flash - index - Internet Explorer Information Bar

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
giwrgos85
Δημοσιεύσεις: 33
Εγγραφή: 12 Οκτ 2007 19:39

flash - index - Internet Explorer Information Bar

Δημοσίευση από giwrgos85 » 12 Νοέμ 2007 19:45

uparxei tropos to flashaki pou iparxei ws intro stin index page na
"perasei" to Internet Explorer Information Bar kai na emfanistei amesws xwris na
patisoume allow blocked content????

sas euxaristw :)

giwrgos

giwrgos85
Δημοσιεύσεις: 33
Εγγραφή: 12 Οκτ 2007 19:39

flash - index - Internet Explorer Information Bar

Δημοσίευση από giwrgos85 » 16 Νοέμ 2007 17:23

kaneis.. :( ??

id12586
στις καρδιές μας
Δημοσιεύσεις: 8387
Εγγραφή: 23 Ιουν 2003 23:28
Τοποθεσία: Far away
Επικοινωνία:

flash - index - Internet Explorer Information Bar

Δημοσίευση από id12586 » 16 Νοέμ 2007 18:04

Έχει συζητηθεί στο παρελθόν αλλά δεν μπορώ να το βρώ. :hammer: :(

Ξέρουμε ότι οφείλεται στο SP2 και θυμάμαι ότι είχε να κάνει με ένα patent της Adobe.
Μονο αυτό μπόρεσα να βρώ για την ώρα:
http://www.freestuff.gr/forums/viewtopi ... ar&t=21111

edit:

Εδώ μπορείς να μάθεις πως λύνεται (εξωτερικό λινκ)
Εδώ που οφείλεται (wiki link)
http://www.freestuff.gr/forums/viewtopi ... 562#269562
Chris at your Services
ΕικόναSacame de Aqui

giwrgos85
Δημοσιεύσεις: 33
Εγγραφή: 12 Οκτ 2007 19:39

flash - index - Internet Explorer Information Bar

Δημοσίευση από giwrgos85 » 16 Νοέμ 2007 19:20

akolouthw akrivws auto pou dinei ws lisi sto e3wteriko link pou mou edwses:

alla kai pali ta idia kanei..
mallon kati de kanw swsta...
sou parathetw akrivws ti exei to object sti dikia mou html selida:

<td><object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shoc ... n=7,0,19,0" width="720" height="90">
<param name="movie" value="intro_3-1.swf">
<param name="quality" value="high">
<embed src="intro_3-1.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="720" height="90"></embed>
</object></td>


ton kwdika pou na ton kanw paste??
<script type="text/javascript" src="fixit.js"></script>

i prepei na antikataastisw kai kati sto js??
theObjects = document.getElementsByTagName("object");
for (var i = 0; i < theObjects.length; i++) {
theObjects.outerHTML = theObjects.outerHTML;
}


mipws kapoios mporei na me voithisei???

euxwristw

giwrgos

Άβαταρ μέλους
Alice_Cooper
Δημοσιεύσεις: 1947
Εγγραφή: 11 Μάιος 2007 00:33
Τοποθεσία: Ioannina
Επικοινωνία:

flash - index - Internet Explorer Information Bar

Δημοσίευση από Alice_Cooper » 17 Νοέμ 2007 01:35

sto js den thelei alagh ... kai to

Κώδικας: Επιλογή όλων

<script type="text/javascript" src="fixit.js"></script>
mpenei akrivos kato apo to telefteo flasaki pou exei valei sthn page

giwrgos85
Δημοσιεύσεις: 33
Εγγραφή: 12 Οκτ 2007 19:39

flash - index - Internet Explorer Information Bar

Δημοσίευση από giwrgos85 » 17 Νοέμ 2007 10:19

Alice_Cooper έγραψε:sto js den thelei alagh ... kai to

Κώδικας: Επιλογή όλων

<script type="text/javascript" src="fixit.js"></script>
mpenei akrivos kato apo to telefteo flasaki pou exei valei sthn page
den ..den pianei gmt.. :(
vazw to script anamesa sto </object></td> tipota..
to vazw amesws meta prin to </tr> ..pali tipota..
to vazw prin apo to </object> ..tipota. :(

Άβαταρ μέλους
Alice_Cooper
Δημοσιεύσεις: 1947
Εγγραφή: 11 Μάιος 2007 00:33
Τοποθεσία: Ioannina
Επικοινωνία:

flash - index - Internet Explorer Information Bar

Δημοσίευση από Alice_Cooper » 17 Νοέμ 2007 10:47

amesos meta to </object> dokimases???

Άβαταρ μέλους
dimsis
Reporter
Δημοσιεύσεις: 7994
Εγγραφή: 25 Ιούλ 2001 03:00

flash - index - Internet Explorer Information Bar

Δημοσίευση από dimsis » 17 Νοέμ 2007 10:51

Δοκίμασε με το SWFObject
http://blog.deconcept.com/

giwrgos85
Δημοσιεύσεις: 33
Εγγραφή: 12 Οκτ 2007 19:39

flash - index - Internet Explorer Information Bar

Δημοσίευση από giwrgos85 » 17 Νοέμ 2007 11:30

Alice_Cooper έγραψε:amesos meta to </object> dokimases???
dokimasa.
meta to </object> kai prin to </td>
tipota.. kai einai toso xali na vgainei to block...

Άβαταρ μέλους
Alice_Cooper
Δημοσιεύσεις: 1947
Εγγραφή: 11 Μάιος 2007 00:33
Τοποθεσία: Ioannina
Επικοινωνία:

flash - index - Internet Explorer Information Bar

Δημοσίευση από Alice_Cooper » 17 Νοέμ 2007 11:50

exeis valei kai to fixit.js ston idio fakelo etc?

giwrgos85
Δημοσιεύσεις: 33
Εγγραφή: 12 Οκτ 2007 19:39

flash - index - Internet Explorer Information Bar

Δημοσίευση από giwrgos85 » 17 Νοέμ 2007 11:54

:-? ..nai

giwrgos85
Δημοσιεύσεις: 33
Εγγραφή: 12 Οκτ 2007 19:39

flash - index - Internet Explorer Information Bar

Δημοσίευση από giwrgos85 » 17 Νοέμ 2007 11:58

...

giwrgos85
Δημοσιεύσεις: 33
Εγγραφή: 12 Οκτ 2007 19:39

flash - index - Internet Explorer Information Bar

Δημοσίευση από giwrgos85 » 17 Νοέμ 2007 12:12

aaa.. mipws prepei gia na leitourgisei to kolpaki :) na to upload ston server?
giati to dokimazw sto disk mou...

giwrgos85
Δημοσιεύσεις: 33
Εγγραφή: 12 Οκτ 2007 19:39

flash - index - Internet Explorer Information Bar

Δημοσίευση από giwrgos85 » 17 Νοέμ 2007 12:18

;)
auto itan!! opote leitourgei mono otan einai upload ston server!
maaaaalista!! (monos mou ta lew monos mou ta akouw :lol: )

id12586
στις καρδιές μας
Δημοσιεύσεις: 8387
Εγγραφή: 23 Ιουν 2003 23:28
Τοποθεσία: Far away
Επικοινωνία:

flash - index - Internet Explorer Information Bar

Δημοσίευση από id12586 » 17 Νοέμ 2007 14:54

:victory:
Chris at your Services
ΕικόναSacame de Aqui

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες