Διαφήμιση στο site

Βοήθεια λύσεις και νέα από τον χώρο των open source ή έτοιμων εφαρμογών που έχουν φτιαχτεί με την PHP όπως oscommerce, κ.α.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
heav3n
Δημοσιεύσεις: 93
Εγγραφή: 06 Νοέμ 2007 02:34

Διαφήμιση στο site

Δημοσίευση από heav3n » 06 Νοέμ 2007 13:46

γιατί έτσι το πετάει σε κάθε σελίδα του site μου που μπένει κάποιος. Αν είναι από πίσω θα το δει όταν κλείσει το site μου και έτσι δεν θα είναι ενοχλητικό

heav3n
Δημοσιεύσεις: 93
Εγγραφή: 06 Νοέμ 2007 02:34

Διαφήμιση στο site

Δημοσίευση από heav3n » 06 Νοέμ 2007 18:54

εκτός απτο fouter μπορώ να βάλω τον κώδικα κάπου αλλού? γιατί το πετάει σε όλες τις σελίδες τώρα. Εγώ θέλω στην κεντρική να το βγάζει το pop up την 1η φορά που μπαίνει στο site μου και όχι συνέχεια

Άβαταρ μέλους
fiskilis
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 14093
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2003 22:44
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

Διαφήμιση στο site

Δημοσίευση από fiskilis » 06 Νοέμ 2007 19:21

Λοιπον δοκιμασε αυτον τον κωδικα
φυσιολογικα θα φορτωνει μια φορα την ημερα στον καθενα ενα popup στο πισω μερος της σελιδας και οχι μπροστα

Κώδικας: Επιλογή όλων

<HTML>
 <HEAD>
  <TITLE>Demo Frameless Pop-Under Banner, ONE PER DAY</TITLE>
    
  <Script Language=JavaScript Type="Text/JavaScript">
  <!-- Hide Script from old browsers
    
  // Made with Dyro Pop Maker Pro 1.0
  // http&#58;//www.Dyro.Biz
  // Come and get free products &#58;&#41; 
    
  var expDays = 1; 

  function GetCookie &#40;name&#41; &#123;
   var arg = name + "=";
   var alen = arg.length;
   var clen = document.cookie.length;
   var i = 0;
   while &#40;i < clen&#41; &#123;
    var j = i + alen;
    if &#40;document.cookie.substring&#40;i, j&#41; == arg&#41;
    return getCookieVal &#40;j&#41;;
    i = document.cookie.indexOf&#40;" ", i&#41; + 1;
    if &#40;i == 0&#41; break;
   &#125;
   return null;
  &#125;

  function SetCookie &#40;name, value&#41; &#123;
   var argv = SetCookie.arguments;
   var argc = SetCookie.arguments.length;
   var expires = &#40;argc > 2&#41; ? argv&#91;2&#93; &#58; null;
   var path = &#40;argc > 3&#41; ? argv&#91;3&#93; &#58; null;
   var domain = &#40;argc > 4&#41; ? argv&#91;4&#93; &#58; null;
   var secure = &#40;argc > 5&#41; ? argv&#91;5&#93; &#58; false;
   document.cookie = name + "=" + escape &#40;value&#41; +
   &#40;&#40;expires == null&#41; ? "" &#58; &#40;"; expires=" + expires.toGMTString&#40;&#41;&#41;&#41; +
   &#40;&#40;path == null&#41; ? "" &#58; &#40;"; path=" + path&#41;&#41; +
   &#40;&#40;domain == null&#41; ? "" &#58; &#40;"; domain=" + domain&#41;&#41; +
   &#40;&#40;secure == true&#41; ? "; secure" &#58; ""&#41;;
  &#125;

  function DeleteCookie &#40;name&#41; &#123;
   var exp = new Date&#40;&#41;;
   exp.setTime &#40;exp.getTime&#40;&#41; - 1&#41;;
   var cval = GetCookie &#40;name&#41;;
   document.cookie = name + "=" + cval + "; expires=" + exp.toGMTString&#40;&#41;;
  &#125;
  var exp = new Date&#40;&#41;;
  exp.setTime&#40;exp.getTime&#40;&#41; + &#40;expDays*24*60*60*1000&#41;&#41;;

  function getCookieVal&#40;offset&#41; &#123;
  var endstr = document.cookie.indexOf &#40;";", offset&#41;;
  if &#40;endstr == -1&#41;
  endstr = document.cookie.length;
  return unescape&#40;document.cookie.substring&#40;offset, endstr&#41;&#41;;
 &#125;
     function PopWindow_D001&#40;url_pop&#41;
     &#123;
     var popwidth=800;
     var popheight=600;
     var popleft=100;
     var poptop=100;
     
     var count = GetCookie&#40;'PopWindowD001'&#41;;
     if &#40;count == null&#41; &#123;
      count=1;
      SetCookie&#40;'PopWindowD001', count, exp&#41;;
      
      DyroBiz_D001=window.open&#40;url_pop,'DyroBiz',
                                      'toolbar=yes,status=yes,menubar=yes,location=yes,directories=yes,resizable=yes,scrollbars=yes,width='+ popwidth+',height='+ popheight+',left='+ popleft+',top='+ poptop&#41;;
      DyroBiz_D001.blur&#40;&#41;;
      &#125;
      else &#123;
      count++;
      SetCookie&#40;'PopWindowD001', count, exp&#41;;
      &#125;
     &#125;
     
     
  // End hiding script from old bworsers -->   
  </Script>
 </HEAD>
     
 <BODY onLoad="PopWindow_D001&#40;'http&#58;//www.google.gr'&#41;">
 </BODY>
     
</HTML>

heav3n
Δημοσιεύσεις: 93
Εγγραφή: 06 Νοέμ 2007 02:34

Διαφήμιση στο site

Δημοσίευση από heav3n » 06 Νοέμ 2007 19:30

σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου αλλά αυτό απο ότι κατάλαβα βάζει κάποιο cookie στο pc εγώ θέλω κάθε φορά που μπαίνει κάποιος στο site να το πετάει. Έτσι δν το πετάει αν κάποιος απτο ίδιο pc ξαναμπεί,σωστά?. δηλαδή θέλω να το πετάει κάθε φορά που μπαίνει κάποιος στην κεντρική. Μπορώ να βάλω τον παλιό κώδικα κάπου αλλού? και όχι στο footer?

Άβαταρ μέλους
fiskilis
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 14093
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2003 22:44
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

Διαφήμιση στο site

Δημοσίευση από fiskilis » 06 Νοέμ 2007 19:40

το τελευταιο πετα ενα popup μονο μια φορα την ημερα σε καθε χρηστη που μπαινει

αν μπει την ιδια μερα δεν θα το βγαλει

αν μπει την αλλη μερα θα το βγαλει

heav3n
Δημοσιεύσεις: 93
Εγγραφή: 06 Νοέμ 2007 02:34

Διαφήμιση στο site

Δημοσίευση από heav3n » 06 Νοέμ 2007 19:50

αν αλλάξει ip και μπεί θα του το πετάξει? θέλω να το πετάει πάλι


heav3n
Δημοσιεύσεις: 93
Εγγραφή: 06 Νοέμ 2007 02:34

Διαφήμιση στο site

Δημοσίευση από heav3n » 06 Νοέμ 2007 20:14

αντί για το header δεν μπορώ να το βάλω κάπου αλλού για να το φορτώνει στην κεντρική μόνο?μέσα στο template έχει και ένα που λέει index.htm και διάφορα άλλα

heav3n
Δημοσιεύσεις: 93
Εγγραφή: 06 Νοέμ 2007 02:34

Διαφήμιση στο site

Δημοσίευση από heav3n » 07 Νοέμ 2007 17:20

Κάποιος άλλος που να μπορεί να βοηθήσει? Δλδ αντί να έχω τον κώδικα για το pop up στο overall header.tpl και να βγαίνει κάθε φορά που φορτώνει μια σελίδα του site το οποίο είναι ενοχλητικό, γίνεται να βάλω τον κώδικα κάπου αλλού ώστε να φορτώνει στην κεντρική σελίδα του forum μόνο? εκεί που είναι όλες οι κατηγορίες δλδ?
είναι phpbb το forum

ευχαριστώ

heav3n
Δημοσιεύσεις: 93
Εγγραφή: 06 Νοέμ 2007 02:34

Διαφήμιση στο site

Δημοσίευση από heav3n » 08 Νοέμ 2007 20:36

τελικά δεν γίνεται τπτ παιδιά? Δεν ξέρει κάνεις άλλος? thx

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27622
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

Διαφήμιση στο site

Δημοσίευση από cordis » 08 Νοέμ 2007 20:41

header έχεις μόνο στο overall_header.tpl
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

heav3n
Δημοσιεύσεις: 93
Εγγραφή: 06 Νοέμ 2007 02:34

Διαφήμιση στο site

Δημοσίευση από heav3n » 08 Νοέμ 2007 23:14

Δεν έχει δηλαδή πουθενά αλλού να βάλω τον κώδικα? απαραίτητα σε header πρέπει?
Απλά θέλω να ναι στην κεντρική σελίδα του forum το pop up

heav3n
Δημοσιεύσεις: 93
Εγγραφή: 06 Νοέμ 2007 02:34

Διαφήμιση στο site

Δημοσίευση από heav3n » 11 Νοέμ 2007 20:23

Μπορώ αντί για Pop up να κάνω embeded μια σελίδα να φορτώνει καθώς surfarei κανείς στο forum? να φορτώνει ένα url δηλαδή?πχ ένα τετράγωνο μέσα στη σελίδα του forum και να φορτώνει 1 url?

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP έτοιμες εφαρμογές”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες