Διαφήμιση στο site

Βοήθεια λύσεις και νέα από τον χώρο των open source ή έτοιμων εφαρμογών που έχουν φτιαχτεί με την PHP όπως oscommerce, κ.α.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
heav3n
Δημοσιεύσεις: 93
Εγγραφή: 06 Νοέμ 2007 02:34

Διαφήμιση στο site

Δημοσίευση από heav3n » 06 Νοέμ 2007 02:49

Αρχικά συγνώμη αν έχω ποστάρει σε λάθος section

Έχω ένα phpbb forum και θέλω να βάλω ένα popup παράθυρο που όταν μπένει κάποιος στο site μου να πετάει το παράθυρο με το url που έχω ορίσει.

μπορεί κάποιος να βοηθήσει και αρχικά να μου πει ποιά είναι η main σελίδα στο phpbb forum μου δηλαδή εκεί που μπορώ να προσθέσω κώδικα γιατί είναι λίγο μπέρδεμα..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Άβαταρ μέλους
fiskilis
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 14093
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2003 22:44
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

Διαφήμιση στο site

Δημοσίευση από fiskilis » 06 Νοέμ 2007 09:17

για κανε πιο λιανα αυτο που λες !
δηλαδη ενα popup που θα διαφημιζει καποιο link ?

αυτο το αρχειο σε phpbb forum ειναι το

http://www.todomainsou.xx/forum/templat ... footer.tpl η κατω πλευρα

και

http://www.todomainsou.xx/forum/templat ... header.tpl η πανω πλευρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fiskilis την 06 Νοέμ 2007 10:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Figaro
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2706
Εγγραφή: 08 Φεβ 2004 19:48

Διαφήμιση στο site

Δημοσίευση από Figaro » 06 Νοέμ 2007 10:25

Fiskilis mipws ta evales anapoda ?


heav3n
Δημοσιεύσεις: 93
Εγγραφή: 06 Νοέμ 2007 02:34

Διαφήμιση στο site

Δημοσίευση από heav3n » 06 Νοέμ 2007 11:53

Δηλαδή έστω ότι το site μου είναι το www.mydomain.gr. Κάθε φορά που πάει να μπεί κάποιος θέλω να πετάει pop up με μια διαφήμιση δηλαδή να ανοίγει ένα παράθυρο όπου θα έχει φορτώσει ένα url που έχω ορίσει.

Άβαταρ μέλους
fiskilis
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 14093
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2003 22:44
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

Διαφήμιση στο site

Δημοσίευση από fiskilis » 06 Νοέμ 2007 12:09

τοτε βαλε αυτον τον κωδικα στην σελιδα που ειπαμε
αφου φτιαξεις μια σελιδα advertise.htm και την βαλεις στο root της σελιδας για να ειναι αυτη που θα εμφανιζεται
οι αριθμοι στην τελευταια εντολη λενε το μεγεθος του popup και την θεση του

ετσι ομως θα χασεις πολους επισκεπτες που φευγουν οταν βλεπουν τετοια φενομενα

<script language="JavaScript">
<!--
function na_open_window(name, url, left, top, width, height, toolbar, menubar, statusbar, scrollbar, resizable)
{
toolbar_str = toolbar ? 'yes' : 'no';
menubar_str = menubar ? 'yes' : 'no';
statusbar_str = statusbar ? 'yes' : 'no';
scrollbar_str = scrollbar ? 'yes' : 'no';
resizable_str = resizable ? 'yes' : 'no';
window.open(url, name, 'left='+left+',top='+top+',width='+width+',height='+height+',toolbar='+toolbar_str+',menubar='+menubar_str+',status='+statusbar_str+',scrollbars='+scrollbar_str+',resizable='+resizable_str);
}

// -->
</script>
<body OnLoad="na_open_window('win', 'http://www.mydomain.gr/advertise.htm', 100, 100, 468, 60, 0, 0, 0, 0, 0);">

heav3n
Δημοσιεύσεις: 93
Εγγραφή: 06 Νοέμ 2007 02:34

Διαφήμιση στο site

Δημοσίευση από heav3n » 06 Νοέμ 2007 12:16

Στο advertise.htm τι κώδικα θα έχω μέσα? το url που θέλω να φορτώνει που το βάζω?

και τον κώδικα που μου έδωσες το βάζω εδώ?
http://www.todomainsou.xx/forum/templat ... header.tpl

Άβαταρ μέλους
fiskilis
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 14093
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2003 22:44
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

Διαφήμιση στο site

Δημοσίευση από fiskilis » 06 Νοέμ 2007 12:21

στο advertise.htm θα εχεις το περιεχωμενο που θες να φενεται στο pοpup

ναι τον κωδικα τον βαζεις εκει

heav3n
Δημοσιεύσεις: 93
Εγγραφή: 06 Νοέμ 2007 02:34

Διαφήμιση στο site

Δημοσίευση από heav3n » 06 Νοέμ 2007 12:24

τι εννοείς το περιεχόμενο? απλά θέλω να φορτώνει μέσα στο pop up μια άλλη σελίδα.
πχ. μόλις μπαίνουν στο site μου να πετάγεται το pop up και να έχει φορτώσει τη σελίδα www.google.gr

Άβαταρ μέλους
fiskilis
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 14093
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2003 22:44
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

Διαφήμιση στο site

Δημοσίευση από fiskilis » 06 Νοέμ 2007 12:33

τοτε βαλε αυτο αν θες παραδειγμα να ανοιγει το google
<script language="JavaScript">
<!--
function na_open_window(name, url, left, top, width, height, toolbar, menubar, statusbar, scrollbar, resizable)
{
toolbar_str = toolbar ? 'yes' : 'yes';
menubar_str = menubar ? 'yes' : 'yes';
statusbar_str = statusbar ? 'yes' : 'yes';
scrollbar_str = scrollbar ? 'yes' : 'yes';
resizable_str = resizable ? 'yes' : 'yes';
window.open(url, name, 'left='+left+',top='+top+',width='+width+',height='+height+',toolbar='+toolbar_str+',menubar='+menubar_str+',status='+statusbar_str+',scrollbars='+scrollbar_str+',resizable='+resizable_str);
}

// -->
</script>

<body OnLoad="na_open_window('win', 'http://www.google.gr', 0, 0, 800, 600, 0, 0, 0, 0, 0);">

heav3n
Δημοσιεύσεις: 93
Εγγραφή: 06 Νοέμ 2007 02:34

Διαφήμιση στο site

Δημοσίευση από heav3n » 06 Νοέμ 2007 12:47

Έβαλα τον κώδικα αυτόν μέσα στο /forum/templates/subSilver/overall_header.tpl

μέσα στο <head>

αλλά δεν βγάζει το pop up. Έχω κάνει κάτι λάθος?


heav3n
Δημοσιεύσεις: 93
Εγγραφή: 06 Νοέμ 2007 02:34

Διαφήμιση στο site

Δημοσίευση από heav3n » 06 Νοέμ 2007 13:09

Δεν γίνεται τπτ. Όχι δεν έχω pop up blocker. Σίγουρα αυτή είναι η main ενός phpbb forum?
Δοκίμασα τον κώδικα στη κορυφή του head πάνω από το head κάτω παντού αλλά και πάλι τπτ.

το <body onload...> μήπως δεν μπαίνει μαζί με το υπόλοιπο script Και πρέπει κάπου αλλού?

heav3n
Δημοσιεύσεις: 93
Εγγραφή: 06 Νοέμ 2007 02:34

Διαφήμιση στο site

Δημοσίευση από heav3n » 06 Νοέμ 2007 13:23

το έκανα ευχαριστώ πολύ. Να ρωτίσω κάτι ακόμα. Μπορεί να είναι pop under? Δηλαδή να πετάγεται απο πίσω κ όχι μπροστά απο τη σελίδα μου?


Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP έτοιμες εφαρμογές”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης