Νέος στην PHP-μετακίνηση κειμένου ή/και εικόνας;

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Viperalus
Δημοσιεύσεις: 138
Εγγραφή: 14 Μάιος 2004 12:56
Τοποθεσία: Ολλανδία/Ελλάδα

Νέος στην PHP-μετακίνηση κειμένου ή/και εικόνας;

Δημοσίευση από Viperalus » 24 Οκτ 2007 17:28

Χαίρετε,

Χρησιμοποιούσα html editor (Frontpage) για το site μου και σιγά-σιγά σκέφτομαι να αρχίζω να σχεδιάζω σε php σελίδες.

Ένα πολύ απλό πράγμα που δεν μπορώ να βρώ χρησιμοποιώντας τον editor Macromedia Dreamweaver MX είναι πως μπορώ να μετακινήσω ένα νεοεισερχόμενο κείμενο ή εικόνα.

Πατάω insert για κείμενο ή εικόνα, ωραία, μετά;; Πως το μετακινώ στην ακριβή θέση που θέλω μέσα στη σελίδα :question:

antonis_ath
Δημοσιεύσεις: 113
Εγγραφή: 22 Μαρ 2007 07:56

Νέος στην PHP-μετακίνηση κειμένου ή/και εικόνας;

Δημοσίευση από antonis_ath » 24 Οκτ 2007 18:03

Καλήσπερα σου!Με αυτον τον τρόπο στο Dreamweaver δεν μπορείς να τοποθετήσεις φωτογραφειες η κείμενα εκει που τα θέλεις
Αυτο που πρέπει να κανεις είναι να εισάγεις ενα layer,μεσα στο layer να βάλεις οτι θέλεις η κείμενο η φωτογραφια και μετά μπορείς να μετακινησεις το layer όπου θέλεις
Για να εισάγεις layer πρέπει να πάς Ιnsert->Layout Objects->Layer θα στο εμφανιζει και μετά το πας όπου θέλεις :D

Άβαταρ μέλους
Viperalus
Δημοσιεύσεις: 138
Εγγραφή: 14 Μάιος 2004 12:56
Τοποθεσία: Ολλανδία/Ελλάδα

Νέος στην PHP-μετακίνηση κειμένου ή/και εικόνας;

Δημοσίευση από Viperalus » 24 Οκτ 2007 18:08

αχά! γι' αυτό λοιπόν δεν έβγαζα άκρη :D
Το ίδιο θα κάνω και για να εισάγω οριζόντια γραμμή;

antonis_ath
Δημοσιεύσεις: 113
Εγγραφή: 22 Μαρ 2007 07:56

Νέος στην PHP-μετακίνηση κειμένου ή/και εικόνας;

Δημοσίευση από antonis_ath » 24 Οκτ 2007 18:16

Αφου προσθέσεις το layer μπορείς να στοιχισεις εικόνες και κείμενο όπως εσυ θέλεις,ας πούμε οτι βάζεις κείμενο και μια φωτογραφια θα επιλέξεις όλο το κείμενο και στα properties του που βρίσκωνται κάτω κάτω όπως κοίτας την οθόνη σου θα διαλεξεις πως θες να το στοιχισεις το ίδιο και για τη φωτογραφια.

Άβαταρ μέλους
Viperalus
Δημοσιεύσεις: 138
Εγγραφή: 14 Μάιος 2004 12:56
Τοποθεσία: Ολλανδία/Ελλάδα

Νέος στην PHP-μετακίνηση κειμένου ή/και εικόνας;

Δημοσίευση από Viperalus » 24 Οκτ 2007 18:55

Yeap, αυτό το βρήκα (that's the easy part) lol

Κάθε φορά που εισάγω Layer εμφανίζεται και ένα c σε κίτρινο τετραγωνάκι. Όταν όμως μετακινώ το Layer το c αυτό δεν θα έπρεπε να μετακινείται μαζί με το Layer του;

Κοιτάξτε στο screenshot, όλα τα c από τα Layers έχουν μαζευτεί στο logo, τι γίνεται συνέλευση έχουν;
Συνημμένα
dream-question01.jpg

Άβαταρ μέλους
Viperalus
Δημοσιεύσεις: 138
Εγγραφή: 14 Μάιος 2004 12:56
Τοποθεσία: Ολλανδία/Ελλάδα

Νέος στην PHP-μετακίνηση κειμένου ή/και εικόνας;

Δημοσίευση από Viperalus » 24 Οκτ 2007 21:19

Επίσης, (γκρρ! και πάλι το ίδιο πρόβλημα!)

Δείτε την ίδια σελίδα πως εμφανίζεται σε Mozilla Firefox 2.0.0.8 σε Internet Explorer 7 και σε Opera 9.24.

Στον Firefox και στον Opera έχω και πάλι το ίδιο πρόβλημα όπως με τις σελίδες html, το banner sτο τέλος της σελίδας εμφανίζεται πολύ ψηλά!

Βοήθεια κανείς;

antonis_ath
Δημοσιεύσεις: 113
Εγγραφή: 22 Μαρ 2007 07:56

Νέος στην PHP-μετακίνηση κειμένου ή/και εικόνας;

Δημοσίευση από antonis_ath » 25 Οκτ 2007 11:41

Kαλημέρα!Αυτο το C που λές δεν το έχω συναντησει ως τώρα...εμφανιζεται μεσα στον κώδικα?
Να δοκιμασεις να το σβήσεις αν εμφανιζεται και δεν νομίζω να εμφανιζεται και στο broswer μετά ε?
Αυτό για το baner που λές το έχεις βάλει μέσα σε layer ε?

Άβαταρ μέλους
Alice_Cooper
Δημοσιεύσεις: 1947
Εγγραφή: 11 Μάιος 2007 00:33
Τοποθεσία: Ioannina
Επικοινωνία:

Νέος στην PHP-μετακίνηση κειμένου ή/και εικόνας;

Δημοσίευση από Alice_Cooper » 25 Οκτ 2007 12:44

afta ta [c] einai tou dreamwaver ...
den emfanizontai ston browser....
voititika einai na ksereis se poio
shmeio mpainei o code...

nomizo kapou stis epiloges exei na mhn ta vgazei ...

oso gia to banner .... h kanta ola me layer h ola me tables
einai idanikh lish gia opote den vgenei akrh ....
sthn ousia malonsto mozilla einai megalytera ta cellpad/cellspace
kai sou vgenei megalitero to border....
ego synithos tous dino mhdenikh timh ....
vgenei poio sosta apo to na mhn exoun tpt...

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες