Image ανάλογα με το time

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

Image ανάλογα με το time

Δημοσίευση από Basilakis » 02 Νοέμ 2007 15:34

Καλησπέρα,

Προσπαθώ να φτιάξω ένα script με το οποίο να μπορώ να αλάζω μία εικόνα ανάλογα με την server time. ΔΛΔ ασ πούμε ότι απο τισ 7 το ΄πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα να φορτώνει μία είκόνα που έχει όνομα image1.jpg, και μετά για την υπόλοιπη ώρα να φορτώνει κάποια άλλη.
Δεν μπορώ όμως να βγάλω την server time πώς να είναι ίση και πώς να ξεχωρίζει :S

Άβαταρ μέλους
dik_
Δημοσιεύσεις: 476
Εγγραφή: 07 Ιουν 2007 11:28

Image ανάλογα με το time

Δημοσίευση από dik_ » 02 Νοέμ 2007 15:45

Κώδικας: Επιλογή όλων

$t = intval(date("G", time()));
$img = "<img src='image".&#40;&#40;$t >=7 && $t<19&#41; ? "1" &#58; "2"&#41;.".jpg' title=''/>";

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες