Πως παίρνουμε μια τιμή από ένα url στην php;

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Akis_gr49
Δημοσιεύσεις: 266
Εγγραφή: 07 Ιουν 2007 13:49

Πως παίρνουμε μια τιμή από ένα url στην php;

Δημοσίευση από Akis_gr49 » 29 Οκτ 2007 15:08

http://localhost:81/px01/lines.php?num_ ... ubmit=save

Έστω ότι έχουμε το παραπάνω url.

Πως θα βάλω σε μια μεταβλητή $x τον αριθμό 3 από το num_rows του url ?

Ευχαριστώ

Άβαταρ μέλους
dik_
Δημοσιεύσεις: 476
Εγγραφή: 07 Ιουν 2007 11:28

Πως παίρνουμε μια τιμή από ένα url στην php;

Δημοσίευση από dik_ » 29 Οκτ 2007 15:20

$x = $_GET['num_rows'];

Akis_gr49
Δημοσιεύσεις: 266
Εγγραφή: 07 Ιουν 2007 13:49

Πως παίρνουμε μια τιμή από ένα url στην php;

Δημοσίευση από Akis_gr49 » 29 Οκτ 2007 15:26

Δεν δουλεύει φίλε dik. Δεν τα πέρνω από κάποια φόρμα. Από το url θέλω να παίρνω τις τιμές!!!!

Άβαταρ μέλους
Alice_Cooper
Δημοσιεύσεις: 1947
Εγγραφή: 11 Μάιος 2007 00:33
Τοποθεσία: Ioannina
Επικοινωνία:

Πως παίρνουμε μια τιμή από ένα url στην php;

Δημοσίευση από Alice_Cooper » 29 Οκτ 2007 16:05

etc einai apo to url ....
apo form ta perneis me $_POST

Άβαταρ μέλους
dik_
Δημοσιεύσεις: 476
Εγγραφή: 07 Ιουν 2007 11:28

Πως παίρνουμε μια τιμή από ένα url στην php;

Δημοσίευση από dik_ » 29 Οκτ 2007 16:06

Κάτι δεν κάνεις σωστά...

Αν βάλεις στο lines.php μόνο αυτά και τίποτα άλλο:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?
echo $_GET&#91;'num_rows'&#93;;
?>
τότε με

Κώδικας: Επιλογή όλων

http&#58;//localhost&#58;81/px01/lines.php?num_rows=3&submit=save  
και μόνο θα έπρεπε να σου βγάζει "3".

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης