Time

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
p_pan
Δημοσιεύσεις: 1248
Εγγραφή: 11 Φεβ 2007 20:45
Τοποθεσία: Άστεγος!

Time

Δημοσίευση από p_pan » 12 Νοέμ 2007 01:56

hello

se ena table p exo ftiajei exo dei stiles pou h mia apo8ikeuei tin hmerominia tis eggrafis kai h alli tin ora... to problima mou einai oti o server einai stin ellada kai opote einai +2 ores apo to londino... kai ego tin ora tin perno meso tis entolis:

Κώδικας: Επιλογή όλων

$mytime = gmstrftime("%X",time());
jerei kanenas pos mporo na allajo kai tin ora kai na tin kano +2 apo londino???????

h kapoia allh entoli pou na epistrefi tin ora.???? omos se morfi opos auth...

euxaristo...
Αγράματος...

Άβαταρ μέλους
dik_
Δημοσιεύσεις: 476
Εγγραφή: 07 Ιουν 2007 11:28

Time

Δημοσίευση από dik_ » 12 Νοέμ 2007 02:28

Κώδικας: Επιλογή όλων

$mytime = gmstrftime("%X",time()+7200);
αν κατάλαβα καλά τι θέλεις...

Άβαταρ μέλους
p_pan
Δημοσιεύσεις: 1248
Εγγραφή: 11 Φεβ 2007 20:45
Τοποθεσία: Άστεγος!

Time

Δημοσίευση από p_pan » 12 Νοέμ 2007 05:49

auto akribos ecaxna.. euxaristo...
Αγράματος...

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες