random select

Πληροφορίες σχετικές με την ASP, ASP.NET και με τις εφαρμογές που είναι γραμμένες με αυτήν.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
cyberfreak
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3474
Εγγραφή: 08 Σεπ 2004 16:38
Τοποθεσία: Κρυα Βρυση
Επικοινωνία:

random select

Δημοσίευση από cyberfreak » 18 Οκτ 2007 17:38

γεια σας υπαρχει καποιος τροπος να παιρνω απο την βαση δεδομενων πχ απο το πεδιο id τυχαιες επιλογες κ οχι να καλω ολες τις επιλογες η πχ τις 10 πρωτες ή τις τελευταιες....

Άβαταρ μέλους
Soter
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: 12 Μαρ 2004 14:00

random select

Δημοσίευση από Soter » 19 Οκτ 2007 17:52

αν το θες για αναζήτηση δοκίμασε αυτό για τις πρώτες 10 εγγραφές...

Κώδικας: Επιλογή όλων

 set rh=hConn.execute(thelSQL)
  else
   theSQL = session("oldSQL")
   set rs=hConn.execute(theSQL)
  end if
  if request.QueryString("dir") = "" then
   session("currentPage") = 0
  end if
  theResults = 0
  on error resume next
  if not rs.eof then
  rs.MoveFirst
  while not rs.eof
   theResults = theResults+1
   rs.MoveNext
  wend
  if theResults<=2500 then
  rs.MoveFirst
  currentItem = 0
  if request.QueryString&#40;"dir"&#41; = 2 then
   if session&#40;"currentPage"&#41;+10 < theResults then
    session&#40;"currentPage"&#41;=session&#40;"currentPage"&#41;+10
   end if
  end if
  if request.QueryString&#40;"dir"&#41; = 1 then
   session&#40;"currentPage"&#41;=session&#40;"currentPage"&#41;-10
  end if
  if session&#40;"currentPage"&#41; < 0  then
   session&#40;"currentPage"&#41; = 0
  end if
 response.write&#40;"<table width='100%' border='0' cellspacing='0' cellpadding='0'>"&#41;
  response.Write&#40;"<tr>"&#41;
  response.write&#40;"<td>" & "Βρέθηκαν " & theResults & " εγγραφές, Σελίδα " & &#40;session&#40;"currentPage"&#41;/10&#41;+1 & " από " & int&#40;&#40;theResults-1&#41;/10&#41;+1 & "</td>"&#41;
  response.write&#40;"</tr>"&#41;
  response.write&#40;"<tr><td>&nbsp;</td></tr>"&#41;
  response.write&#40;"</table>"&#41;

Άβαταρ μέλους
cyberfreak
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3474
Εγγραφή: 08 Σεπ 2004 16:38
Τοποθεσία: Κρυα Βρυση
Επικοινωνία:

random select

Δημοσίευση από cyberfreak » 19 Οκτ 2007 20:40

ευχαριστω για την απαντηση αν κ δεν ψαχνω αυτο :D

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27620
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

random select

Δημοσίευση από cordis » 20 Οκτ 2007 01:17

για την περιοχή που έβαλες το ερώτημα (ASP) μια χαρά σου απάντησε... :P
δε λες και τι βάση έχεις, αλλά κοίτα εδώ:
http://www.freestuff.gr/forums/viewtopi ... 745#300745
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Άβαταρ μέλους
cyberfreak
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3474
Εγγραφή: 08 Σεπ 2004 16:38
Τοποθεσία: Κρυα Βρυση
Επικοινωνία:

random select

Δημοσίευση από cyberfreak » 20 Οκτ 2007 15:43

thanks cordis...αυτο εψαχνα :D

Απάντηση

Επιστροφή στο “ASP, ASP.NET”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης