φορμα επικοινωνιας

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την HTML, XHTML και την κατασκευή σελίδων για το Web.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
koutoulas
Δημοσιεύσεις: 28
Εγγραφή: 27 Μαρ 2006 12:49

φορμα επικοινωνιας

Δημοσίευση από koutoulas » 28 Οκτ 2007 15:52

Γεια σας παιδια....

χρειαζομαι την βοηθεια σας......

εχω φτιαξει μια φορμα επικοινωνιας αλλα οταν στελνω mail απο την φορμα μου ανοιγει το outlook express για να στειλε το μηνυμα....
πως θα κανω μια φορμα επικοινωνιας που να στελνει το μηνυμα χωρις να ανοιγει το outlook express;;;

η σελιδα μου ειναι offline gia ενα project που εχω στο τει πως θα μπορεσω να κανω τεστ τον κωδικα της φορμας επικοινωνιας αν δεν ανοιγει το outlook express για να δω οτι δουλευει;;

μηπως εχει κανεις τον κωδικα για υτι που θέλω;;;

Άβαταρ μέλους
ALKIVIADES
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1322
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 03:39

φορμα επικοινωνιας

Δημοσίευση από ALKIVIADES » 28 Οκτ 2007 16:17

koutoulas έγραψε:Γεια σας παιδια....

χρειαζομαι την βοηθεια σας......

εχω φτιαξει μια φορμα επικοινωνιας αλλα οταν στελνω mail απο την φορμα μου ανοιγει το outlook express για να στειλε το μηνυμα....
πως θα κανω μια φορμα επικοινωνιας που να στελνει το μηνυμα χωρις να ανοιγει το outlook express;;;
'Αν και δεν μας είπες σε ποιά γλώσσα, έφτιαξες τη φόρμα σου ταύτη, από τα περιγεγραμμένα σου άνωθεν, εξ υπονοείται, πως πιθανότατα θα είναι σε javascript σωστά ;

Αλλιώς δε (εγώ τουλάχιστο), δεν δύναμαι να εξηγήσω αλλιώς το γεγονός της εμφανίσεως της εφαρμογής του Outlook express .

Για να μην κάνει λοιπόν την εμφάνιση του το outlook express και ο κάθε "προεπιλεγμένος" σου mail client, θα πρέπει να "χτίσεις" μια δυναμική φόρμα επικοινωνίας, με κάποια δυναμική γλώσσα όπως λόγου χάρην : asp, php κτλ

Αυτό θα προφέρει μια server side λύση, στο πρόβλημα σου, που έως τώρα αν εννόησα σωστά, του επροσφέρθει μονάχα η client side one..
koutoulas έγραψε:
η σελιδα μου ειναι offline gia ενα project που εχω στο τει πως θα μπορεσω να κανω τεστ τον κωδικα της φορμας επικοινωνιας αν δεν ανοιγει το outlook express για να δω οτι δουλευει;;
Ηαλήθεια, δε σε "πολυ-πιάνω" εδώ, αν εννοείς πως θα "τεστάρεις" την φόρμα σου για να δείς αν δε δουλεύει ή αν δουλεύει ..ε αυτό προϋποθέτει την γνώσην μιας γλώσσας προγραμματισμού το ελάχιστο . Συνοπτικά για client side γλώσσες, το test το κάνεις και offline, όπως και έπραξες ήδη , ενώ για server side γλώσσες, το test το κάνεις ναι μέν εκτός online και offline αλλά με την ομπρέλα ενός server running τοπικά πάντοτες (π.χ apache για php) .
koutoulas έγραψε: μηπως εχει κανεις τον κωδικα για υτι που θέλω;;;

..
σε ποιά γλώσσα το θές και που προγραμματίζεις ;


* ..εσύ τι και ποίον, κώδικα έχεις, δεν μας είπες δε :think: :question:
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
dimsis
Reporter
Δημοσιεύσεις: 7994
Εγγραφή: 25 Ιούλ 2001 03:00

φορμα επικοινωνιας

Δημοσίευση από dimsis » 28 Οκτ 2007 20:44

Προφανώς έχεις μια φόρμα που αν δεις τον κώδικα της θα έχει στο action κάτι τέτοιο <form action="mailto:to@email.sou"> που με αυτόν τον τρόπο το μόνο που κάνει όταν κάποιος πατάει submit είναι να ανοίγει τον default mail client του χρήστη.

Για να το κάνεις αλλιώς πρέπει να μάθεις τι scripting γλώσσες υποστηρίζει ο server σου (php, asp, cgi κλπ)
π.χ.

PHP:
http://smartwebby.com/PHP/emailsending.asp

ASP:
http://www.codewanker.com/codearticle15.htm

Perl:
http://www.perlfect.com/articles/sendmail.shtml

koutoulas
Δημοσιεύσεις: 28
Εγγραφή: 27 Μαρ 2006 12:49

φορμα επικοινωνιας

Δημοσίευση από koutoulas » 29 Οκτ 2007 17:04

Κώδικας: Επιλογή όλων

<FORM METHOD=POST ACTION="mailto&#58;name@freemail.gr?subject=Mail απο φόρμα επικοινωνίας" ENCTYPE="text/plain"> 
<table border=0 cellspacing=0 cellpadding=2> 
<tr> 
<td colspan=2> 
<font size=2 face="arial" color="#000000"> 

<INPUT type="text" name=Name size=35> <BR> Γράψε το ονομά σου <BR> <BR>

<INPUT type="text" name=email size=35> <BR> Γράψε το E-mail σου <BR> <BR>

<INPUT type="text" name=URL size=35 value="http&#58;//"> <BR> Γράψε την ιστοσελίδα σου&#40;άν υπάρχει&#41; <BR> <BR>

</font> 
</td> 
</tr> 

<tr> 
<td width="70"> 
<font size=1 face="arial" color="#000000"> 
</font> 
</td> 
<td width="185"> 
</td> 
</tr> 

<tr> 
<td colspan=2> 
<font size=1 face="arial" color="#000000"> 
  </font> 
<textarea name="Textarea" cols=20 rows=10> 
</textarea> 
<br> 
<center> 
<INPUT type=submit value=Send> 
<INPUT type=reset value="Clear"> 
</center>
</td>
</tr>
</table> 
</FORM> 
<!-- ** END OF FORM ** --> 
Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον...

Αυτος ειναι ο κωδικας της φορμας μου
(δεν τον εγγραψα εγω καπου τον βρηκα και τον τροποποιησα).

τι πρεπει να αλλαξω για να κανω αυτο που θελω;;
Για να το κάνεις αλλιώς πρέπει να μάθεις τι scripting γλώσσες υποστηρίζει ο server σου (php, asp, cgi κλπ)


δεν σκοπευω φιλε μου να ανεβασω την σελιδα στο ιντερνετ απλα κανω μια εφαρμογη offline για ενα project που εχω στο τει...
γινεται να φτιαξω δυναμικη φορμα με html κωδικα;;; γιατι δεν ξερω και πολλα απο php;

εχεις καποιο ελληνικο tutorial(δεν ξερω καλα αγγλικα!!) η ετοιμο κωδικα για δυναμικη φορμα επικοινωνιας κατα προτιμηση σε php;;;
Η αλήθεια, δε σε "πολυ-πιάνω" εδώ, αν εννοείς πως θα "τεστάρεις" την φόρμα σου για να δείς αν δε δουλεύει ή αν δουλεύει ..ε αυτό προϋποθέτει την γνώσην μιας γλώσσας προγραμματισμού το ελάχιστο . Συνοπτικά για client side γλώσσες, το test το κάνεις και offline, όπως και έπραξες ήδη , ενώ για server side γλώσσες, το test το κάνεις ναι μέν εκτός online και offline αλλά με την ομπρέλα ενός server running τοπικά πάντοτες (π.χ apache για php) .
εννοω να τεσταρω την φορμα μου φιλε μου χωρις να την ανεβασω στο internet να δω οτι δουλευει offline για δωσε μου λεπτομεριες πως θα το κανω αυτο....

Άβαταρ μέλους
dimsis
Reporter
Δημοσιεύσεις: 7994
Εγγραφή: 25 Ιούλ 2001 03:00

φορμα επικοινωνιας

Δημοσίευση από dimsis » 29 Οκτ 2007 17:34

Ισχύουν αυτά που σου γράψαμε με τον ALKIVIADES , πρέπει να δεις τι γλώσσα υποστηρίζει ο server που θα φιλοξενήσει τις σελίδες σου για να κάνεις κάτι.
Με απλή HTML δεν μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό από αυτό που ήδη έχεις που όπως είδες χρησιμοποιεί την "τεχνική" που σου έγραψα.
FORM METHOD=POST ACTION="mailto:name@freemail.gr?subject=Mail απο φόρμα επικοινωνίας" ENCTYPE="text/plain">

Αν υποστηρίζει PHP ο server του ΤΕΙ που θα φιλοξενήσει τις σελίδες σου, δοκίμασε τον κώδικα του παραδείγματος που σου έγραψα πριν:
http://smartwebby.com/PHP/emailsending.asp

Βρήκα και στα Ελληνικά, μάλιστα εδώ στο freestuff:
http://www.freestuff.gr/forums/viewtopi ... 0bcb5c9e0a

koutoulas
Δημοσιεύσεις: 28
Εγγραφή: 27 Μαρ 2006 12:49

φορμα επικοινωνιας

Δημοσίευση από koutoulas » 30 Οκτ 2007 00:15

dimsis έγραψε:Ισχύουν αυτά που σου γράψαμε με τον ALKIVIADES , πρέπει να δεις τι γλώσσα υποστηρίζει ο server που θα φιλοξενήσει τις σελίδες σου για να κάνεις κάτι.
Με απλή HTML δεν μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό από αυτό που ήδη έχεις που όπως είδες χρησιμοποιεί την "τεχνική" που σου έγραψα.
FORM METHOD=POST ACTION="mailto:name@freemail.gr?subject=Mail απο φόρμα επικοινωνίας" ENCTYPE="text/plain">

Αν υποστηρίζει PHP ο server του ΤΕΙ που θα φιλοξενήσει τις σελίδες σου, δοκίμασε τον κώδικα του παραδείγματος που σου έγραψα πριν:
http://smartwebby.com/PHP/emailsending.asp

Βρήκα και στα Ελληνικά, μάλιστα εδώ στο freestuff:
http://www.freestuff.gr/forums/viewtopi ... 0bcb5c9e0a
se eyxaristw file me vohthas poly me auto to tutorial...

loipon, thn efarmogh pou mas zhtaei o kathhghths sto tei thn thelei se cd den tha thn anevasei se kapoio server tha thn treksei topika. thelei na exei mia forma epikoinwnias kai tha katalavei an einai swsth diavazontas ton kwdika.....

to thema einai egw pws mporw na testarw thn forma pou mou esteiles xwris na anevasw thn selida sto internet;;; dhladh me liga logia na dw an tha doulevei h forma an tha thn anevasw kapoia stigmh sto internet;;;;

Άβαταρ μέλους
ALKIVIADES
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1322
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 03:39

φορμα επικοινωνιας

Δημοσίευση από ALKIVIADES » 30 Οκτ 2007 03:24

..κοίταξε, αν θέλει ο καθηγητής σου να δεί αν η φόρμα σου δουλεύει (δυναμική ή στατική) θα το καταλάβει υποθέτω δίχως δα να την ετρέξει πάραυτα . Εξάλλου δεν είναι και core stuff μες τα συγγράμματα :lol: :P

τώρα, αν μιλάς για δυναμική φόρμα π.χ του link που σου έδωσε ο κ. dimsis τότες αφού ο καθηγητής σου θε να το τρέξει τοπικά για να το τεστάρει (αν δεν αρκεστεί να αναγνώσει στον κώδικα και μόνο) άραγες και εσύ για να το τεστάρεις θε να το τρέξεις τοπικά , το cd απλά είναι το μέσο μεταφοράς των δεδομένων στη περίπτωση μας .

Για να τρέξομε ένα δυναμικό αρχείο, τοπικά εις το PC μας - άραγες τοπικά, π.χ της μορφής .php , χρειαζόμαστε να έχομε τοπικά εγκαταστήσει πρίν έναν κάποιον server . Αν έχομε φτιάξει τη φόρμα μας σε php το λοιπόν, τότες είθισται να επιλέξομε τη λύση του Apache server για το τρέξιμο δε και τεστάρισμα της σελίδας > φόρμας μας .

Για να τρέξομε ένα στατικό αρχείο, τοπικά εις το PC μας - άραγες τοπικά , π.χ της μορφής .html ,δεν χρειαζόμαστε να έχομε τοπικά κάπιον server όπως στην περίπτωση άνωθεν !
Αρκεί να εντοπίσομε το αρχείο .html που περιέχει τη φόρμα μας - απλή html ή συνονθύλευμα html/javascript dosent matter - και να το τρέξομε με ένα κλικ μέσω του browser μας .


* ..καλά σε ποιό ΤΕΙ σας ανάθεσαν αυτήν ταύτην την εργασίαν koutoula :roll: :question:
Εικόνα

koutoulas
Δημοσιεύσεις: 28
Εγγραφή: 27 Μαρ 2006 12:49

φορμα επικοινωνιας

Δημοσίευση από koutoulas » 30 Οκτ 2007 21:42

ALKIVIADES έγραψε:..κοίταξε, αν θέλει ο καθηγητής σου να δεί αν η φόρμα σου δουλεύει (δυναμική ή στατική) θα το καταλάβει υποθέτω δίχως δα να την ετρέξει πάραυτα . Εξάλλου δεν είναι και core stuff μες τα συγγράμματα :lol: :P

τώρα, αν μιλάς για δυναμική φόρμα π.χ του link που σου έδωσε ο κ. dimsis τότες αφού ο καθηγητής σου θε να το τρέξει τοπικά για να το τεστάρει (αν δεν αρκεστεί να αναγνώσει στον κώδικα και μόνο) άραγες και εσύ για να το τεστάρεις θε να το τρέξεις τοπικά , το cd απλά είναι το μέσο μεταφοράς των δεδομένων στη περίπτωση μας .

Για να τρέξομε ένα δυναμικό αρχείο, τοπικά εις το PC μας - άραγες τοπικά, π.χ της μορφής .php , χρειαζόμαστε να έχομε τοπικά εγκαταστήσει πρίν έναν κάποιον server . Αν έχομε φτιάξει τη φόρμα μας σε php το λοιπόν, τότες είθισται να επιλέξομε τη λύση του Apache server για το τρέξιμο δε και τεστάρισμα της σελίδας > φόρμας μας .

Για να τρέξομε ένα στατικό αρχείο, τοπικά εις το PC μας - άραγες τοπικά , π.χ της μορφής .html ,δεν χρειαζόμαστε να έχομε τοπικά κάπιον server όπως στην περίπτωση άνωθεν !
Αρκεί να εντοπίσομε το αρχείο .html που περιέχει τη φόρμα μας - απλή html ή συνονθύλευμα html/javascript dosent matter - και να το τρέξομε με ένα κλικ μέσω του browser μας .


* ..καλά σε ποιό ΤΕΙ σας ανάθεσαν αυτήν ταύτην την εργασίαν koutoula :roll: :question:
sto tei hrakleiou sto tmhma efarmosmenhs plhroforikhs mas evalan auto to project(na ftiaksoume mia proswpikh selida se html kai php kai thelei na exei kai forma epikoinwnias)....

sto kwdika pou exw parapanw ti prepei na allaksw wste na kanw dynamikh thn forma mou;;;

mporeis na mou dwseis kapoio link gia na katevasw to apache kai ena tutorial tou programmatos autou (sta ellhnika an ginetai) gia to ti akrivws prepei na kanw(rythmiseis) gia na testarw oti douleuei h forma;;;

a kai kati akoma ti prepei na kanw gia na vgazei ena mhnyma(p.x to mhnyma stalthke) otan patas apostolh;;;;

Άβαταρ μέλους
ALKIVIADES
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1322
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 03:39

φορμα επικοινωνιας

Δημοσίευση από ALKIVIADES » 31 Οκτ 2007 01:39

koutoulas έγραψε: sto tei hrakleiou sto tmhma efarmosmenhs plhroforikhs mas evalan auto to project(na ftiaksoume mia proswpikh selida se html kai php kai thelei na exei kai forma epikoinwnias)....
..αχάμ, :think: συνήθως μια φόρμα επι/νίας δεν δύναται να χαρακτηριστεί από μόνη, ένα project αλλά τέλος πάντων, έχεις εύκολη δουλειά να κάμεις, να σαι σίγουρος ..άν το παλέψεις δε πάραυτα .
koutoulas έγραψε: sto kwdika pou exw parapanw ti prepei na allaksw wste na kanw dynamikh thn forma mou;;;
..βασικά, τίποτα στην html ..απλά να , θέλει να μάθεις και τα της php γλώσσης για να κάμεις αυτή ταύτην τη "transformation" - ας το πόμε - από τη στατική φόρμα στην δυναμική . Δεν έχομε εις τον κώδικα που ανέφερες άνωθεν κάτι συγκεκριμένο να αλλάξομε αυτό θα ήτο αν όχι ανούσιο δε κουραστικό αρχής εξ αρχής.. το θέμα είναι πως θα πρέπει να χτίσεις μιας φόρμα δυναμικά με τη php και αυτό προϋποθέτει τη γνώση αυτής φυσικά .
koutoulas έγραψε: mporeis na mou dwseis kapoio link gia na katevasw to apache kai ena tutorial tou programmatos autou (sta ellhnika an ginetai) gia to ti akrivws prepei na kanw(rythmiseis) gia na testarw oti douleuei h forma;;;

a kai kati akoma ti prepei na kanw gia na vgazei ena mhnyma(p.x to mhnyma stalthke) otan patas apostolh;;;;


Εγώ θα σου δώσω σαν οσάν τον μάγο με τα δώρα 3 links + μία ταπεινή δε συμβουλή ως δώρον :

α) Apache server : http://httpd.apache.org/download.cgi

β) Php μια δυναμικιά γλώσσα : http://www.php.net

γ) Εγκατάσταση του server με τη php κ.α είς το freestuff : http://www.freestuff.gr/forums/viewtopi ... 555#304555

συμβουλή : ..διάβασμα (είναι κάτι που διακρίνω πως σου λύπει αν δεν απατώμαι δε πάραυτα) και όπως λένε και οι πιο tredy IT , Google is your φιλαράκι :wink: :oops:
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

φορμα επικοινωνιας

Δημοσίευση από Basilakis » 31 Οκτ 2007 23:33

Irwnia sto Maximum...

Anyway gia na se voithisw, mporeis aplws kai na "tin fereis" ston kathigiti sou :) ena arxeio .txt,. pou na exei odigies pws na sindethei se mia selida gia na "dei" tin forma epikeinwnias sou. Distixws oatn xrisimopoieis se mia foram to Mailto: den mporeis na tin kaneis na min anoigei to outlook.

koutoulas
Δημοσιεύσεις: 28
Εγγραφή: 27 Μαρ 2006 12:49

φορμα επικοινωνιας

Δημοσίευση από koutoulas » 31 Οκτ 2007 23:49

ALKIVIADES έγραψε:
koutoulas έγραψε: sto tei hrakleiou sto tmhma efarmosmenhs plhroforikhs mas evalan auto to project(na ftiaksoume mia proswpikh selida se html kai php kai thelei na exei kai forma epikoinwnias)....
..αχάμ, :think: συνήθως μια φόρμα επι/νίας δεν δύναται να χαρακτηριστεί από μόνη, ένα project αλλά τέλος πάντων, έχεις εύκολη δουλειά να κάμεις, να σαι σίγουρος ..άν το παλέψεις δε πάραυτα .
koutoulas έγραψε: sto kwdika pou exw parapanw ti prepei na allaksw wste na kanw dynamikh thn forma mou;;;
..βασικά, τίποτα στην html ..απλά να , θέλει να μάθεις και τα της php γλώσσης για να κάμεις αυτή ταύτην τη "transformation" - ας το πόμε - από τη στατική φόρμα στην δυναμική . Δεν έχομε εις τον κώδικα που ανέφερες άνωθεν κάτι συγκεκριμένο να αλλάξομε αυτό θα ήτο αν όχι ανούσιο δε κουραστικό αρχής εξ αρχής.. το θέμα είναι πως θα πρέπει να χτίσεις μιας φόρμα δυναμικά με τη php και αυτό προϋποθέτει τη γνώση αυτής φυσικά .
koutoulas έγραψε: mporeis na mou dwseis kapoio link gia na katevasw to apache kai ena tutorial tou programmatos autou (sta ellhnika an ginetai) gia to ti akrivws prepei na kanw(rythmiseis) gia na testarw oti douleuei h forma;;;

a kai kati akoma ti prepei na kanw gia na vgazei ena mhnyma(p.x to mhnyma stalthke) otan patas apostolh;;;;


Εγώ θα σου δώσω σαν οσάν τον μάγο με τα δώρα 3 links + μία ταπεινή δε συμβουλή ως δώρον :

α) Apache server : http://httpd.apache.org/download.cgi

β) Php μια δυναμικιά γλώσσα : http://www.php.net

γ) Εγκατάσταση του server με τη php κ.α είς το freestuff : http://www.freestuff.gr/forums/viewtopi ... 555#304555

συμβουλή : ..διάβασμα (είναι κάτι που διακρίνω πως σου λύπει αν δεν απατώμαι δε πάραυτα) και όπως λένε και οι πιο tredy IT , Google is your φιλαράκι :wink: :oops:
se euxaristw file mou gia ola....

loipon egkatesthsa ton apache server kai anoiksa ton browser mou kai evala
http://localhost kai mou emfanise panw aristera sthn selida to parakatw....

It works!

ti ekana lathos;;;

Άβαταρ μέλους
ALKIVIADES
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1322
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 03:39

φορμα επικοινωνιας

Δημοσίευση από ALKIVIADES » 01 Νοέμ 2007 00:28

koutoulas έγραψε: se euxaristw file mou gia ola....

loipon egkatesthsa ton apache server kai anoiksa ton browser mou kai evala
http://localhost kai mou emfanise panw aristera sthn selida to parakatw....

It works!

ti ekana lathos;;;

..προφανώς δεν έκαμες λάθος, η ένδειξης ταύτη μας προδιαθέτει δια το αντίθετο :)

'Αν όντως εννοείς κάτι τέτοιο :

Εικόνα

τότες 99% θα πέτυχες τον στόχο σου να εγκαταστήσεις επιτυχώς τον εν λόγω server :victory:

..βέβαια τώρα θα πρέπει να εγκαταστήσεις και την php γλώσσα και να καταφέρεις να κάμεις τον server με αυτήνε να επικοινωνήσουν έτσι ώστε να δημιουργήσεις το τοπικό δυναμικό σου περιβάλλον :wink:


* ..βέβαια, να μη ξεχνάς πως μετά τούτου και της επιτυχείας αυτών , θα πρέπει να κάτσεις και να μάθεις τη γλώσσα , έτσι ώστε να χτίσεις τη φόρμα - του project σου . Αυτά απ' εμένανε, καλή σου τύχη koutoula ;)
Εικόνα

koutoulas
Δημοσιεύσεις: 28
Εγγραφή: 27 Μαρ 2006 12:49

φορμα επικοινωνιας

Δημοσίευση από koutoulas » 01 Νοέμ 2007 14:35

ALKIVIADES έγραψε:
koutoulas έγραψε: se euxaristw file mou gia ola....

loipon egkatesthsa ton apache server kai anoiksa ton browser mou kai evala
http://localhost kai mou emfanise panw aristera sthn selida to parakatw....

It works!

ti ekana lathos;;;

..προφανώς δεν έκαμες λάθος, η ένδειξης ταύτη μας προδιαθέτει δια το αντίθετο :)

'Αν όντως εννοείς κάτι τέτοιο :

Εικόνα

τότες 99% θα πέτυχες τον στόχο σου να εγκαταστήσεις επιτυχώς τον εν λόγω server :victory:

..βέβαια τώρα θα πρέπει να εγκαταστήσεις και την php γλώσσα και να καταφέρεις να κάμεις τον server με αυτήνε να επικοινωνήσουν έτσι ώστε να δημιουργήσεις το τοπικό δυναμικό σου περιβάλλον :wink:


* ..βέβαια, να μη ξεχνάς πως μετά τούτου και της επιτυχείας αυτών , θα πρέπει να κάτσεις και να μάθεις τη γλώσσα , έτσι ώστε να χτίσεις τη φόρμα - του project σου . Αυτά απ' εμένανε, καλή σου τύχη koutoula ;)
se eyxarisw poly filtate ALKIVIADES.... akrivws auto mou evgale molis egkatesthsa ton apache server opote eimai ok... to vradaki tha katsw na dokimasw na egkatasthsw thn php glwssa giati twra eimai sthn douleia... elpizw na mhn kollhsw kapou allou.... se eyxaristw kai pali, na'sai kala...


kosmasthegreat
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 13 Νοέμ 2007 10:46

φορμα επικοινωνιας

Δημοσίευση από kosmasthegreat » 13 Νοέμ 2007 11:38

[/b][/flash]

Απάντηση

Επιστροφή στο “HTML και XHTML”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης