εισαγωγη script

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
anestisz09
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 22 Οκτ 2007 10:38

εισαγωγη script

Δημοσίευση από anestisz09 » 22 Οκτ 2007 12:10

paides epeidh eimai ligo asxetos apo glwsses programatismou 8a 8ela an mporeite na nou peite akrivws ti na kanw gia na eisagw ena script sto website!
<script>
//Live weather feeds by freemeteo.com
//The use of this script is bound by Freemeteo’s Live Feed Service Agreement, as is published in the following url: http://www.freemeteo.com/default.asp?pid=178&la=1
// You are not allowed to change or delete any part of this script.
// Main body background color : FFFFFF
// Main body fonts color : 000000
// Header/Footer background color : 6699FF
// Header/Footer fonts color : FFFFFF
cIfrm="2";
gid="541242_20071021_104441";
</script>
<script src="http://www.freemeteo.com/templates/default/HTfeeds.js" type="text/javascript"></script>


auto einai to script pou thelw na valw

Άβαταρ μέλους
Banavas
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1367
Εγγραφή: 21 Νοέμ 2004 20:25
Επικοινωνία:

εισαγωγη script

Δημοσίευση από Banavas » 22 Οκτ 2007 17:09

Το συγκεκριμένο script δεν χρειάζεται τίποτε ιδιέταιρο. Εκεί που θές να εμφανίζεται ο καιρός βάλε τον κώδικα που έδωσες.
Happy coding....
Μάρκος
http://lasernet.gr

Άβαταρ μέλους
papatzas
Δημοσιεύσεις: 227
Εγγραφή: 03 Δεκ 2005 14:23

εισαγωγη script

Δημοσίευση από papatzas » 02 Δεκ 2007 17:05

Υπάρχει τρόπος μέσω του freemeteo να τραβήξουμε τα δεδομένα και να τα εμφανίσουμε όπως επιθυμούμε?
:-)

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες