Θα ηθελα να μου πειτε πωσ τρεχω μια php σελιδα.

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
aimonas2000
Δημοσιεύσεις: 70
Εγγραφή: 08 Οκτ 2007 14:06

Θα ηθελα να μου πειτε πωσ τρεχω μια php σελιδα.

Δημοσίευση από aimonas2000 » 08 Οκτ 2007 14:16

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΡΕΧΩ ΜΙΑ PHP ΣΕΛΙΔΑ.
ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΩ;

eBoxNet
Δημοσιεύσεις: 136
Εγγραφή: 17 Σεπ 2007 18:34
Επικοινωνία:

Θα ηθελα να μου πειτε πωσ τρεχω μια php σελιδα.

Δημοσίευση από eBoxNet » 08 Οκτ 2007 19:42

exeis egkatastisi kapio web server sto pc sou?an oxi de mporeis na thn trekseis.

aimonas2000
Δημοσιεύσεις: 70
Εγγραφή: 08 Οκτ 2007 14:06

Θα ηθελα να μου πειτε πωσ τρεχω μια php σελιδα.

Δημοσίευση από aimonas2000 » 08 Οκτ 2007 21:18

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΩ ΤΗΝ PHP ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΠΧ ΑΛΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ MY WEB PAGES
eBoxNet έγραψε:exeis egkatastisi kapio web server sto pc sou?an oxi de mporeis na thn trekseis.

eBoxNet
Δημοσιεύσεις: 136
Εγγραφή: 17 Σεπ 2007 18:34
Επικοινωνία:

Θα ηθελα να μου πειτε πωσ τρεχω μια php σελιδα.

Δημοσίευση από eBoxNet » 08 Οκτ 2007 21:55

1on an thes vgale ta caps,2on exeis egkatastisei kapio server sto pc sou?

aimonas2000
Δημοσιεύσεις: 70
Εγγραφή: 08 Οκτ 2007 14:06

Θα ηθελα να μου πειτε πωσ τρεχω μια php σελιδα.

Δημοσίευση από aimonas2000 » 08 Οκτ 2007 22:37

NAI EXΩ ΤΟΝ APACHE
eBoxNet έγραψε:1on an thes vgale ta caps,2on exeis egkatastisei kapio server sto pc sou?

eBoxNet
Δημοσιεύσεις: 136
Εγγραφή: 17 Σεπ 2007 18:34
Επικοινωνία:

Θα ηθελα να μου πειτε πωσ τρεχω μια php σελιδα.

Δημοσίευση από eBoxNet » 08 Οκτ 2007 23:30

vres pou ton exeis egatastisei kai rikse ta arxeia sou mesa sto www (exeis egkatastisei thn php h mono ton apache?)

aimonas2000
Δημοσιεύσεις: 70
Εγγραφή: 08 Οκτ 2007 14:06

Θα ηθελα να μου πειτε πωσ τρεχω μια php σελιδα.

Δημοσίευση από aimonas2000 » 09 Οκτ 2007 12:31

Mήπως πρέπει να τα πετάξω στον φάκελος www του apserve;
eBoxNet έγραψε:vres pou ton exeis egatastisei kai rikse ta arxeia sou mesa sto www (exeis egkatastisei thn php h mono ton apache?)

Άβαταρ μέλους
medred
Δημοσιεύσεις: 33
Εγγραφή: 18 Μάιος 2007 14:29
Τοποθεσία: Rethymno
Επικοινωνία:

Θα ηθελα να μου πειτε πωσ τρεχω μια php σελιδα.

Δημοσίευση από medred » 09 Οκτ 2007 13:19

Την βάζεις μέσα στο www και στον browser πατάς localhost/name.php

Αν η php σελίδα έχει και κάποια βάση δεδομένων sql θα πρέπει να περαστεί πχ στο phpmyadmin.

aimonas2000
Δημοσιεύσεις: 70
Εγγραφή: 08 Οκτ 2007 14:06

Θα ηθελα να μου πειτε πωσ τρεχω μια php σελιδα.

Δημοσίευση από aimonas2000 » 09 Οκτ 2007 21:36

TO localhost λειτουργεί κανονικα οπώτε ο server είναι οκ.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει;
ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΕΤΑΞΑ ΤΗΝ PHP ΣΕΛΙΔΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ;
ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ;
Ο ΦΑΚΕΛΟΣ WWW ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΑPPSERV;-
medred έγραψε:Την βάζεις μέσα στο www και στον browser πατάς localhost/name.php

Αν η php σελίδα έχει και κάποια βάση δεδομένων sql θα πρέπει να περαστεί πχ στο phpmyadmin.

Άβαταρ μέλους
medred
Δημοσιεύσεις: 33
Εγγραφή: 18 Μάιος 2007 14:29
Τοποθεσία: Rethymno
Επικοινωνία:

Θα ηθελα να μου πειτε πωσ τρεχω μια php σελιδα.

Δημοσίευση από medred » 10 Οκτ 2007 10:19

Ναι ο www είναι μέσα στον appserv.
Μήπως την σελίδα τηνέχεις μέσα σε φάκελο?γιατι στον browser θα πρέπει να
βάλεις localhost/φάκελος/name.php

Όταν πατάς localhost/name.php τι σου εμφανίζει?

aimonas2000
Δημοσιεύσεις: 70
Εγγραφή: 08 Οκτ 2007 14:06

Θα ηθελα να μου πειτε πωσ τρεχω μια php σελιδα.

Δημοσίευση από aimonas2000 » 10 Οκτ 2007 14:05

ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ WWW ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ APPSERVE.ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ :PHP5,MYSQL,

OTAN ΠΑΤΑΩ LOCALHOST/FIRST.PHP ΠΧ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΠΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ INTE EXPLORER
ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΩ HTTP://LOCALHOST/FIRST.PHP ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ APACHE ΜΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ O APACHE ΕΙΝΑΙ ΟΚ
medred έγραψε:Ναι ο www είναι μέσα στον appserv.
Μήπως την σελίδα τηνέχεις μέσα σε φάκελο?γιατι στον browser θα πρέπει να
βάλεις localhost/φάκελος/name.php

Όταν πατάς localhost/name.php τι σου εμφανίζει?

Άβαταρ μέλους
medred
Δημοσιεύσεις: 33
Εγγραφή: 18 Μάιος 2007 14:29
Τοποθεσία: Rethymno
Επικοινωνία:

Θα ηθελα να μου πειτε πωσ τρεχω μια php σελιδα.

Δημοσίευση από medred » 10 Οκτ 2007 14:14

Σε αυτήν την σελίδα υπάρχει μόνο κώδικας php ή υπάρχει και κάποιο γραφικό που θα έπρεπε να εμφανίζει?

aimonas2000
Δημοσιεύσεις: 70
Εγγραφή: 08 Οκτ 2007 14:06

Θα ηθελα να μου πειτε πωσ τρεχω μια php σελιδα.

Δημοσίευση από aimonas2000 » 10 Οκτ 2007 20:15

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΗΣ PHP ΣΕΛΙΔΑΣ:<HTML>
<HEAD>
<TITLE>KATERINA</TITLE>
</HEAD>
<BODY>
<?php
echo "Hello Web!";
?>
</body>
<HTML>
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ;
medred έγραψε:Σε αυτήν την σελίδα υπάρχει μόνο κώδικας php ή υπάρχει και κάποιο γραφικό που θα έπρεπε να εμφανίζει?
Εικόνα

rhaos
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: 12 Οκτ 2007 01:07

Θα ηθελα να μου πειτε πωσ τρεχω μια php σελιδα.

Δημοσίευση από rhaos » 16 Οκτ 2007 19:36

1 : Vale tin selida pou eftiakses se ena fakelo p.x hello
2 : Autos o fakelos prepei na einai mesa sto fakelo www
3 : Anoikse ton web browser pou xrisimopoieis k pliktrologise
http://localhost/hello/onoma_selidas.php[/code][/quote]
Dark is light enough........

Άβαταρ μέλους
medred
Δημοσιεύσεις: 33
Εγγραφή: 18 Μάιος 2007 14:29
Τοποθεσία: Rethymno
Επικοινωνία:

Θα ηθελα να μου πειτε πωσ τρεχω μια php σελιδα.

Δημοσίευση από medred » 17 Οκτ 2007 11:42

Ναι το έχει δοκιμάσει αυτό :hammer:
Μήπως παίζει τίποτα με τη δήλωση <? και πρέπει να το δηλώσει πως είναι php όπως γίνετε με την javascript?
δηλαδή <script language="php"> αντί <?
(αυτό λογικά θα αλλάζει από το αρχείο ini )

Κάποιος πιο έμπειρος θα ξέρει να μας απαντήσει. :pint:

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες