format se vista

Προβλήματα που αντιμετωπίζουμε χρησιμοποιώντας κάποια από τις συσκευές που απαρτίζουν τους Η/Υ μας.

Συντονιστές: Super-Moderators, Software & Hardware Moderators

simosz
Δημοσιεύσεις: 558
Εγγραφή: 29 Ιαν 2005 03:33
Τοποθεσία: Βόλος
Επικοινωνία:

format se vista

Δημοσίευση από simosz » 08 Δεκ 2007 03:17

devilfw έγραψε:εγω παντως τα καταφερα..... δεν εχω τιποτα μεσα στο λαπτοπ και ουτε με αφηνει να βαλω τιποτα......
:hammer: :hammer:
Κατσε γιατι θα μας τρελανεις...βαζεις το cd των XP και δεν ξεκιναει την εγκατασταση???η σου κλεινει την εγκατασταση σε καποιο σημειο??? :wink:
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
devilfw
Δημοσιεύσεις: 1099
Εγγραφή: 16 Οκτ 2005 11:02
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

format se vista

Δημοσίευση από devilfw » 10 Δεκ 2007 16:11

ω ναι... ενω φορτωνει τα στοιχεια των xp , στο τελος μου λεει οτι δεν υπαρχει δισκος ή ειναι χαλασμενος και μου δινει μονο τη δυνατοτητα να πατησω f3 για να κανω testart...

Άβαταρ μέλους
DGeorge
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3752
Εγγραφή: 13 Σεπ 2007 12:59
Τοποθεσία: Καλλιθέα Γενικώς

format se vista

Δημοσίευση από DGeorge » 10 Δεκ 2007 16:59

devilfw μήπως ανάμεσα στα πολλά, που γράφεις ότι έκανες, πείραξες ρυθμίσεις του BIOS; Αν ναι, μάλλον έβγαλες τον δίσκο και δεν τον βλέπει. Το χειρότερο :x σενάριο είναι να "χτύπησε" ο δίσκος κάπου ανάμεσα σ'όλα. Το καλύτερο είναι :P να τον "έχασε" απλώς το BIOS. :arrow: Που σημαίνει, μπαίνεις απλά στο BIOS και δηλώνεις πάλι τον δίσκο σου!
Δεν βλέπω άλλο λόγο για να σού εμφανίζεται τέτοιο μήνυμα.
Ελπίζω, βέβαια, πάνω σε κάποιο :o πανικό που διέκρινα, να μην έβαλες χέρι στο υλικό... Εκεί, "παίζει" να έχει λασκάρει κάποιο καλώδιο σύνδεσης!
Κοίταξέ τα αυτά και πες μας.
PC-Ponemenos
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Alice_Cooper
Δημοσιεύσεις: 1947
Εγγραφή: 11 Μάιος 2007 00:33
Τοποθεσία: Ioannina
Επικοινωνία:

format se vista

Δημοσίευση από Alice_Cooper » 11 Δεκ 2007 00:03

episeis pezei kai to senario tou na einai sata o diskos....
opote apla an exeis disketa na ta dei ... h epidei to lap den exei floppy na pirakseis to disk ton win me afto to prog....

The Boss
Δημοσιεύσεις: 66
Εγγραφή: 27 Σεπ 2007 22:58

format se vista

Δημοσίευση από The Boss » 11 Δεκ 2007 21:55

Το περιέργο με αυτό το post είναι το πώς ξεκίνησε και το πώς τελικά αξιοποιήθηκε....

simosz
Δημοσιεύσεις: 558
Εγγραφή: 29 Ιαν 2005 03:33
Τοποθεσία: Βόλος
Επικοινωνία:

format se vista

Δημοσίευση από simosz » 11 Δεκ 2007 21:59

demi έγραψε:format se vista kai eggatastash xp
Ειναι ολα O.K πλεον...αλλο ενα προβλημα βρηκε την λυση του :hammer:
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
devilfw
Δημοσιεύσεις: 1099
Εγγραφή: 16 Οκτ 2005 11:02
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

format se vista

Δημοσίευση από devilfw » 12 Δεκ 2007 16:47

μπαααααααααα δε βρηκε τη λυση του. μου βγαζει το μηνυμα :το προγραμμα εγκαταστασης δεν εντοπισε εγκαταστημενες μοναδες σκληρου δισκου στον υπολογιστη σας. η εγκατασταση δεν ειναι δυνατο να συνεχιστει.πατηστε f3 για restart. αυτο το κανει μολις τελειωσει το φορτωμα των xp ,στο σημειο που παει να γινει το format.

Άβαταρ μέλους
deninho
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 7066
Εγγραφή: 17 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: σ'άλλη διάσταση
Επικοινωνία:

format se vista

Δημοσίευση από deninho » 12 Δεκ 2007 17:56

με το dvd των Vista τι κάνει; πάλι τα ίδια;

Άβαταρ μέλους
devilfw
Δημοσιεύσεις: 1099
Εγγραφή: 16 Οκτ 2005 11:02
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

format se vista

Δημοσίευση από devilfw » 12 Δεκ 2007 18:15

δε μπορεις να πεις.... δημιουργω τοσα προβληματα και αποριες.... εχει κινηση το forum... to dvd vista το διαβαζει κανονικα. μονο τα xp δε μου αφηνει. εχω βαλει και αγγλικα και ελληνικα και home και pro και οτι ειχα αλλα μου βγαζει αυτο.

Άβαταρ μέλους
deninho
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 7066
Εγγραφή: 17 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: σ'άλλη διάσταση
Επικοινωνία:

format se vista

Δημοσίευση από deninho » 12 Δεκ 2007 19:13

αυτό συμβαίνει διότι ο δίσκος είναι συνδεδεμένος σε ελεγκτή δίσκων (controller) για τον οποίο δεν υπάρχει driver στο cd εγκατάστασης των XP

Η λύση είναι να τον βρεις και να τον ενσωματώσεις στο cd των XP, ή να μείνεις με τα Vista

Άβαταρ μέλους
devilfw
Δημοσιεύσεις: 1099
Εγγραφή: 16 Οκτ 2005 11:02
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

format se vista

Δημοσίευση από devilfw » 12 Δεκ 2007 21:34

που θα το βρω; μαλλον πως θα τι βρω; τι να αναζητησω;

Άβαταρ μέλους
deninho
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 7066
Εγγραφή: 17 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: σ'άλλη διάσταση
Επικοινωνία:

format se vista

Δημοσίευση από deninho » 13 Δεκ 2007 00:22

έλα ντε... Για αυτό σου είχα πει ότι πρέπει να το αναζητήσεις πριν κάνεις φορμάτ. Ώστε να μπορέσεις να δεις ποιος είναι ο controller. Αυτή τη στιγμή δεν μου έρχεται κάποια ιδέα, πέρα από το να περάσεις τα Vista και να δεις ποιος είναι ο controller, και μετά να ψάξεις για οδηγούς για XP

Αν σκεφτώ κάτι καλύτερο θα επανέλθω

Άβαταρ μέλους
devilfw
Δημοσιεύσεις: 1099
Εγγραφή: 16 Οκτ 2005 11:02
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

format se vista

Δημοσίευση από devilfw » 13 Δεκ 2007 00:24

εχω τα svista περασμενα . που να το δω;

Άβαταρ μέλους
deninho
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 7066
Εγγραφή: 17 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: σ'άλλη διάσταση
Επικοινωνία:

format se vista

Δημοσίευση από deninho » 13 Δεκ 2007 00:30

κάπου στο device manager :P

Ρίξε κι ένα googl-άρισμα με keywords "το_μοντέλο_του_λαπτοπ windows xp install"

Άβαταρ μέλους
devilfw
Δημοσιεύσεις: 1099
Εγγραφή: 16 Οκτ 2005 11:02
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

format se vista

Δημοσίευση από devilfw » 13 Δεκ 2007 00:54

ευρηκαααααααααααα εκανα Disable native sata support και αυτη τη στιγμη φορτωνουν τα xp. για οσους λοιπον θελουν να φορτωσουν xp σε φορητο ,η λυση ειναι αυτη...

Απάντηση

Επιστροφή στο “PC Hardware”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης