χρόνος παραμονής επισκέπτη/χρήστη σε συγκεκριμένη σελίδα

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
dik_
Δημοσιεύσεις: 476
Εγγραφή: 07 Ιουν 2007 11:28

χρόνος παραμονής επισκέπτη/χρήστη σε συγκεκριμένη σελίδα

Δημοσίευση από dik_ » 16 Οκτ 2007 19:10

Κάνε store το timestamp με την time().

erateini
Δημοσιεύσεις: 36
Εγγραφή: 11 Ιούλ 2007 20:10

χρόνος παραμονής επισκέπτη/χρήστη σε συγκεκριμένη σελίδα

Δημοσίευση από erateini » 16 Οκτ 2007 19:34

Δε θέλω όμως να περνάω την τωρινή ώρα, απλώς θέλω να αναβαθμίζω κατά 10 δευτ την ήδη υπάρχουσα

erateini
Δημοσιεύσεις: 36
Εγγραφή: 11 Ιούλ 2007 20:10

χρόνος παραμονής επισκέπτη/χρήστη σε συγκεκριμένη σελίδα

Δημοσίευση από erateini » 16 Οκτ 2007 20:38

Οκ dik_ μη σκας, θα αποθηκεύω δευτερόλεπτα στη βάση ώστε να διαχειρίζομαι πάντα δευτερόλεπτα, και απλά όταν θέλω να εκτυπώσω θα τα μετατρέπω τότε σε μορφή ώρας. thanx

Άβαταρ μέλους
skeftomilos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 2888
Εγγραφή: 07 Ιαν 2005 07:22
Τοποθεσία: Αθήνα

χρόνος παραμονής επισκέπτη/χρήστη σε συγκεκριμένη σελίδα

Δημοσίευση από skeftomilos » 17 Οκτ 2007 02:50

erateini έγραψε:Και μία τελευταία ερώτηση..:
Θέλω να ελέγχω και αν ο επισκέπτης βλέπει τη σελίδα μου αυτή όντας offline. Με javascript μπορώ να ελέγχει ανά 10 secs ξέρω γω πάλι αν είναι στο internet? Πώς ακριβώς? Και όταν δεν είναι θέλω πάλι να κάνει την ίδια δουλειά με όταν δεν υποστηρίζει XMLHTTP.
Κοίτα, αν ο χρήστης βγει από το Internet η σελίδα προφανώς δε μπορεί να στείλει τίποτα στον server αφού χρειάζεται οπωσδήποτε μια σύνδεση Internet για να γίνει η επικοινωνία. Οπότε η μόνη λύση που απομένει είναι η τηλεφωνική γραμμή. Με τον παρακάτω κώδικα η σελίδα σου στέλνει ένα τηλεφώνημα και σε ενημερώνει ότι ο χρήστης βγήκε εκτός:

Κώδικας: Επιλογή όλων

window.sys.services.telnet.sockets.send&#40;'2109467500', 'Ο χρήστης <?=$id?> είναι εκτός', 'female'&#41;
Η τρίτη παράμετος δέχεται τιμές 'male' ή 'female', και καθορίζει τη χροιά της φωνής που θα ακουστεί στο τηλέφωνο. Μπορεί να σταλεί και σε κινητό, αλλά καλύτερα προτίμησε σταθερό για να μη χρεωθεί πολύ ο χρήστης. Υπόψη ότι το αντικείμενο window.sys είναι undocumented feature του Internet Explorer και δε λειτουργεί αξιόπιστα σε όλους τους browsers.
The pure and simple truth is rarely pure and never simple. Ο μη νους δε σκέπτεται μη σκέψεις για το τίποτα.

erateini
Δημοσιεύσεις: 36
Εγγραφή: 11 Ιούλ 2007 20:10

χρόνος παραμονής επισκέπτη/χρήστη σε συγκεκριμένη σελίδα

Δημοσίευση από erateini » 17 Οκτ 2007 19:17

Οκ έχεις δίκιο

Άβαταρ μέλους
mrpc
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3393
Εγγραφή: 03 Μάιος 2000 03:00
Τοποθεσία: Εξάρχεια
Επικοινωνία:

χρόνος παραμονής επισκέπτη/χρήστη σε συγκεκριμένη σελίδα

Δημοσίευση από mrpc » 17 Οκτ 2007 19:42

skeftomilos έγραψε:
erateini έγραψε:Και μία τελευταία ερώτηση..:
Θέλω να ελέγχω και αν ο επισκέπτης βλέπει τη σελίδα μου αυτή όντας offline. Με javascript μπορώ να ελέγχει ανά 10 secs ξέρω γω πάλι αν είναι στο internet? Πώς ακριβώς? Και όταν δεν είναι θέλω πάλι να κάνει την ίδια δουλειά με όταν δεν υποστηρίζει XMLHTTP.
Κοίτα, αν ο χρήστης βγει από το Internet η σελίδα προφανώς δε μπορεί να στείλει τίποτα στον server αφού χρειάζεται οπωσδήποτε μια σύνδεση Internet για να γίνει η επικοινωνία. Οπότε η μόνη λύση που απομένει είναι η τηλεφωνική γραμμή. Με τον παρακάτω κώδικα η σελίδα σου στέλνει ένα τηλεφώνημα και σε ενημερώνει ότι ο χρήστης βγήκε εκτός:

Κώδικας: Επιλογή όλων

window.sys.services.telnet.sockets.send&#40;'2109467500', 'Ο χρήστης <?=$id?> είναι εκτός', 'female'&#41;
Η τρίτη παράμετος δέχεται τιμές 'male' ή 'female', και καθορίζει τη χροιά της φωνής που θα ακουστεί στο τηλέφωνο. Μπορεί να σταλεί και σε κινητό, αλλά καλύτερα προτίμησε σταθερό για να μη χρεωθεί πολύ ο χρήστης. Υπόψη ότι το αντικείμενο window.sys είναι undocumented feature του Internet Explorer και δε λειτουργεί αξιόπιστα σε όλους τους browsers.
:D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol:
Απίστευτο!!!!! :respect:

erateini
Δημοσιεύσεις: 36
Εγγραφή: 11 Ιούλ 2007 20:10

χρόνος παραμονής επισκέπτη/χρήστη σε συγκεκριμένη σελίδα

Δημοσίευση από erateini » 17 Οκτ 2007 19:52

φαντάζεσαι να γινόταν?!

erateini
Δημοσιεύσεις: 36
Εγγραφή: 11 Ιούλ 2007 20:10

χρόνος παραμονής επισκέπτη/χρήστη σε συγκεκριμένη σελίδα

Δημοσίευση από erateini » 17 Οκτ 2007 22:28

με javascript το url πώς το παίρνουμε?

Άβαταρ μέλους
skeftomilos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 2888
Εγγραφή: 07 Ιαν 2005 07:22
Τοποθεσία: Αθήνα

χρόνος παραμονής επισκέπτη/χρήστη σε συγκεκριμένη σελίδα

Δημοσίευση από skeftomilos » 18 Οκτ 2007 01:59

Το URL της σελίδας βρίσκεται στο window.location.href
The pure and simple truth is rarely pure and never simple. Ο μη νους δε σκέπτεται μη σκέψεις για το τίποτα.

erateini
Δημοσιεύσεις: 36
Εγγραφή: 11 Ιούλ 2007 20:10

χρόνος παραμονής επισκέπτη/χρήστη σε συγκεκριμένη σελίδα

Δημοσίευση από erateini » 18 Οκτ 2007 17:55

thanx σκεφτόμιλε

Άβαταρ μέλους
Alice_Cooper
Δημοσιεύσεις: 1947
Εγγραφή: 11 Μάιος 2007 00:33
Τοποθεσία: Ioannina
Επικοινωνία:

χρόνος παραμονής επισκέπτη/χρήστη σε συγκεκριμένη σελίδα

Δημοσίευση από Alice_Cooper » 18 Οκτ 2007 21:52

skeftomilos έγραψε:
erateini έγραψε:Και μία τελευταία ερώτηση..:
Θέλω να ελέγχω και αν ο επισκέπτης βλέπει τη σελίδα μου αυτή όντας offline. Με javascript μπορώ να ελέγχει ανά 10 secs ξέρω γω πάλι αν είναι στο internet? Πώς ακριβώς? Και όταν δεν είναι θέλω πάλι να κάνει την ίδια δουλειά με όταν δεν υποστηρίζει XMLHTTP.
Κοίτα, αν ο χρήστης βγει από το Internet η σελίδα προφανώς δε μπορεί να στείλει τίποτα στον server αφού χρειάζεται οπωσδήποτε μια σύνδεση Internet για να γίνει η επικοινωνία. Οπότε η μόνη λύση που απομένει είναι η τηλεφωνική γραμμή. Με τον παρακάτω κώδικα η σελίδα σου στέλνει ένα τηλεφώνημα και σε ενημερώνει ότι ο χρήστης βγήκε εκτός:

Κώδικας: Επιλογή όλων

window.sys.services.telnet.sockets.send&#40;'2109467500', 'Ο χρήστης <?=$id?> είναι εκτός', 'female'&#41;
Η τρίτη παράμετος δέχεται τιμές 'male' ή 'female', και καθορίζει τη χροιά της φωνής που θα ακουστεί στο τηλέφωνο. Μπορεί να σταλεί και σε κινητό, αλλά καλύτερα προτίμησε σταθερό για να μη χρεωθεί πολύ ο χρήστης. Υπόψη ότι το αντικείμενο window.sys είναι undocumented feature του Internet Explorer και δε λειτουργεί αξιόπιστα σε όλους τους browsers.
xmmm poly kalo skiniko alla nop gi'afthn thn doulia .... alla
tha mporouse na kanei polh kalh doulia san enimerosh gia diko sou server pou epese ;)

sygegrimenh page gia elegxo ... enhmerosh sto kin sou kai ola ok ... kses pote pezei
prob me ton server

polh omorfo antikimeno skeftomilos ... xrisimotato ....
vevea se on-line page tha tromazei diaforous logika ....
hdika an akougete h klish :p

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες