01:21
Τοποθεσία: Μια εδώ.. Μια εκεί.. Σήμερα είμαι εδώ!!!
Επικοινωνία:

FIREFOX vs EXPLORER

Δημοσίευση από sibas » 30 Σεπ 2007 21:48

Σε εμένα με IE7 έχει πρόβλημα

Άβαταρ μέλους
patriot
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1590
Εγγραφή: 20 Αύγ 2002 19:21
Τοποθεσία: Σπίτι μου!

FIREFOX vs EXPLORER

Δημοσίευση από patriot » 01 Οκτ 2007 01:13

1) Άλλο IE7 και άλλο IE6.
2) Προσθέσε αυτόν τον κώδικα ΠΑΝΩ από το <html>:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<!doctype html public "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" "http&#58;//www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">

/*---------- html code ---------- */
<html>
<head>
<title>
..........
..........
..........
/* ---------- και λοιπά... ---------- */
Υπ' όψην ότι αν το κάνεις αυτό θα πρέπει να βγάλεις το οποιοδήποτε άλλο DOCTYPE. Επίσης βγάζοντας το ήδη υπάρχον κατά πάσα πιθανότητα θα δημιουργήσει προβλήματα στο validation της σελίδας. Γι' αυτό μπορείς να κάνεις και την άλλη λύση. Δημιούργησε ένα νέο div που να θέτει όλη την σελίδα στο κέντρο. Δηλ:

css code

Κώδικας: Επιλογή όλων

#center &#123;text-align&#58;center;&#125;
html code

Κώδικας: Επιλογή όλων

<div id="center">
bla, bla ΟΛΗ η σελιδα
</div>
Σημ: το "center" θα κάνει ΟΛΑ τα πράγματα της σελίδας να είναι στο κέντρο. Ακόμα και αυτά που δεν θες. Αλλά ευτυχώς ένα text-align:left; στα κατάλληλα σημεία (κάποιου άλλου div, ή td ή.....) θα λύσει το πρόβλημα.
1) Για όποιον γράφει με πολυτονικά....
2) Καλά ακόμα να συνηθίσετε την ιδέα ότι δεν γράφουμε ούτε με greeklish ούτε με κεφαλαία;

Bolek_
Δημοσιεύσεις: 29
Εγγραφή: 21 Νοέμ 2008 14:16

FIREFOX vs EXPLORER

Δημοσίευση από Bolek_ » 20 Φεβ 2009 11:08

Έχω φτιάξει ένα site το οποίο ξεκινάει με ένα Intro το οποίο έχει έντονη κίνηση. Η διαφορά είναι εμφανής όταν τρέχω το html file με τον Internet Explorer. Είναι πιο αργό, ενώ με τον Firefox έχει την ίδια ακριβώς ταχύτητα που έχει και όταν τρέχω το swf file. Μικρό το κακό εδώ, μεγάλο όμως όταν έχεις βάλει μουσική και θέλεις να συγχρονίζεται η κίνηση με τον ήχο. Εκεί υπάρχει μεγάλο πρόβλημα και όσοι το τρέχουν με IE δεν το βλέπουν όπως πρέπει. Ξέρετε αν λύνεται αυτό το θέμα; Επίσης στον ΙΕ υπάρχουν μπάρες αριστερά (μικρότερη) και δεξιά (μεγαλύτερη).
Το μόνο που με χαλάει στον Firefox είναι ότι δεν λειτουργούν τα F5 και F11 για refresh και fullscreen, υπάρχει κάποια ρύθμιση γι' αυτό;

Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικές ερωτήσεις κατασκευής ιστοσελίδων”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες