Απόκρυψη κώδικα

Από που να ξεκινήσω; Που θα βρω; κ.α. γενικές ερωτήσεις για την δημιουργία μιας ιστοσελίδας.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Deathdealer
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 20 Απρ 2006 00:54

Απόκρυψη κώδικα

Δημοσίευση από Deathdealer » 07 Νοέμ 2007 12:12

Γειά σας... Θα ήθελα ένα tip, θα έχετε δεί οτι σε μεροικές σελίδες όταν πάμε "προβολή"(view) είναι απενεργοποιημένη η εντολή "προέλευση"(source) ή όταν πατάμε δεν εμφανίζεται τίποτα από εκει που περιμένουμε με χαρά να δούμε τον κώδικα της σελίδας. Θα ήθελα να μου πείτε πως γίνεται αυτό? Ευχαριστώ!


Deathdealer
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 20 Απρ 2006 00:54

Απόκρυψη κώδικα

Δημοσίευση από Deathdealer » 10 Νοέμ 2007 22:44

Αρκετά καλό φίλε μου αλλά δεν είναι αυτό που ψάχνω... με το app αυτό απλά κάνεις encrypt html και έχω και εγώ ένα τέτοιο αλλά από εκεί που η σελίδα είναι 28kb μου την κάνει 37kb και δεν λέει... αυτό που έψαχνα είναι ένα script που να απενεργοποιεί την εντολή " προέλευση" (source) δοκίμασε να το κάνεις στη freestuff να δείς τι εννοώ! Ευχαριστώ πάντος για το add!

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27616
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

Απόκρυψη κώδικα

Δημοσίευση από cordis » 10 Νοέμ 2007 23:54

μια χαρά δουλεύει στο fs αυτό που λες, γιατί είναι ανούσιο να προσπαθείς να το απενεργοποιήσεις, μιας και υπάρχει και το save as... καθός και ο κατάλογος (directory) στο file system με όλες τις σελίδες που έχεις επισκεφτεί και μπορείς να τις κάνεις edit.
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

emphasy
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 4303
Εγγραφή: 16 Ιαν 2005 10:31

Απόκρυψη κώδικα

Δημοσίευση από emphasy » 11 Νοέμ 2007 01:46

Εδώ ο κ.Zeldman (zeldman.com) δεν έχει... εκτός και αν γράφεις με χρυσό font :P

^^ cordis +1~ Ανούσιο όπως και η απενεργοποίηση του δεξί click...

Άβαταρ μέλους
skeftomilos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 2888
Εγγραφή: 07 Ιαν 2005 07:22
Τοποθεσία: Αθήνα

Απόκρυψη κώδικα

Δημοσίευση από skeftomilos » 11 Νοέμ 2007 03:24

Deathdealer δεν υπάρχει τέτοιο script που ψάχνεις. Αν μερικές φορές βλέπεις απενεργοποιημένο το View Source είναι μάλλον θέμα browser (tip -> χρησιμοποίησε Firefox ή Opera), ενώ αν βλέπεις κενό είναι γιατί υπάρχουν κενές γραμμές στη αρχή του κώδικα. Scroll down to the rescue.
The pure and simple truth is rarely pure and never simple. Ο μη νους δε σκέπτεται μη σκέψεις για το τίποτα.

Deathdealer
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 20 Απρ 2006 00:54

Απόκρυψη κώδικα

Δημοσίευση από Deathdealer » 11 Νοέμ 2007 22:32

Cordis χρεισημοποιώ Explorer 7 σε vista αλλα στη fs ούτε το view-source μου εμφανίζει κάτι ούτε και αποθήκευση υπάρχει! Δεν έχω δοκιμάσει με άλλον browser και δεν ξέρω... Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ πλέον είναι η εταιρία που κάνει hosting μήπως δηλαδή απενεργοποιήτε μέσω της εταιρίας! Δεν ασχολούμε πολύ καιρο με web design και δεν ξέρω πολλά! Ευχαριστώ πολύ που ασχοληθήκατε! By the way το fs είναι υπέροχο και με βοήθησε πάρα πολύ! Να'σται καλά και πάλι ευχαριστώ!

Άβαταρ μέλους
Hermeia
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 987
Εγγραφή: 02 Αύγ 2004 00:14
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Απόκρυψη κώδικα

Δημοσίευση από Hermeia » 12 Νοέμ 2007 05:08

δοκιμασε δεξί κλικ.

με vista & ΙΕ7, μια χαρά μου δείχνει 'προβολή προέλευσης' κι εδώ ..


υπάρχει κάποιο σκριπτάκι που κλειδώνει το δεξί κλικ, (free Νομιζω) αλλα όπως είπαν οι προηγούμενοι, υπάρχει πάντα κι η αποθήκευση
Hermeia the InfoSharer
Η Γνώση είναι Δύναμη
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
p_pan
Δημοσιεύσεις: 1248
Εγγραφή: 11 Φεβ 2007 20:45
Τοποθεσία: Άστεγος!

Απόκρυψη κώδικα

Δημοσίευση από p_pan » 12 Νοέμ 2007 05:58

mou fenete ligo api8ano na min s emfanizei source!!!!! enas filos m exei vista me ton ie7 kai mia xara tou to emfanizei...

kai oso afora... to deji klik... (etsi gt eimai kai hacker... xaxaxa) esc mazi me deji klik kai epsase to trelo klidoma tou deji klik....

po oute na to skeutomai den 8elo... ka8e fora pou kaneis deji klik na emfanizete to enoxlitiko alert box me ton enoxlitiko tou hxo... glinnn..... sou spaei ta neura...

E L E O S ! ! !
Αγράματος...

Άβαταρ μέλους
Alice_Cooper
Δημοσιεύσεις: 1947
Εγγραφή: 11 Μάιος 2007 00:33
Τοποθεσία: Ioannina
Επικοινωνία:

Απόκρυψη κώδικα

Δημοσίευση από Alice_Cooper » 12 Νοέμ 2007 11:49

Deathdealer έγραψε:Cordis χρεισημοποιώ Explorer 7 σε vista αλλα στη fs ούτε το view-source μου εμφανίζει κάτι ούτε και αποθήκευση υπάρχει! Δεν έχω δοκιμάσει με άλλον browser και δεν ξέρω... Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ πλέον είναι η εταιρία που κάνει hosting μήπως δηλαδή απενεργοποιήτε μέσω της εταιρίας! Δεν ασχολούμε πολύ καιρο με web design και δεν ξέρω πολλά! Ευχαριστώ πολύ που ασχοληθήκατε! By the way το fs είναι υπέροχο και με βοήθησε πάρα πολύ! Να'σται καλά και πάλι ευχαριστώ!
afto me tin etairia nop... den stekei ....
dokimase ctrl+s gia to save as....

Deathdealer
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 20 Απρ 2006 00:54

Απόκρυψη κώδικα

Δημοσίευση από Deathdealer » 22 Νοέμ 2007 19:01

deite ligaki edw... den exei energopoihmeno to save kai me ton idio tropo den exw kai view source enw apo alla pc poy dokimasa ola leitoyrgoun kanonika... den xerw ti trexei paidia... kai den moy to kanei mono stin fs alla kai se polles alles selides...anyway afoy den yparxei kati sta yp opsi sas den peirazei, tha xreisimopoihsw kati se encrypt! eyxaristw poly pantos...cu!!!!!!
Συνημμένα
image.jpg

Άβαταρ μέλους
Alice_Cooper
Δημοσιεύσεις: 1947
Εγγραφή: 11 Μάιος 2007 00:33
Τοποθεσία: Ioannina
Επικοινωνία:

Απόκρυψη κώδικα

Δημοσίευση από Alice_Cooper » 22 Νοέμ 2007 20:03

xmm yparxoun diaforoi tropo alla den pianoun pantou ....
kai opou poianoun yparxoi tropos na tous akyroseis ... opote einai anousio .....

afto sou leme parapano.....
aftos pou den kserei den tha parei code ...
etc ki alios ti na ton kanei ... aftos pou kserei tha parei oti thelei

Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

Απόκρυψη κώδικα

Δημοσίευση από dva_dev » 23 Νοέμ 2007 00:46

Deathdealer το πιο απλό που μπορείς να κάνεις για να δείς τον html κώδικα είναι να ανοίξεις το notepad και να πας στο μενού File | Open και στο filename να δώσεις το url της σελίδας που θέλεις (π.χ. http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=32213)

xrisvol

Απόκρυψη κώδικα

Δημοσίευση από xrisvol » 09 Φεβ 2009 16:19

Φίλε μου
για να απεργοποιήσεις το δεξί κλικ, για δοκίμασε το παρακάτω script


<script language=JavaScript>
<!--

var message="No !!! H Κλοπή απαγορεύεται !!! - ή βάλε δικό σου μήνυμα εδώ";

///////////////////////////////////
function clickIE4(){
if (event.button==2){
alert(message);
return false;
}
}

function clickNS4(e){
if (document.layers||document.getElementById&&!document.all){
if (e.which==2||e.which==3){
alert(message);
return false;
}
}
}

if (document.layers){
document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN);
document.onmousedown=clickNS4;
}
else if (document.all&&!document.getElementById){
document.onmousedown=clickIE4;
}

document.oncontextmenu=new Function("alert(message);return false")

// -->
</script>


Ελπίζω να βοήθησα

Άβαταρ μέλους
manolism
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 6652
Εγγραφή: 25 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: Wild West
Επικοινωνία:

Απόκρυψη κώδικα

Δημοσίευση από manolism » 09 Φεβ 2009 16:28

Αν θέλεις σταμάτα να αναπαράγεις τον ίδιο κώδικα σε ότι post βρεις μπροστά σου. Δεν βοηθάς κανένα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικές ερωτήσεις κατασκευής ιστοσελίδων”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες