format se vista

Προβλήματα που αντιμετωπίζουμε χρησιμοποιώντας κάποια από τις συσκευές που απαρτίζουν τους Η/Υ μας.

Συντονιστές: Super-Moderators, Software & Hardware Moderators

Απάντηση
demi
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 13 Νοέμ 2007 10:35

format se vista

Δημοσίευση από demi » 13 Νοέμ 2007 12:41

format se vista kai eggatastash xp

Άβαταρ μέλους
Connor MacLeod
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 13372
Εγγραφή: 07 Φεβ 2005 13:36
Τοποθεσία: Κοζάνη
Επικοινωνία:

format se vista

Δημοσίευση από Connor MacLeod » 13 Νοέμ 2007 12:45

Nai εχεις δικιο!
Κανε φορματ και μετα ξαναβάλε windows.ιστερα απο αυτο, ξανα κάνε φορματ και ξαναβάλε τα windows seven ή τα Home server.
Meizu MX5(5.5"/8Core/3GB/32GB/Sony IMX220 20.7MP)
PC 27'' (3770@3.4/16GB/560SE/500GB SATA3/650W S12G)
Mac mini (2.5GHz/8GB/6630/90GB GorsairGT)

Άβαταρ μέλους
deninho
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 7066
Εγγραφή: 17 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: σ'άλλη διάσταση
Επικοινωνία:

format se vista

Δημοσίευση από deninho » 13 Νοέμ 2007 14:08

Εχμ... τι ήθελες να πεις με αυτό το ποστ Δήμητρα; Πως να κάνεις φορματ σε σκληρό που έχει ήδη Vista, για να περάσεις τα XP?

The Boss
Δημοσιεύσεις: 66
Εγγραφή: 27 Σεπ 2007 22:58

format se vista

Δημοσίευση από The Boss » 27 Νοέμ 2007 02:31

οχι όχι ,δε θέλει να ρωτήσει κάτι. 8)

Άβαταρ μέλους
devilfw
Δημοσιεύσεις: 1099
Εγγραφή: 16 Οκτ 2005 11:02
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

format se vista

Δημοσίευση από devilfw » 06 Δεκ 2007 16:54

παντως αν θελουμε να βγαλουμε τα svista και να βαλουμε xp τι κανουμε; εχω λαπτοπ με svista και μου ειπε ο πωλητης πως δε γινεται να βαλω xp αλλα και αν τα βαλω δε θα λειτουργουν καλα......

Άβαταρ μέλους
deninho
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 7066
Εγγραφή: 17 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: σ'άλλη διάσταση
Επικοινωνία:

format se vista

Δημοσίευση από deninho » 06 Δεκ 2007 17:09

κάνεις boot με το cd των xp, ξεκινάς διαδικασία εγκατάστασης, κάνεις format στο σκληρό, και συνεχίζεις κανονικά την εγκατάσταση...

ΥΓ Επειδή μου ήρθε μια φλασιά τώρα, ότι μπορεί να μη σε αφήνει να κάνεις boot με το cd των XP, μπορείς τη διαδικασία του ferma να την κάνεις με το διβιδί των Vista, μετά να κάνεις ένα reboot και να βάλεις το cd των XP :wink:

Άβαταρ μέλους
devilfw
Δημοσιεύσεις: 1099
Εγγραφή: 16 Οκτ 2005 11:02
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

format se vista

Δημοσίευση από devilfw » 06 Δεκ 2007 19:51

ναι λογικα ετσι γινεται..... και γω αυτο νομιζω οτι δε θα με αφησει με τα χρ αλλα θα το προσπαθησω. εχει πλακα να μην αναγνωριζει καμια συσκευη και να τρεχω μετα.....

Άβαταρ μέλους
deninho
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 7066
Εγγραφή: 17 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: σ'άλλη διάσταση
Επικοινωνία:

format se vista

Δημοσίευση από deninho » 06 Δεκ 2007 20:04

θα έχεις πρόβλημα με τις συσκευές και τους drivers, όχι με το αν θα σε αφήσει... Δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπορείς να περάσεις τα XP

simosz
Δημοσιεύσεις: 558
Εγγραφή: 29 Ιαν 2005 03:33
Τοποθεσία: Βόλος
Επικοινωνία:

format se vista

Δημοσίευση από simosz » 06 Δεκ 2007 20:40

προσφατα εβαλα τα xp σε laptop fujitsu siemens οπου ειχε τα vista.ολα εγιναν κανονικα μονο που στο cd με τους drivers που ειχε ο φορητος ειχε τους drivers μονο για vista και ετσι αναγκαστηκα να κατεβασω καινουργιους απο το net!!κατα τα αλλα ομως κανενα προβλημα...!!!
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
devilfw
Δημοσιεύσεις: 1099
Εγγραφή: 16 Οκτ 2005 11:02
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

format se vista

Δημοσίευση από devilfw » 06 Δεκ 2007 20:44

ναι ε? αντε να το δοκιμασω... καλη τυχη λεμε... ευχαριστω

Άβαταρ μέλους
deninho
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 7066
Εγγραφή: 17 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: σ'άλλη διάσταση
Επικοινωνία:

format se vista

Δημοσίευση από deninho » 06 Δεκ 2007 21:20

πριν κάνεις οτιδήποτε, ψάξε πρώτα να δεις αν θα βρεις drivers για όλες τις συσκευές... μην κάνεις συνέχεια φορμάτ :P

Άβαταρ μέλους
devilfw
Δημοσιεύσεις: 1099
Εγγραφή: 16 Οκτ 2005 11:02
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

format se vista

Δημοσίευση από devilfw » 06 Δεκ 2007 22:03

τοση ωρα προσπαθω αλλα τιποτα ο κακομοιρης... βεβαια δεν εχω cd με τα vista και παω να το κανω με τα xp αλλα δε με αφηνει. παω να κανω boot και απο τον σκληρο που εχει τα vista αλλα και παλι τιποτα

Άβαταρ μέλους
omeakcp
Δημοσιεύσεις: 61
Εγγραφή: 23 Μάιος 2005 02:47

format se vista

Δημοσίευση από omeakcp » 07 Δεκ 2007 00:44

Εγώ πάντως, καινούρια έκδοση των windows χωρίς να περάσει τουλάχιστον χρόνος δοκιμών τους, δεν δοκιμάζω (τι worms, τι σκουλήκια, τι τα διάφορα τώρα με τα (s)vista)... ακόμα και ως πρώτο λειτουργικό να τα έχω -όπως συμβαίνει τώρα (αν και το 7.10 είναι ήδη περασμένο).
"Οι ζωγραφιστοί άγιοι άσκησαν μεγαλύτερη επίδραση στον κόσμο από τους πραγματικούς" - Lichtenberg

Άβαταρ μέλους
Alice_Cooper
Δημοσιεύσεις: 1947
Εγγραφή: 11 Μάιος 2007 00:33
Τοποθεσία: Ioannina
Επικοινωνία:

format se vista

Δημοσίευση από Alice_Cooper » 07 Δεκ 2007 02:28

ego pantos den synantisa prob pouthena
sto bootarisma se osa laptop edosa teleftea

oloi thelan na vgaloun ta vista na valoun XP

mono se ena entopisa 1 problimataki ... kapou sta ACPI ...
ta opoia den eixan kamia rithmish sto bios

... lish alla tipikh ... eno bootari to cd
F5 (otan arxizei na fortonei ...
thn ora ton prostheton syskevon peripou)
kai sto menou pou vgazei ... Stadar PC ...

... etc pernane alla isos skasoun probs me tous drivers kapoion syskevon
kai poly me to shutdown
(tha thelei manual klisimo power on sto telos)

Άβαταρ μέλους
devilfw
Δημοσιεύσεις: 1099
Εγγραφή: 16 Οκτ 2005 11:02
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

format se vista

Δημοσίευση από devilfw » 07 Δεκ 2007 22:17

εγω παντως τα καταφερα..... δεν εχω τιποτα μεσα στο λαπτοπ και ουτε με αφηνει να βαλω τιποτα...... εκανα πολλα και δε ξερω να σας πω τι ακριβος...παντως τωρα ουτε ανοιγουν τα svista ουτε με αφηνει να βαλω ξανα svista αλλα ουτε xp. σα να εχω ενα αδειο pc και να μη μπορω να κανω τιποτα. δεχομαι τις βοηθειες σας...

Απάντηση

Επιστροφή στο “PC Hardware”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες