Session problem..

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
p_pan
Δημοσιεύσεις: 1248
Εγγραφή: 11 Φεβ 2007 20:45
Τοποθεσία: Άστεγος!

Session problem..

Δημοσίευση από p_pan » 30 Οκτ 2007 14:34

hello....
exo ftiajei ena login system kai douleuei meso session... to problima mou einai oti exo to session se ka8e selida kai opote eisai sundedemenos s pros8eti kapoia pragmata stin selida p blepeis px san ena mikro control panel... to 8ema einai omos oti exo ftiajei mia mikri selida pou 8a mporei o xristis na dei to profil tou dld ti dieu8insh exei dosei kai tetoia... kai 8elo na balo kai tin dinatotita na mporei na ta allajei... omso den mporo na emfaniso ta upolipa dedomena tou apo tin basi...

dld.. me mia get ka8orizo poios xristis einai.. meta kano ena where username=$username ton briski ton xristi... ola kala mexri edo.. omos parakato kato to ejis:

Κώδικας: Επιλογή όλων

if &#40;mysql_num_rows&#40;$result&#41; < 1&#41; &#123;
$pre = "<div align=\"center\">Συγνώμη Error.</div>";
&#125;else&#123;
while &#40;$ff = mysql_fetch_array&#40;$result&#41;&#41; &#123;
$id  = $ff&#91;'id'&#93;;
$username  = $ff&#91;'username'&#93;;
$password  = $ff&#91;'password'&#93;;
$name  = $ff&#91;'name'&#93;;
$pre.="$username $name";
&#125;&#125;
baso mia echo tin $pre mesa sto body... alla tpt..... den m emfanizei tpt... mipos mporei kapoios na me boh8isei??
pao na kano
Αγράματος...

Άβαταρ μέλους
Alice_Cooper
Δημοσιεύσεις: 1947
Εγγραφή: 11 Μάιος 2007 00:33
Τοποθεσία: Ioannina
Επικοινωνία:

Session problem..

Δημοσίευση από Alice_Cooper » 30 Οκτ 2007 15:25

vale mia echo na deis ti ginetai ....

Κώδικας: Επιλογή όλων

if &#40;mysql_num_rows&#40;$result&#41; < 1&#41; &#123;
$pre = "<div align=\"center\">Συγνώμη Error.</div>";
&#125;else&#123;
while &#40;$ff = mysql_fetch_array&#40;$result&#41;&#41; &#123;
$id  = $ff&#91;'id'&#93;;
$username  = $ff&#91;'username'&#93;;
$password  = $ff&#91;'password'&#93;;
$name  = $ff&#91;'name'&#93;;
//edo=================
echo $ff&#91;'id'&#93;."|".$ff&#91;'username'&#93;."|".$ff&#91;'name'&#93;."<br>";
//===================
$pre.="$username $name";
&#125;&#125;

Άβαταρ μέλους
p_pan
Δημοσιεύσεις: 1248
Εγγραφή: 11 Φεβ 2007 20:45
Τοποθεσία: Άστεγος!

Session problem..

Δημοσίευση από p_pan » 30 Οκτ 2007 20:18

loipon pira periegro apotelesma.. m edije mono to id kai to username.. to name den m to edije..... den mporo na katalabo to gt... xrisimopoio to idio komati kodika se allo meros tis selidas kai douleuei... bebaia tin sundeo m allo table tis db....
Αγράματος...

dimisthes
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: 20 Νοέμ 2006 13:36

Session problem..

Δημοσίευση από dimisthes » 30 Οκτ 2007 20:44

τσακαρε στο table της βασης που συνδεεσαι αν το πεδιο name που περιμένεις το αποτέλεσμα το χεις ονομάσει όντωs name.

και γιατι βάζεις $pre .= αντι $pre = αφού θα προσπελαστεί μια φορα το $pre από την if και την while.

Άβαταρ μέλους
Alice_Cooper
Δημοσιεύσεις: 1947
Εγγραφή: 11 Μάιος 2007 00:33
Τοποθεσία: Ioannina
Επικοινωνία:

Session problem..

Δημοσίευση από Alice_Cooper » 31 Οκτ 2007 00:35

kati akoma .....
an xrisimopoihs afto to login
www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=21531
to pedio password den tha sou epistrefei
to pass alla to md5 key
opote anousio na to travas.......
apla dose pedio sto panel na kanei change
afou ginei dekto to old pass

p.s: look kai pm :p

Άβαταρ μέλους
p_pan
Δημοσιεύσεις: 1248
Εγγραφή: 11 Φεβ 2007 20:45
Τοποθεσία: Άστεγος!

Session problem..

Δημοσίευση από p_pan » 01 Νοέμ 2007 04:51

dimisthes έγραψε: και γιατι βάζεις $pre .= αντι $pre = αφού θα προσπελαστεί μια φορα το $pre από την if και την while.
den 8a to emfanisei mia fora... alla oses i while epanaliu8i... kai epidi eixa diabasei kapou oti otan kaneis etsi ena komati kodika 8elei ekei teleia... ti na s po... den jero.. alla afou den m dimiourgise pote problima den me enoiaje na to cajo perisotero..
Αγράματος...

dimisthes
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: 20 Νοέμ 2006 13:36

Session problem..

Δημοσίευση από dimisthes » 02 Νοέμ 2007 18:21

στη συγκεκριμένη περίπτωση περιμένεις το query να σου εμφανίσει 1 αποτελεσμα, τα στοιχεία του χρήστη που εχεις καθορίσει πιο πριν. Οπότε η while θα εκτελεστεί μια φορα. Πιο πριν δε θα μπει στην if, αλλα στο else οπότε το $pre θα πάρει την πρώτη του τιμή στην while

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες