Πως Μπορώ να αντιγραψω το url σε μια μεταβλητη?

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
dimisthes
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: 20 Νοέμ 2006 13:36

Πως Μπορώ να αντιγραψω το url σε μια μεταβλητη?

Δημοσίευση από dimisthes » 08 Οκτ 2007 22:58

εχω ένα πρόβλημα θέλω να αποθηκέυεται η διεύθυνση της τρέχουσας σελίδας σε μια μεταβλητή.
Υπάρχει τρόπος να γίνει αυτο??

Άβαταρ μέλους
dik_
Δημοσιεύσεις: 476
Εγγραφή: 07 Ιουν 2007 11:28

Πως Μπορώ να αντιγραψω το url σε μια μεταβλητη?

Δημοσίευση από dik_ » 09 Οκτ 2007 00:52

$_SERVER['HTTP_HOST'].$_SERVER['REQUEST_URI']

dimisthes
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: 20 Νοέμ 2006 13:36

Πως Μπορώ να αντιγραψω το url σε μια μεταβλητη?

Δημοσίευση από dimisthes » 10 Οκτ 2007 17:55

euxaristo dik

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες