pos sindeo ms access se jsp?

Συζητήσεις για την Java

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
equilibrium1984
Δημοσιεύσεις: 22
Εγγραφή: 21 Μαρ 2006 03:51

pos sindeo ms access se jsp?

Δημοσίευση από equilibrium1984 » 06 Νοέμ 2007 20:42

kalispera.
exo mia selida jsp kai thelo na enoso mia mikri basi dedomenon ms access se aftin.
diabasa arketa tutorials alla kollao kapou pou mallon einai diko mou lathos.
otan kano add driver sto system administration mou zitaei na balo username kai password. oti bazo mou petaei error kai den mporo na sinexiso.
xrisimopio netbeans, tomcat.
kapoia idea paidia?

Άβαταρ μέλους
cherouvim
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3137
Εγγραφή: 13 Ιούλ 2005 22:56
Τοποθεσία: Athens, Greece
Επικοινωνία:

pos sindeo ms access se jsp?

Δημοσίευση από cherouvim » 09 Νοέμ 2007 09:11

Πριν πολλά χρόνια το είχα κάνει έτσι:

Κώδικας: Επιλογή όλων

String URL = "jdbc:odbc:DRIVER={Microsoft Access Driver (*.mdb)};DBQ="c:/catalogue.mdb";
Class.forName("sun.jdbc.odbc.JdbcOdbcDriver");
Connection connection = DriverManager.getConnection(URL);
http://blog.taragana.com/index.php/arch ... from-jdbc/
http://forum.java.sun.com/thread.jspa?t ... ID=4504795
http://database.ittoolbox.com/documents ... -java-2136

dimis283
Δημοσιεύσεις: 118
Εγγραφή: 12 Ιουν 2006 00:53

pos sindeo ms access se jsp?

Δημοσίευση από dimis283 » 11 Νοέμ 2007 20:35

Όταν λες system administration που εννοείς στο netbeans?
Από ότι θυμάμαι αν χρησιμοποιείς το JDBC:ODBC driver το έχει ενσωματωμένο και αν δεν έχεις user και password απλά τα αφήνεις κενά (στο add connection η κάτι τέτοιο) όπως και στο odbc των windows.
Γιατί κάνεις το πρόγραμμα?
Καλύτερα να χρησιμοποιήσεις αν είναι άλλο driver από την γέφυρα και ίσως άλλη βάση από την access.
Εγώ για Java χρησιμοποιώ την h2 - http://www.h2database.com/

Άβαταρ μέλους
cherouvim
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3137
Εγγραφή: 13 Ιούλ 2005 22:56
Τοποθεσία: Athens, Greece
Επικοινωνία:

pos sindeo ms access se jsp?

Δημοσίευση από cherouvim » 12 Νοέμ 2007 01:47

dimis283 έγραψε:Εγώ για Java χρησιμοποιώ την h2 - http://www.h2database.com/
Για in-memory database προτείνω http://hsqldb.org/

Απάντηση

Επιστροφή στο “Java”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες