link

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
txc
Δημοσιεύσεις: 626
Εγγραφή: 02 Δεκ 2003 23:08

link

Δημοσίευση από txc » 20 Οκτ 2007 17:45

καλησπέρα παιδιά...θέλω να φτιάξω ένα κείμενο το οποίο θα αναβοσβήνει...
στο frame 1 φτιάχνω το κείμενο και το κάνω convert to symbol, όλα καλά...μετά στο 20 το κάνω keyframe και το ίδιο στο 30.

μετά πηγαίνω στο 1 frame και βάζω τον κώδικα για το url , όλα καλά...

όταν πάω να το κάνω publish μου βγάζει μήνυμα λάθους ότι πρέπει να μπει ο κώδικας για ένα Instance του button...
έχω μπερδευτεί...καμιά βοήθεια?

ευχαριστώ

* θέλω το link να γίνεται καθόλι τη διάρκεια που παίζει το banner

Άβαταρ μέλους
Garakatsamol
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 919
Εγγραφή: 08 Μάιος 2007 00:27

link

Δημοσίευση από Garakatsamol » 22 Οκτ 2007 10:52

Πιθανότατα βάζεις κάποιο

Κώδικας: Επιλογή όλων

on(release){
//.........
}
σε keyframe και όχι σε button ή movieclip.
Αν θες να βάλεις το getURL στο timeline μπορείς να το κάνεις ως εξής:

Κώδικας: Επιλογή όλων

this.myButton.onRelease=function(){
//......
}

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες